2.evlilik düşüncesi,acabalar.

Kedibochi süper bir cevap vermişsin..

ayy ne bileyim tekrar bir evlilik yaşasam bir garip gelirdi bana heralde.. biliyormuş gibi mi davranayım bilmiyormuş gibimi..

ilk onunla yaşıyormuş gibi mi olsa yoksa akışına mı bırakmalıyım.. benim hakkımda ne düşünür.?

ben en iyisi bir daha evlenmeyeyim

ee iki çocuk var ortada leyleklerin getirmediği belli yani.. bilmiyorum benim kafa yapım hala eski zihniyettekilerin düşüncelerine göre çalışıyor.. bunu acilen değiştirmem lazım bu tabular yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyor işte

Ay alemsin güldürdün beni
Doğru demedim mi ? Kendileri her haltı yerler sonra bakire olacak yeaaa.. Hee oooldu.
İçinden ne geliyorsa öyle yaşarsınız, bilmiyormuş gibi yapmaya gerek yok ne o öyle

yani aslında kendimdende şüphe ediyorum onunda 2. evliliği olacaksa mesela aklıma gelirmi acaba eski eşi? kıskanırmıyım onada böyle bakmışmıdır dokunmuşmudur ya ne bileyim kafamda deli sorular..

benim huyum böyledir daha doğmamış çocuğa don biçerim.. bir güzel senaryo yazarım çok tez canlı bir yapım var..

fol yok yumurta yok ben neler düşünüyorum neyse bakalım hayırlısı:)

Boşanmış olunca dert ediyolar evet erkek de bekar olunca
bakalım ben neler yaşıcam kim bilir ilerde
kimle olcak nasıl olcak, bekar olsa ayrı dert, evlenmiş olsa çocuklu olsa benim için ayrı dert olur
zor yani işimiz

Ay kız kurma kafanda bu kadar
Şahsen eski eşim hiç aklıma gelmiyor artık, öyle bi silmişim ki onu sanki hiç hayatıma girmemiş gibi.
Düşünme sadece yaşa, o kaaa

Bi kafaları toplayalım kızlar, daha çok gençsiniz. Bekarlığın tadını çıkarın bakalım hele, bu günler geri gelmez

madem sevgi var, buyuk sorunlar yok, fevriliği bırak sen de.. adamın gözü korkar kacarsa üzülürsün, kaçırma adamı
yogurt olayı cidden romantik olmuş ama, sevimli geldi arabadan attım tabirine ayrıca güldüm
o evlilik yasamıs mı?

Çok sinırlı bir yapım var. O genelde sakin ama çileden çıkabiliyor. Ama çoğu şeyime de sabretmistir. Ben de zaman in da çok çektim ondan, çapkın ama şimdi sevgisinden emin olunca duruldu.
Evet ben bile onun kadar güzel yoğurt yapamıyorum. Bugün aldım Mis gibi yapmış.
Attım valla... hii demek öyle in arabadan dedim. Sonra üzüldüm ama çok sonra oldu bu. Gözüm dönmüştü.
Hayır. Hiç evlenmemis

sen de biliyorsun, guven saygi sevgi 3 u birarada olmali.. kac yasinda peki?

tam 18 yaşındaydım 30 yaşında tekrar evlendim...aklım başıma gelmemiş demekki

aynı benn bacımbnde boyle senaryo kurar dusunurum bolbolll

32 yaşında canım
ben de 37

Ben ilk evliliğimi 31 'imde yaptım.
Bende bi araza var zaten kesin
yoooo asıl arıza bendesen gayet normalsin ....annemin saçma iki kelimesi yüzünden kendimi nikah masasında buldum ilk evliliğimde...ikinciyi ben tercih ettim ikisindende pişmanım demekki ben bir malım

yoooo asıl arıza bendesen gayet normalsin ....annemin saçma iki kelimesi yüzünden kendimi nikah masasında buldum ilk evliliğimde...ikinciyi ben tercih ettim ikisindende pişmanım demekki ben bir malım

Estağfurullah canım sen mal değilsin, evlilik başlı başına kadın için pek akıllı birşey değil zaten

Estağfurullah canım sen mal değilsin, evlilik başlı başına kadın için pek akıllı birşey değil zaten
değil tabiii çok haklısın neden bir insan don ve çorap yıkayıp çoğu gün ilgisiz kocası için gözyaşı döksün sonrada sevişmek için yanaştığında dünyalar onun olsunki...çoğu kadın böyle gördüğüm kadarıyla...tek verdiği kızım evlilik bana pek bişiy katmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…