2. evlilik 2. hata

Boşanmak neden başarısızlıkmış, maç mı bu, skor mu tutuyoruz? İnsan mutlu, huzurlu olmak için evlenir, birlikte yaşlanmaktan zevk duyacağı bir eş ister. Karşınızdaki insan bunları karşılayamıyorsa, boşanmaktan daha mantıklı ne olabilir. Bir de siz şiddet görmüşsünüz, adamda öfke kontrolü denen şey yok, annenize küfredecek kadar hadsiz, pişman da görünmüyor, hala oyalanıp, yan çizme derdinde. Bunların affı yok bence. Hepsi ayrı bir karaktersizlik. Yerinizde olduğumu düşünüyorum, çocuğumun etrafında böyle bir manyağı asla istemem. İnsanların ne düşüneceğini boş verin. Hayat sizin hayatınız, kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Tek yükümlülüğünüz kendinize ve çocuğunuza elinizden gelen en iyi hayatı sunmak.

Arkadaşlar bugün anneler günü diye biraz hassas davranıyorsunuz bence.
Öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlarım.

Sanıldığı gibi tüm anneler kutsal değildir maalesef..
Burada ne anneler okuduk.
Anne yaa bu anne diye çıkışmanız anlamsız bu yüzden.

2 evliliğinde de yüzü gülmemiş genç bir kadın var burada.
Boşanma sonrası ailesi ile yaşamış o sürecin değerlendirmesini de yapabiliyor.

İmkanları olmayan bir kadının boşanmasının yanında çok şanslı arkadaşımız evet.
Ama boşamak ne olursa olsun öyle yazdığınız gibi çatır çatır olmuyor.
İnsanın çocuğu olmasa bile bir sürü çekincesi oluyor aklında.
İlk evliliğini de şans vermeden bitirmiş ama çatır çatır boşamamıştır eminim.

Konu sahibi ne olursa olsun başında eşi olmayan anne dediği bir kadının
kapısına gidip küfürler yağdıran heriften ne baba olur ne koca..
Özür dilese ne olacak?

Alın çocuklarınızı annenize gidin.
Kıymet bilmez el oğluna hayat enerjinizi sömürtmek yerine
annenize enerji verin.

Merhaba öncelikle boşanmak basarisizlik degildir, bunu zihninizden atin. evli olup mutsuz evliliği yürütmek mi basari ????? Insan mutlu olmak icin evlenir, olmazsa da yolunu ayırır. Siz mutlu olmazsanız cocuklariniz mutlu olmaz, mutlu anne demek mutlu cocuk demek..

İki eşinizden de bahsederken önce fiziksel özelliklerini söylemeniz çok garip
Sanki ikisini de sevmemişsiniz

Katılıyorum. Adamı beğenmediğinizi belli etmişsiniz, itmissiniz sanki. Sonra aldatması işinize gelmiş. Şimdi eşinizle de sırf size olan ilgisi yuzunden evlenmis gibisiniz. Ona karşı da bi sevgi duyduğunuzu zannetmiyorum. İlk esinizin mali malku size kalmış. Bundan da bosansam tazminat alırım diyorsunuz. Her şey para mi? Bana tavriniz çok garip geldi. Bu şartlar altında bi tek annenize üzüldüm. Bosansam onun yanında hayattan zevk alamam diyorsunuz. Gözünüzü biraz hayat zevki bürümüş.

Sen evliliği gezmek tozmak için,yakışıklılık için ve bence en önemlisi bencil düşüncelerin için yapmışsın...oğlun öz babasında,kızın huzursuz bir ortamda,annen depresyonda ve yalnız...amaaa sen halen ya yalnız kalırsam kafasındasın...bencilsin...boşanıp çocuklarına annene destek olmalısın

Şu durumda tek düşündüğünüz annenizle sıkıcı bi hayatınız olacağı mı yani?artık biraz olgunlaşma zamanınız gelmedi mi?

Yakisiklilik tipte bi yere kadar..yuzu guzele 3 gunde doyulur huyu guzele 30 yilda doyulmaz derler. Karakter yoksa o yakisiklilik ne ise yarayacak? Duygularin oldukten sonra dunyanin en tiplisi olsun isterse.
Bazi seylerde kader kismet, zorlamanin anlami yok.. ilk esini zaten begenmiyomussun aldatmis bosamissin.. herkes aynisini yapardi bence. Bu esinle oluru var mi bu saatten sonra? Bence yok. Bu adam annenle yuzyuze bakamiycak en azindan. Sirf tipi icin evlendin belki adamin karekteri kayik cikti? Maddi sorunun yoksa yol belli

Annem hayata küstü , onunla hayattan zevk almak zor yazmışsınız ama belki siz onunla yaşarsanız ona da bir nefes olursunuz.Çocuklar neşe verir ve hayata bağlanır.Şimdiki hayatınızda hayattan zevk alıyor musunuz peki? Sanmıyorum.Yapılacak şey belli.Dikiş tutmaz bu saatten sonra.Her çift kötü şeyler yaşayabilir , badireler atlatır elbette ama sizin eşiniz sıkıntılı.Böyle geçer ömrünüz devam ettiğiniz sürece.Siz bilirsiniz.

Sakin tipi guzel oldugu icin birakamiyor olmayasin... Ilkine sans vermiyosun ama ikincisine o rezillige ragmen razisin. Benim kardesim babam vefat etse annem tek kalsa ve anneme kufur etse donuna kadar alirim o adamdan intikamimi. Ama siz zannetmiyorm gormezden gelin en iyisi

Neden aniden apar topar evlendiniz ki ? 2. Evlilikte çok seçici olmak gerekirdi .
Bu eşinizle de aranızda saygı bitmiş zaten sevgi de kalmamış gibi duruyor . Bence alın ceketinizi Çıkın .

Herşeyi geçtim annenize küfreden bi adamla gerçekten yaşamaya devam mı edeceksiniz? Anneniz hayata küstü yanında hiç bişeyden zevk alamazsınız öyle mi? Diyecek söz bulamıyorum. Eşini evladını kaybetmiş bi kadına damadı olacak hadsiz küfrediyo. Kanım dondu.

Oncelikle yorunlariniz icin tesekkurler. Her dediginizde haklisiniz. Acik yurekle yazdim yasadiklarimi hissediklerimi. Ben de ayni dusunuyorum. Annemin yuzune bakarken ben utaniyorum. Ama yapamiyorum. Allahtan sadece guc istiyorum. Kendimi cok suclu ve caresiz, bezgin hissediyorum. Evet anneme guc olmam lazim ama kendimo cok gucsuz hissediuorum. Yine de sagolun buraya icimi dokmek bile bi nebze rahatlatti. Ilk esime haksizlik yaptim galiba belki de onun diyetini oduyorum

Ilk esine eger bu konuda yazdiklarini hissettirdiysen aldatmasi normal. Bence aldatmanin tek gecerli sebebi budur. Yetersiz hissettirilmek. Kisi kendini kanitlama cabasina girer istemeden.
Gecmis gecmiste kalmis; su anki esinle de cok yuz goz olmussunuz. Ailelerden uzakta denemeyi teklif edebilirsin. Sen onun ailesiyle o da senin ailenle gorusmesin. Tabii tek sorun buysa.
Bosanmanizi tavsiye edemiyorum cunku tekrar evlenmeden duramayacagini dusunuyorum.
Bence kurtarmak icin elinden geleni yapmalisin.

K
Bence yanlış düşünüyorsun. Bu kadar sorumlulugu elden bırakmak yanlış bana göre. İki tane çocugunuz var ve onların gelecegini psikolojini hiç mi düşünmüyorsunuz. Ben öyle şeyler yasadım ki anlatsam kanınız donar. Evlendiğim gunun sabahı eşimle bi kavga oldu yuzume sinirinden biber gazı sıktı. Evleneli 3 ay olmustu dayak yedim. Boşanma aşamasına kadar geldik. Gidip darp rapato alıp şikayetci bile oldm. Ama eşim bırakmadı. Pişman oldu. Bende oturdm düşündm. Kesinlkle boyle erken bir yasta boşanmayı kaldıramazdm. Boşanmak öyle kolay değil. Alttan almak çok önemli evlilikte. Gerçekten evlilik çok farklı bir boyut almıs son zamanlarda. Bütün anlamını yitirmiş. Artık kendinizi düşünmeyi bırakıp çocuklarınızı düşünmenin zamanı bence. Bi bilseniz neler neler var su hayatta. Silip atmayın hemen. Onca yasadıgım seyden snra suan sanki eşimle yeni evkenmiş gibiyiz çok şükür. Zamana ihtiyacınız var bence. Belki bu yazdıklarımdan dolayı beni yadırgarsınz ama inanki bu sizin iyiliğiniz için. Yok yere heba etmeyin çocuklarınızı. Ama hayat sizin karar sizin. Söyleyeceklerim bu kadar. Allah hakkınıxda hayırlısını nasip etsin.

Herzaman 2. Evliliğe karşıyım bile bile lades demişsin ne gerek vardı mis gibi geçinirdin saçma sapan

Bence su anda ki hayatiniz annenizin yanındaki hayattan daha zavallıca ve gurur kırıcı görünüyor ki kimsenin hayatı muhteşem değil mutluluklar geçici ,hayat verdiği bir zevkin üç mislini alıyor.O yüzden azla yetinmek gerekiyor sonradan hesabı ödemek zor oluyor çünkü

Bu hayata kimseyi çekmek için gelmiyoruz. Elalem ne der diye düşünmeyin . Bırakın kim ne düşünürse düşünsün. İki kere evlenip boşandı diyecekler DESİNLER! Bu senin hayatın.
İki çocukla tek başıma kalmak beni korkutuyor demişsin. Bosanmadigin zaman bu adamla nasıl olcak. O çocuk şiddetin hakaretin küfürün geçimsizliğin içinde büyüyecek. Sirf sen korkuyosun diye onlara bunu yasatmaya hakkin yok.
Allah aşkına az mantıklı düşünun.
Şu anda içinde bulunduğun durum kafanda yazdığın senaryolardan daha korkunç. Boşandığın zaman bundan daha kötü olamaz emin ol.
Tam tersi üzerinden kocaman bir yük kalkar. Maddi durumunda iyiymiş. Üstesinden kalkarsın.
Korkunun esiri olarak hayatını mahfetme. Kendine temiz bir sayfa aç. İnan hiçbirşey için geç değil. Kendine güven.

annenizin kendi düzeni olmalı sizin aile içinize çok grimiş gibi anladım ben eşini ve çocuğunu kaybedince doğal diğer çocuğuna iyice sarılması ama psikolojik destek alsa da bunu daha uygun mesafeden yapsa da sizin de huzurunuz kaçmasa keşke..
Yanı sıra darp eden biriyle devam etmeyin derim kesinlikle...

Boşanınca mi çocuklar heba olacak yoksa böyle bir adamla yaşayarak mi?Boşanmaya dünyanın sonu gibi bakmayın lütfen. Her evliliği oldurtmak zorunda değiliz. Her kahrı çekmek zorunda değiliz. İnsanız biz . Hakaret ve dayak için evlenMiyoruz bunlari normallestirmeyelim. Gidilmesi gereken yerde gidilir. Bitmesi gereken yerde biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…