2.evliliğimde hüsran

Bu kadar ağır hasta biri mutlaka ipucu verirdi bence sen ilişki yaşarken başında hata yapıyor gibisin gozunu yumdugun şeyler kocaman kabus gibi çıkmış önüne muhtemelen bu adam seni önceden de kisitladi seviyor diyip sahipleniyor diye kendini kandırdın ince kendini düzeltmeden sakın bir daha evlenme

Bu kadar ağır hasta biri mutlaka ipucu verirdi bence sen ilişki yaşarken başında hata yapıyor gibisin gozunu yumdugun şeyler kocaman kabus gibi çıkmış önüne muhtemelen bu adam seni önceden de kisitladi seviyor diyip sahipleniyor diye kendini kandırdın ince kendini düzeltmeden sakın bir daha evlenme
Hayır bu kadar kısıtlamıyordu kıyafetime bile hayatta karışmazdı şimdi pantolondan başka birşey giyemiyorum ve üstelik beni beğenmiyormuş artık ya ben kendimi övmek istemem ama mankenlik teklifi bile aldım tüm çevrem sürekli güzellliğimden konuşur çok güzelsin diye 175 boyunda esmer bir kızım ama şimdi beni beğenmiyormuş gibi konuşuyor

Yengem için yazmıştık o konuyu geçen yıl
Konuna filan bakmadım canım,ben hç merak etmem eski yazılanları huyum değil :)
Profilinde yazıyor da
Neyse
Sen ailenin yanına git daha fazla yanlış üstüne yanlış yapma.Kötü de olsa aile sonuçta

Anayasa'da '' acilen evlenilmeli, boşandıysanız çok geçmeden bir daha evlenilmeli '' diye bir kanunda yazmıyor ama bu evlilik aşkı nedir ben çözemedim. Üstelik bunu ekonomik gücü hatta hiçbir gücü olmayan kızlarımız daha çok yapıyor. Ailesi destek olmuyor bunu biliyor yinede inatla '' ev-le-ne-cem '' diyorlar. İlginç.

Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Çocuk yokken kurtul...

Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Çok küçüksün ablacım .Cahil/bilinçsiz/ebeveyn olmaktan bi haber bi ailen olduğu var ama yine de ailem deyip onların yanına dön ve açıktan ya da örgünü eğitim hayatını tamamlaya çalış .
Onlar zamanla alışırlar .Üzülmelerini önemseme ağla sızla ama ailenin yanında kal.Kendini bu evlilikten kurtarmaya bak ve kendi ayakların üzerinde duruncayadek başka bi erkeği ya da evliliği de düşünme.

Ilkinde sutten agzin yanmis kosa kosa niye evlendin 23 yasinda. Dunyada gezecek gorecek bir suru yer vardi taniyacak flort edecek bir suru adam vardi acelen neydi. Evlilik olmadan da olurdu. Bosa bu adami ailen isterse uzulsun. Ben de anneyim cocugum bu eziyetleri yasayacagina 5 koca bosasa ah demem. Insanlar ne derse desin evladimin tirnagina tas degse benim cigerim kanar. Bunlari cektigini bile bile seni o evde birakan anne babaya da allah sorsun. Aklini basina al bunu bosayinca baska bi adam bulup allah askina evlenme artk

Back
X