2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de 2.evlılıgım.. Hıcbı zaman ilk evlılıgımden dunyaya gelen oğluşumu 2.plana atmadım.. Bir erkek ıcın atmadım atmamda. Beni kabul eden adam bize geldigi zamanki kurallarla kabul edecek herseyi ettide. Ben oglum ıcın onun memlektıne gitmezsem bunu paşa paşa kabul edecek yada kendisi yol alacak. Hıc kimse kusura bakmasın. Millete oyuncak olsun dıye dogurmadım ben kuzumu. Herkesten once cocuklarım gelir. Kimse kusura bakmasın. Birde kız cocugu sizinki anneye nasıl ihtiyacı var kim bilir.... Aşk Sevgi guzel sey felan ama lutfen cocuklarınızı ne olursa olsun sevgilinizden oncelıklı tutun Allah aşkına yaaa bukadar gözunuzu burumesın bıseyler. Vicdanı eksiklik olarak goruyorum bunu birazda. Bıraz bencillik felan.. Neyse cok kırıcı olmayayım dahada.

Ama bu adam dönmez bosuna beklemeyin ki donmesinde zaten kızınıza sarılın. Ona yansıtmayın. Gerekirse psikolojık tedavi gorun. Allah yardımcınız olsun.

Ben de hiç inanmadım.
İki seçenek var ya o tanıdıkla ilişkisi vardı konu komşu yakaladı. (2. Eş de ist. terkettiğine göre daha ağır basıyor)
Ya da ilk eşini 2. Eşle aldattı .
Bence o adamla zaten eşini aldattı. Zira şuraya tutarsızlıkları yazmaya bile gerek yok. Çünkü adamla hadi bir kere görüştün ki bir kadın asla eşinin arkadaşı asılsa görüşmez. Bu bir kaç kere niye görüştü? Aldatmış net. Sonra bu ıkıncı eşlede boşanma safhasına doğru yine aldattı ama ıkıncı eşin bu olaylardan haberi yok hata dediği başka ne olacak bu olaylarda çocuk bile anlar. Adamda bu yüzden kimle konuşsa aktında bir şey arayıp şehir bile değiştirmiş.

bırak peşimi gt karına çocuklarına sahip çık istemiorum seni . neler dedm neler.
anam bu camdan giren adam mi
2. Eş mi

:KK64: :KK64:

orucum sende bizi günaha sokma şu mübarek günde bide..bugün cuma iki mübarek gün bir arada
parça parça.anlaticagina sende kurtul bizde soyle uzunca yaz anlayalım
sen bizi günaha sokuyorsun biz senin günahını alıyoruz sende bizi yoruyor günahımıza giriyorsun karşılıklı günahlar çoğalıp çoğalıp azalıyor

terazinin kefesi bir tepede bir yerde
anlat bacım anlat dök içini dengeler yerine gelsin

Bence o adamla zaten eşini aldattı. Zira şuraya tutarsızlıkları yazmaya bile gerek yok. Çünkü adamla hadi bir kere görüştün ki bir kadın asla eşinin arkadaşı asılsa görüşmez. Bu bir kaç kere niye görüştü? Aldatmış net. Sonra bu ıkıncı eşlede boşanma safhasına doğru yine aldattı ama ıkıncı eşin bu olaylardan haberi yok hata dediği başka ne olacak bu olaylarda çocuk bile anlar. Adamda bu yüzden kimle konuşsa aktında bir şey arayıp şehir bile değiştirmiş.
Ben iki seçenek sunmuştum ikisi bir arada o zaman :olamaz:

Geçmişte unutamayıp takılıp kaldığı şey neyse belli ki onu içinden atamamış ve gittikçe büyümüş, belki sana karşı saygısını ve güvenini kaybetmesine sebep oldu. Ne olursa olsun hayat devam ediyor. Bi mesleğin varsa onu yap, bişeyler üretmeye çalış iyi gelir her açıdan

Senaryoya inandık mi, hayır.

Hata yok çünkü sizin anlattığınızda.

Eşimin arkadaşı bana musallat olacak bir değil birkaç kez görüşeceğim peşimi bırak diye ikna etmek için, kim inanır buna? Başta ilişki yaşayıp sonra işler istediğiniz gibi gitmeyince bırak beni demiş olabilirsiniz ama bu mantıklı.

Siz suçsuz olsaydınız, gitmem gerekiyor diye düşünmezdiniz kusura bakmayın.

Evladınızı ne olduğu belirsiz, kontrolsüz bir adam için bırakıp gitmişsiniz. Hala daha dönme derdindesiniz, ne sanıyordunuz mutlu olacağınızı mı?

Son düzenleme:
camdan kim girmiş ay okuyamadım sadece konuyu okuyabildim
Bir de konuyu sesli harfleri yerine koyarak okumak zorunda kaldım yordu beni bu.

Var olmak için bir erkeğe ihtiyacınız yok bence
Bad boy mu nedir olay ya
Wattpad falan mı okuyorsunuz acaba? Ne bu özen adam kıskanmıyormuş

normali o zaten bu arada...
Ergenlikteki çocuğu bırakıp gitmeyi hiç anlamadım düzeni varmış istememiş sanki çocuk 27 yaşında falan da
Siz de aa tamam diyip rahat rahat gitmişsiniz

Ben iki seçenek sunmuştum ikisi bir arada o zaman :olamaz:
Bence olay böyle eminim ama kanıtlayamam. O adamla ilişkisi vardı. Zira bir kaç kez kimse görüşmez. Kolu komşuda linç ederdi. Hem bu konuşmalar varken ikinci eş sözde korumuş. Orası yalan adama söylememiş ama bir detayı verdı bır kaç yerde kı kendıde dedı boşanma safhasında karşısına çıkmış. Adam bu olayı bilmiyordu öğrenıncede şehir değişti yoksa adama laf ederlerdi senide aldatır vs dıye yoksa düzenini bırakıp gitmez her ota boka şüphelenmezdi. İlk eşi iki kere boynuzlamış. Bu arada bu iki kere bizim bildiklerimiz. :KK53:

anam bu camdan giren adam mi
2. Eş mi

:KK64: :KK64:

orucum sende bizi günaha sokma şu mübarek günde bide..bugün cuma iki mübarek gün bir arada
parça parça.anlaticagina sende kurtul bizde soyle uzunca yaz anlayalım
sen bizi günaha sokuyorsun biz senin günahını alıyoruz sende bizi yoruyor günahımıza giriyorsun karşılıklı günahlar çoğalıp çoğalıp azalıyor

terazinin kefesi bir tepede bir yerde
anlat bacım anlat dök içini dengeler yerine gelsin
Camdan giren adam 😂

Mutlaka pskiyatriden yardim alin. Bu kadar kendinizi güçsüz eziyet gördüğünüz yerde kalmaya direnmenizin altında başka sıkıntılar var bir uzman bilir ama bunun ASK olmadığına eminim.
Adami cok seviyorsunuz diye değil kendiniz kandırmayın. Lutfen ayağa kalkın o kim ki size boyle davranıyor sizi her fırsatta kapiya koymaya çalışıyor bu nasıl karaktersiz ve vicdansız hatta sevgisiz bir insan .
Sizi hasta etmesine izin vermeyin ne guzel ailenizin evi var size kapısı açık 1 oda da olsa ayni 5 oda da olsa ayni size kapısının acik olmasi yeterli!.
Kızınıza sarilin onu güçlü akli başında ayakları üzerinde duran bir kiz gibi yetiştirin sahip çıkın açtığınız yaraları tedavi edin. Oda sizin yaralarıniza iyi gelecek.

ilk evliliğim 17 yaşında tanışıp 21 yaşında evlenip 22 yaşımda bir çocuk sahibi olmakla başladı eşim çok iyiydi fakat monotonluğu . oturduğu yerde uyuması . misafirliğe dahi gttğmzde uyuması onca uyarmama ramen doktora gtmemesi umursamazlığı . hiçbir erkekden kıskanmaması. kendimi onun yanında güvende hissetmiodum. öyle böyle 10 yıl geçti ve boşandım. biriyle tanıştım yani şuanki ikinci eşim. çok sevdim onu. bir dediğini iki etmedm. kızımla çok ii anlaşıodu. kendi çocukları gbi ilgileniodu. sonradan hayatımda yaptğm bi hatayı anlatmak zorunda kaldım dürüst bir evlilik istiodum. anlatmasamda sonradan duyucakdı. zaten bizim ilişkimiz ciddiye bindğnde birtakım yaşadığım kötü olaylarda beni korudu kolladı. hiçbir zmn hatamı başıma kakmadı. evlendik ama bu hatamdan dolayı istanbulda yaşamak istemedi. muğlaya yerleşti banada ister gelrsn ister kızınla kalırsın dedi. bnm yaşadığm olaylardan aileme dert olmamak için kabul ettm. kızımı yanıma alamadım çünkü gelmedi düzenini bozmak istemedi. 2017 yılında evlendm muğlaya gttm ilk gün eşim beni asla üzmüceni falan söledi. sonradan başladı dertler. okdr şey varki kısa kısa anlatcam. önce ev aldı iş bulamadı o şehirde sezonlukdu işler işsiz kaldı . istanbulda parayla oynayan adam işsiz kalınca daha çok psikolojisi bozuldu. öle böle kavgalar oldu bisürü evde. bni evden kovdu tekrr barıştık falan sonra evi sattık mecbur. muğlanın başka ilçesinde o parayla dükkan açtı. evide taşıdık kiraya çıktık. bakkal işletmeye başladık. hiç istemesemde yanında oldum destek oldum. hem ev hem dükkana koştum. bu sürede psikolojik şiddet gördm. sürekli hakaret küfür . zaten küfürsüz günü geçmiodu. her kavgada evden kovuodu. bikeresinde gtmiorum die eve kitledi beni üçgün. sonra abisi girdi araya aradı konuştu barıştık. dükkanda sürekli kıskanan bi tipti. o ne dedi bu nie konuştu. bn kafam önümde kimseyle konuşamıodum. enson geçen gün bi erkek müşteri ped alcakdı yardımcı oldum. gördü ve bn nie dibinde duruomuşum die bana o..pusun sen die hakaret etti. değilim dedm. kabul et o sun dedi. karısına o.. sun diyen kişide adam değildir dedm. adam dğilmiyim he diyip gtti bavulu getrdi çabuk hemen toparla gidiosun dedi. gtmicem dedm. çünkü ailemin yanına ikinci kez gtmek okdr zorki. o bnm limanımdı çok seviodum oyuzden yaptğı hiçbirşeyi görmüodum. gurursuz olmştm. baktı ben bavulu toplamıorum bıçağı aldı geldi baktı yine toplamıorum. busefer telefonumu aldı hattımı çıkardı. nezmn gidersin ozmn verrm telini dedi. o gece telefonsuz arka odada yattm oda salonda. saatlerce kendi kendime konştm düşündm ama çıkar yol bulamıodum. ailem kabul edio gel dio ama benm yeniden başlamaya mecalim kalmamıştı. gücüm yokdu. sabah o dükkana gtti kalktım normal gün gbi kahvaltı hazırladım dükkana gttm eve gidip kahvaltı etsn die. s.tr ol git dedi. telimi ver ozmn annemler merak eder dedm. ederse beni arar bnde anlatrm dedi. nezmngdersin ozmn verrm dedi. tmm gidicem dedm. nyse dün gtti gece 1 bçuğa otobüs bileti aldı bana. boşancam diodu her kavgamızda tekrr barışıoduk. şuan yine aynı durumdayız. ama bnm biyanım ondan vazgeçemio sevince gurursuz oluorum en kötü yanım bu. şuan otobüsteym alabildğm kdr eşyamı aldı kalanını o yollucakmış. otobüse bindirirken beni hiç konuşmadık. sadece yüzüne sonkez baktım oda baktı ve otobüs hareket ederken gtti. bn onun sağ koluydum herşeyine koşuodum. istiorumki burnu sürtsün pişman olsun kaybetme korkusu yaşasın. ama zor . şuan psikolojim berbat. otobüste ruh gbym yol bitmio. 36 yaşında yeniden hayata tutunmak okdr zor gelioki bana. annemlerin ev çok küçük kendileri sığmıo bide ben tekrr gidiorum. onu Allaha havale ediorum. annemlerin evinde ev üstüme gelio . kendmi sığıntı gbi hissediorum.Allah yardımcım olsun. ist a gttğmde eski psikiyatrime gidicem . yoksa toparlanamam. stresten bişi yiyemiorum sadece sigara çay kahve bisküvi vs . sanki şu bindğm otobüs değil cenaze aracım. güçlü olmak için dik durmaya çalışıorum ama olmuo. buzamana kdr ayrılmama nedenim ona zaafım var gtsemde geri dönerm en ufak ışık yaktğnda ondan gtmedm. şuanda mecburlukdan gidiorum. bakalım bensiz hem ev hem dükkan nasıl durcak. eğer dava açarsa ki açıcam dedi. yapabilceğm bişi kalmıcak artık yalvaramam onu unutmanın yollarını arıycam. spora falan yazılcam. sonrada iş bakıcam. ama dön derse döndğmde aynı şeyleri yaşamak istemiorum. ama onu hala çok seviorum. yaptğm hatadan dolayı unutamıo ondan böle davranıo eskiye geçmişe takılı kaldı farkındayım. Nolur bu süreçte napabilirim bana fikir verin. umarım herşey güzel olur . bi ev açma imkanım olsa keşke bukdr zor olmazdı dönmek. zamanla belki kızımla ayrı ev açarım böle biterse. başka bişi gelmio aklıma. şuan sadece boşluktayım.
Siz kizinizi biraktiginiza yanin. Hala adami dert ediyorsunuz. En fazla 10 yasindaki cocuk mu size 'annecigim duzenimi bozmak istemiyorum, sen beni terk et Mugla'ya git, bes para etmez bir adam icin' dedi. Su konuda dert etmeniz gereken tek sey kiziniz oysa.

Bence olay böyle eminim ama kanıtlayamam. O adamla ilişkisi vardı. Zira bir kaç kez kimse görüşmez. Kolu komşuda linç ederdi. Hem bu konuşmalar varken ikinci eş sözde korumuş. Orası yalan adama söylememiş ama bir detayı verdı bır kaç yerde kı kendıde dedı boşanma safhasında karşısına çıkmış. Adam bu olayı bilmiyordu öğrenıncede şehir değişti yoksa adama laf ederlerdi senide aldatır vs dıye yoksa düzenini bırakıp gitmez her ota boka şüphelenmezdi. İlk eşi iki kere boynuzlamış. Bu arada bu iki kere bizim bildiklerimiz. :KK53:
Allah aşkına istanbulda yaşarken iyi bir işi olan, güya parayla oynayan adam ne idüğü belirsiz bir kadın için üstelik kadına güvenmiyorken işi gücü bırakıp hiç bilmediği bir şehirde bakkal dükkanı işletir mi? Çok büyük aşk mı bu şimdi? Normal insan kadını bırakır işine hayatına devam eder. Ben mi yanlış düşünüyorum?

Senaryoya inandık mi, hayır.

Hata yok çünkü sizin anlattığınızda.

Eşimin arkadaşı bana musallat olacak bir değil birkaç kez görüşeceğim peşimi bırak diye ikna etmek için, kim inanır buna? Başta ilişki yaşayıp sonra işler istediğiniz gibi gitmeyince bırak beni demiş olabilirsiniz ama bu mantıklı.

Siz suçsuz olsaydınız, gitmem gerekiyor diye düşünmezdiniz kusura bakmayın.

Evladınızı ne olduğu belirsiz, kontrolsüz bir adam için bırakıp gitmişsiniz. Hala daha dönme derdindesiniz, ne sanıyordunuz mutlu olacağınızı mı?
Sen de biraz günah aldın şimdi. Konu sahibinin kızına ve eski eşine karşı girdiği günahlar bitecek bu gidişle😂

Mutlaka pskiyatriden yardim alin. Bu kadar kendinizi güçsüz eziyet gördüğünüz yerde kalmaya direnmenizin altında başka sıkıntılar var bir uzman bilir ama bunun ASK olmadığına eminim.
Adami cok seviyorsunuz diye değil kendiniz kandırmayın. Lutfen ayağa kalkın o kim ki size boyle davranıyor sizi her fırsatta kapiya koymaya çalışıyor bu nasıl karaktersiz ve vicdansız hatta sevgisiz bir insan .
Sizi hasta etmesine izin vermeyin ne guzel ailenizin evi var size kapısı açık 1 oda da olsa ayni 5 oda da olsa ayni size kapısının acik olmasi yeterli!.
Kızınıza sarilin onu güçlü akli başında ayakları üzerinde duran bir kiz gibi yetiştirin sahip çıkın açtığınız yaraları tedavi edin. Oda sizin yaralarıniza iyi gelecek.
çok saolun bazı iğneliyici yorumlardan sonra iyi insanlarda var hayatta diorum sayenizde 🙏

Allah aşkına istanbulda yaşarken iyi bir işi olan, güya parayla oynayan adam ne idüğü belirsiz bir kadın için üstelik kadına güvenmiyorken işi gücü bırakıp hiç bilmediği bir şehirde bakkal dükkanı işletir mi? Çok büyük aşk mı bu şimdi? Normal insan kadını bırakır işine hayatına devam eder. Ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben bu 2.eşin de normal işinde gücünde devam ederken birdenbire bir kadın için düzen bozacağına ihtimal vermiyorum. Bu adamda da var bişeyler.

O paranın ne kadar olduğu da kişiye göre değişir, nerede nasıl kazanıldığı da.
Gerçek bir meslek sahibi dediğini yapmazdı bence de.
Adamın da normal olmadığını düşünüyorum birçok açıdan, aile de istemediğine göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X