2 ekim günü transfer olanlar😊

5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Kadın doğuma gittim hem ilaç yazdırdım hem de tahlil verdim. Bildiğim kadarıyla acil yapmıyor sağlık ocakları yapıyor.
Benimde 5ci gun dondurulmus emriyo kadin doğuma randevu da yok yarına nasıl yapsam bilemedim

2 gunde bir acile gidiyorum progestan ignem için sabahta gitmişken kan vermek istiyorum hemde duphaston ilacim bitti çıkmazsa boşuna almim

Igne için gittim recetem oldu halde tüp bebek hastasının sorumluluk alamam dedi aile hekiminin değiştirmeyi düşünüyorum tüm arkadaşlarım sağlık ocağında vurdurdu kan verdi ben resmen doktora yalvarıyorum

Kızlar sizde rahminizde sızıntı ve kalp atışı gibi pıt pıt şeyler hissediyormusunuz yoksa benmi saçmalıyorum

Ben gördüm bugün. İki gebelik testi yaptım kan testi sonucumda çıkmış 8.gün değeri 135
Maşallah pozitiflerimiz artıyor çok sevindim hayırlı olsun degeriniz katlanarak artsın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı da bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…