ben de yaklasık 10 ay önce bosandım.. anlıyorum duygularını.. cok zor bi surec.. en zoru da yıkılan hayallerini yeniden kurmaya bile mecalinin kalmaması.. birine koşulsuz guvenebilmek mümkün değil gibi geliyordu özellikle ilk bosandıgım zamanlarda.. evlilik normalde mutluluk cagrısımı yapan bi kavram olması gerekirken, benim için korku, guvensizlik, mutsuzluk demek.. bunlar kendi içimde zaman zaman yasadıklarım.. ama onun dısında cok cok sukur kafam rahat ve pişmanlıgım yok.. o mutsuz evlilikte devam edip 'acaba ayrılsam mutlu olur muydum' demek yerine, şimdi 'belki ilerde ben de mutlu olurum, inşaAllah' diyebiliyorum, umudum var gelecekten.. olur veya olmaz, ancak Rabbim bilir.. ama kotu evliliğin içinde mutsuzlukla, düzelmeyecegini bile bile devam etmekten, çabalamaktan iyidir..
senin için de şunu diyebilirim, yeniden evliliğe hazırmısın bilemem tabiki.. ama belki de o tanıstırdıkları kişiden etkilenmedigin için donuk durmussundur.. belki biri gelir ve dusuncelerin tamamen degişir.. sen ümitvar ol, cokca dua et.. hem azıcık zaman tanı kendine iyi hissetmiyorsan..