2.evliliğimde hüsran

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
152
40
28
26
Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim

intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım

Boşanacak ve hayatınıza devam edeceksiniz.

Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Evlenmeden önce nasıldı size karşı

Boşanınca koşa koşa evlenmenin sonuçları bu 🤷

Asssssla kinamiyorum yargilamiyorum inan ama 23 yaşında iki koca eskitmek niye? Cocuksun daha oku gez toz çalış eğlen. Niye illa evlilik. Zorun nedir?
Defolup gitmesi gereken o siz değilsiniz.

Aileniz, bir gün kızar iki gün kızar sonra buna da alışırlar.
Hayatınızın bir tekrarı yok.
Boşanın, bir iş bulun ve hayatınızı kurun.
işim
Defolup gitmesi gereken o siz değilsiniz.

Aileniz, bir gün kızar iki gün kızar sonra buna da alışırlar.
Hayatınızın bir tekrarı yok.
Boşanın, bir iş bulun ve hayatınızı kurun.
İşim var çok teşekkür ederim desteğiniz için ama ailem asla kabullenmez bu durumu

Derhal bosan. 23 yasinda 2. evliligi niye yaptin. Daha cocuksun. Bosan ve 30 yasina gelmeden evlenme. Oku meslek sahibi ol gez toz.

Asssssla kinamiyorum yargilamiyorum inan ama 23 yaşında iki koca eskitmek niye? Cocuksun daha oku gez toz çalış eğlen. Niye illa evlilik. Zorun nedir?
Kabullenmelerine ihtiyacınız yok.
Yaşınız kendi kendinize yetecek kadar var. İşiniz de varmış daha ne.
Yani çok bir param yok ama 70 bin tl param var başka şehirde hayat kurmaya yeter mi

Yaşın gencecik acil boşan kendini işe ver para kazan biriktir ye iç gez hayatı yaşa yeniden başla hayata ❤️

İlk evliliğimi abim yüzünden yaptım şiddet uyguluyordu kurtulmak için evlendim ama evlilikte de şiddet gördüm ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıktı ve sevdim mutlu olurum zannettim ailemde öyle evlnmeden sürekli görüşmeyin diye baskı uyguluyordu bilmiyorum lütfen kınamayın sizinde başınıza gelebilir

Daha çok küçüksünüz ne olur kendinize eziyet etmeyin bu işin sonu çok sıkıntılı geldi bana telafisi olmayacak hale gelmesin öncelik sizsiniz gerisi boş

Back
X