- 28 Şubat 2017
- 158
- 65
- 98
- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Çizgi varsa gebeleikte vardır hayırlı uğurlu olsunbnm hala silik cıkıyor resmini atabilir misiniz
Merhaba kızlar 2 Ekimde 2 tane dondurulmuş 5aa kalite transferim oldu. Bugün 8.günüm hem erken gebelik hem de normal gebelik testi yaptım ikisinde de bariz çizgi görünüyor koyu. Pozitif midir? Bugün kan verdim yarın çıkacak korkuyorum içim içimi yiyor
Ooohhh bundan güzel pozitifmi olur maşallaaahhhİnşallah pozitiftir ve hepimiz mutlu haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tebrik ederim, kanda da güzel sonuçlar çıkacatır eminim. Bize de dua edinBenm 6.ve 7. Gün yani bugün kaset testte silik çıktı çarşamba kan tahlilim var allahın izniyle oradadırlar inşallahbnmde çift emriyo
Bariz çıkmış tebrik ederimİnşallah pozitiftir ve hepimiz mutlu haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Forumda 2.5 çıkıp yükseleni okudum. 3.gün embriyosu için erken zaten. 2 gün sonra tekrarlayın mutlakaMerhaba 3 ekimde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün ilaç yazdırmak için gittiğimde başka hastanede doktor kan testi yaptı 2.4 çıktı. Sizce yükselir mi çok mu erken yapılmış
Bebek isteyen ve burda tranferi yapılmış tüm kadınlarımıza dua ediyorumTebrik ederim, kanda da güzel sonuçlar çıkacatır eminim. Bize de dua edin
Net pozitif yani, hayırlı olsunİnşallah pozitiftir ve hepimiz mutlu haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah sağlıkla alırım kucağımaOoohhh bundan güzel pozitifmi olur maşallaaahhhbnm cokk silik cıktı mesela o yüzden emin değilim ama sizinki bariz pozitif allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cubuk olandan hiç yapmadım ondan denicem yada ennson hastaeneye gidip kan vericem iş cıkışı 2 saate cıkıyormuş
Amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma. İnşallah sizin de sonıcunuz istediğiniz gibi olur
Bel kasık ağrısı göğülerimde hassasiyet var. İki gündür başım dönüyordu çok erken diye adet olucam kesin gözüyle bakıyordumBelirtilerin nelerdi? Benim zaman zaman bel kasık ağrım oluyor ama bunu ilaçlarda yapıyor. Bir de saçma mı bilmiyorum kuyruk sokumu sızlıyor resmen sabahtan beri. Hiç yaşamadım böyle bir şey. Başka da bir belirti yok, hatta moralim de bozuluyor acaba tutmadı mı gibisinden
Bir de transferin üçüncü günü lekelenmem olduBel kasık ağrısı göğülerimde hassasiyet var. İki gündür başım dönüyordu çok erken diye adet olucam kesin gözüyle bakıyordum
Tekrar hayırlı olsun, bize de dua etBel kasık ağrısı göğülerimde hassasiyet var. İki gündür başım dönüyordu çok erken diye adet olucam kesin gözüyle bakıyordum
Rabbim isteyen her kadına anneliği nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşallahTekrar hayırlı olsun, bize de dua et
Canım hıccc belırtıye takılma ben 12 gunumu kendıme zehır etdım belırtı ıcın tummgun ınternetde belırtı arıyordum benım hıc belırtım olmada halada yok bu gun 12cı gunum 3cu gun embrıyosu değerim 529 cıktıPozitif çıkanlar belirti gibi neler vardı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanım hıccc belırtıye takılma ben 12 gunumu kendıme zehır etdım belırtı ıcın tummgun ınternetde belırtı arıyordum benım hıc belırtım olmada halada yok bu gun 12cı gunum 3cu gun embrıyosu değerim 529 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?