- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
-
- Konu Sahibi kelebekleagac
Ay alemsin güldürdün beniKedibochi süper bir cevap vermişsin..
ayy ne bileyim tekrar bir evlilik yaşasam bir garip gelirdi bana heralde.. biliyormuş gibi mi davranayım bilmiyormuş gibimi..
ilk onunla yaşıyormuş gibi mi olsa yoksa akışına mı bırakmalıyım.. benim hakkımda ne düşünür.?
ben en iyisi bir daha evlenmeyeyim
Boşanmış olunca dert ediyolar evet erkek de bekar oluncaMaalesef annesi karşı.
Hiç kolay değil işim maalesef.
Sevgilim de öyle ailesine karşı dişli biri değil ama sana asla laf söyletmem diyor.
Boşanmam başka dert, yaşça büyük olmam başka dert.
Bakalım inşallah hayırlısı olsun..
Ay kız kurma kafanda bu kadaryani aslında kendimdende şüphe ediyorum onunda 2. evliliği olacaksa mesela aklıma gelirmi acaba eski eşi? kıskanırmıyım onada böyle bakmışmıdır dokunmuşmudur ya ne bileyim kafamda deli sorular..
benim huyum böyledir daha doğmamış çocuğa don biçerim.. bir güzel senaryo yazarım çok tez canlı bir yapım var..
fol yok yumurta yok ben neler düşünüyorum neyse bakalım hayırlısı:)
Boşanmış olunca dert ediyolar evet erkek de bekar olunca
bakalım ben neler yaşıcam kim bilir ilerde
kimle olcak nasıl olcak, bekar olsa ayrı dert, evlenmiş olsa çocuklu olsa benim için ayrı dert olur
zor yani işimiz
madem sevgi var, buyuk sorunlar yok, fevriliği bırak sen de.. adamın gözü korkar kacarsa üzülürsün, kaçırma adamıTeşekkür ederim canım, acılar insanı akıllandırıyor olgunlaştırıyor.
Çarpa çarpa kendimiz ögreniyoruz bazı şeyleri.
bir kaç gündür kavgalıydık.
kadınsın kaderine razı ol deyince geçen akşam yolun ortasına arabadan attım.
Çok kızınca gözüm birşeyi görmüyor.
Dün akşam yazmış bana, yoğurt mayalıyorum ister misin diye.
Öküz bi adam sevdiği kadına yoğurt mayalar mı ?
Piskolata erkeğim benim ya.Tabi benim yelkenler suda.
Üstüne varmıyım seviyoruz birimizi, azıcık sakin olayım bari en azından dimi ..
Çok sinırlı bir yapım var. O genelde sakin ama çileden çıkabiliyor. Ama çoğu şeyime de sabretmistir. Ben de zaman in da çok çektim ondan, çapkın ama şimdi sevgisinden emin olunca duruldu.madem sevgi var, buyuk sorunlar yok, fevriliği bırak sen de.. adamın gözü korkar kacarsa üzülürsün, kaçırma adamı
yogurt olayı cidden romantik olmuş ama, sevimli geldiarabadan attım tabirine ayrıca güldüm
o evlilik yasamıs mı?
sen de biliyorsun, guven saygi sevgi 3 u birarada olmali.. kac yasinda peki?Çok sinırlı bir yapım var. O genelde sakin ama çileden çıkabiliyor. Ama çoğu şeyime de sabretmistir. Ben de zaman in da çok çektim ondan, çapkın ama şimdi sevgisinden emin olunca duruldu.
Evet ben bile onun kadar güzel yoğurt yapamıyorum. Bugün aldım Mis gibi yapmış.
Attım valla... hii demek öyle in arabadan dedim. Sonra üzüldüm ama çok sonra oldu bu. Gözüm dönmüştü.
Hayır. Hiç evlenmemis
tam 18 yaşındaydım 30 yaşında tekrar evlendim...aklım başıma gelmemiş demekkibiz onlara talip olalım
Neden evlenmeniz imkansız?
Ailesi karşı mı çıkıyor?
maşallah canım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.
ben de çok rahat yaşıyorum niye bir erkeği sırtlanayım yine, kendi yagımla kavruluyorum diyorum ama bir yandan da sevdiğim insan ile bir arada yaşamak hayatı sırt sırta paylaşmak, bir evladı kucaklamakta çok çekici geliyor.
30 lu yaşlara merdiven dayadın da ne oldu yahu ?
ben 40 'a dayadım, ölek mi yani ?
hem boşanma aşamalarında bunları düşünmek için çok erken zaten.
bana bir arkadaşım boşanmanın ardından kendini toparlamak - ki kendisi de boşandı - en az 1,5 seneni alır diyordu.
haklıymış, yeni yeni kendime geliyorum.
nasıl bi travma bu ya kadınlar için.
gelen gideni aratmaz, inanmıyorumben.
bir kapı kapanırsa bir diğeri açılır.
bence gelecekteki mutlu günlerimizin bedellerini ödüyoruz, ödedik.
olumlu düşünelim olumlu şeyleri çagıralım
Maşallah allah hep mutlu mesut yaşamayı nasip etsin.
Çok erkendi her halde ilk evlilik.
10 sene ara verdiğinize göre.
aynı benn bacımyani aslında kendimdende şüphe ediyorum onunda 2. evliliği olacaksa mesela aklıma gelirmi acaba eski eşi? kıskanırmıyım onada böyle bakmışmıdır dokunmuşmudur ya ne bileyim kafamda deli sorular..
benim huyum böyledir daha doğmamış çocuğa don biçerim.. bir güzel senaryo yazarım çok tez canlı bir yapım var..
fol yok yumurta yok ben neler düşünüyorum neyse bakalım hayırlısı:)
32 yaşında canımsen de biliyorsun, guven saygi sevgi 3 u birarada olmali.. kac yasinda peki?
Ben ilk evliliğimi 31 'imde yaptım.tam 18 yaşındaydım 30 yaşında tekrar evlendim...aklım başıma gelmemiş demekki
Cuma vakti.. Rabbim inşaAllah hepimize mutlulukla unuttursun gecmis skntilari : )32 yaşında canım
ben de 37
Ben ilk evliliğimi 31 'imde yaptım.
Bende bi araza var zaten kesin
amiiin amiiiin çok amiinnnn :)Cuma vakti.. Rabbim inşaAllah hepimize mutlulukla unuttursun gecmis skntilari : )
cocuk var mı senin canımAy alemsin güldürdün beni
Doğru demedim mi ? Kendileri her haltı yerler sonra bakire olacak yeaaa.. Hee oooldu.
İçinden ne geliyorsa öyle yaşarsınız, bilmiyormuş gibi yapmaya gerek yok ne o öyle
yoooo asıl arıza bende32 yaşında canım
ben de 37
Ben ilk evliliğimi 31 'imde yaptım.
Bende bi araza var zaten kesin
yoooo asıl arıza bendesen gayet normalsin ....annemin saçma iki kelimesi yüzünden kendimi nikah masasında buldum ilk evliliğimde...ikinciyi ben tercih ettim ikisindende pişmanım demekki ben bir malım
I ıh, yokcocuk var mı senin canım
değil tabiii çok haklısın neden bir insan don ve çorap yıkayıp çoğu gün ilgisiz kocası için gözyaşı döksün sonrada sevişmek için yanaştığında dünyalar onun olsunki...çoğu kadın böyle gördüğüm kadarıyla...tek verdiği kızım evlilik bana pek bişiy katmadı....Estağfurullah canım sen mal değilsin, evlilik başlı başına kadın için pek akıllı birşey değil zaten