- 18 Nisan 2024
- 62
- 54
- 32
- Konu Sahibi beyazyakalii
İyi günler sevgili kadınlar kulübü üyeleri. 25 yaşında 4 ay süren bir evlilik atlattım. Evlenir evlenmez kanser olduğumu öğrenmiştik bu süreçte baktım eski eşim beni kanserden daha çok yoruyor hiç uzatmadan o süreçte onunla anlaşma protokolü imzalayarak hiçbir beklentim olmayarak ayrıldım. Sonrasında iyileştim işime devam ettim 2 sene sonra biriyle arkadaşlık etmeye başladım. Çok kibar beyefendi işinde gücünde yani eski eşimin tam aksi bir sürü özelliğe sahip gözüküyordu. Daha önce evlenmemişti ve benim evlilik yapmamı problem yapmadı hiç de sorgulamadı 2 sene kadar görüştük sonrasında evlenme kararı aldık ve evlendik. 3 yıllık evliyiz 1 buçuk yaşında bir çocuğumuz var eşim sürekli işten gelip evde yatma modunda evde birkaç işe katılması dışında hiçbir sorumluluk almak istemiyor özellikle çocuğun sorumluluğu ona çok ağır geliyor benim pek bir beklentim olmamasına rağmen. Bunlar benim göz yumduğum sorunlar aslında eşimin en büyük problemi her şeyin hesabını yapması yani şöyle anlatayım. Evlendikten birkaç ay sonra ev aldık küçük bir peşinat eşim koydu kalan parayı kredi çektik hala ödeniyor. Eşimin maaşı benim maaşımın iki katı kadar. Şimdiyse en ufak bir tartışmada beni maddi konularda bunaltıyor sürekli benim için boşanmanın kolay olacağını çünkü boşanırsak evi bana vereceklerini o tüm birikimini kaybedeceğini söyleyip duruyor. Bense sürekli bu hesapları eğer bir gün ayrılırsak yapmamız gerektiğini çünkü bir daha birbirimizin yüzüne bakmamıza gerek olmayacağını söylüyorum ama ona rağmen çok uzun zamandır her tartışmada konuyu ayrılığa ve evde benim hiçbir hakkım olmadığına getiriyor ayrıca haktan bahsederken de düğünde takılan tüm altınları götürüp kendi kişisel kasasına koydu istememe rağmen vermedi kendisi muhafaza ediyormuş. Böyle anlattıkça ne kadar kötü olduğunu ben de farkediyorum ama bebeğim çok küçük yani zamana bırakmaya çalışıyorum. Son olarak anneler gününde evde olan bir tartışmada yine ayrılık konusu açıldı ben de tamam ayrılalım diyip kızımı da alıp çıktım yani evi terketme amacıyla değil zaten kızımı dışarı çıkarıyordum. Biz evden çıkar çıkmaz benim annemi babamı arayıp biz ayrılıyoruz vb konuşmalar yapıp sonrasında evde olan altınlarımızı alıp babasına götürmüş gerçekten inanılır gibi değil ama bunu yapmış. Biz o gün annemlerde kaldık sonrasındaki gün eve dönünce de direkt olarak kendisi söyledi evdeki altınları babama verdim diye sebebini sorduğumda ev alırken bize yardım etmişti onu ödedim dedi o kadar canım sıkıldı ki münakaşaya girmemek için tamam dedim zaten çekecek gücüm yoktu bir yandan kızım hiç durmuyor bir yandan söz dalaşına girmek beni çok yoruyor. Bu sabah farkettiğimde ise evde bana ait olan bir kolyem vardı ucunda altın olan onu da alıp götürdüğünü farkettim arayıp sordum tamam onu getiririm dedi başka da bir şey demedim. Yaptıklarına davranışlarına inanamıyorum.Ailem her zaman arkamda günlerdir hepimiz çok üzgünüz çıkar yol bulmaya çalışıyorum evliyken bu kadar hesap yapıp evden mal kaçıran adam ayrılırken nelerin hesabını yapacak. Lütfen saygı çerçevesinde ve beni kırmadan yorum yapmaya çalışın zira yeterince kalbim kırık
Son düzenleme: