- 28 Şubat 2017
- 158
- 65
- 98
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Merhaba herkese 2 ekimde transfer olanlar haydi burayaaaaa:) cok heyecan var bu heyacanı paylaşalımmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 4. Gün bugün 5.gün çok erken değil mi?Bende 2ekimde 5.gün çift embriyo transferi oldum. Dün akşama gibi erken gebelik testi yaptm negatif sonuç. Bu sabahta kaset test yaptım oda negatif
Ya 5.gün idrarda silik görenler var, erken biliyorum. Ama yinede bi siliklikte olsa görülmezmiydi diye stres olduDün 4. Gün bugün 5.gün çok erken değil mi?
Ben daha yapmadım pazartesi sabah yapmayı planlıyorum belirti olarak neler var?
Stres yapmayın çok erken bence pazartesi sabah yapalım ilk idrarla :)Ya 5.gün idrarda silik görenler var, erken biliyorum. Ama yinede bi siliklikte olsa görülmezmiydi diye stres oldu
Evet haklısınız. Sizin kaçıncı gün embriyosu ve belirtileriniz var mı, varsa nasıl belirtiler. Pazartesi direk kanda baktırmayı düşünüyorumStres yapmayın çok erken bence pazartesi sabah yapalım ilk idrarla :)
Benim 5.gün embriyosu,kalite derecesini bilmiyorum ama.Yok transfer günümüz sayılmıyor bugün 5. Günümüz inşallah vardır bnm 3 aa. Ve 3 bb orta kalite idi senin nasıldı? Benim ilk günden beri kasıklarımda adet olcak gibi sancım var 2. Gün şiddetli bel ağrım oldu dün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi oldu birde sabahları aç kurt gibi uyanıyorum birde sabah ilk idrarla yapmak gerekmiş sanırım
İnsallah gonlunuze gore olur. Pozitif sonuclanırYok transfer günümüz sayılmıyor bugün 5. Günümüz inşallah vardır bnm 3 aa. Ve 3 bb orta kalite idi senin nasıldı? Benim ilk günden beri kasıklarımda adet olcak gibi sancım var 2. Gün şiddetli bel ağrım oldu dün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi oldu birde sabahları aç kurt gibi uyanıyorum birde sabah ilk idrarla yapmak gerekmiş sanırım
Benim de 3 ekim transfer günüm kızlar 5Ab kalite de çift embriyo transferi oldum günler geçmek bilmiyor bir yandan bir an önce test günüm gelsin istiyorum bir yan da korkuyorum duygu karmaşası yaşıyorum yanihepimiz için hayırlısı olsun bakalım 12 ekim benim test tarihim haberdar edelim birbirimizi
Maşallah ne mutlu size Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı aldığımız günleri de göstersinAllahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhbn pazartesi yapmayı planlıyordum dayanamadım bugün yaptım ikinci çizgi çıktı çokkk şükür ama baya silik yarında yapacağım test günüm çarşamba☺
Yaa. İnşallah yarın daha da koyulaşır. Erken test ile mi yaptınız, normal test miAllahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhbn pazartesi yapmayı planlıyordum dayanamadım bugün yaptım ikinci çizgi çıktı çokkk şükür ama baya silik yarında yapacağım test günüm çarşamba☺
AmiinnnnMaşallah ne mutlu size Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı aldığımız günleri de göstersin
Aminnn inşallah nırmal kaset test ile yaptım dün isze dedim kendim dayamanadım:)Yaa. İnşallah yarın daha da koyulaşır. Erken test ile mi yaptınız, normal test mi
merak ediyoruz tabiAminnn inşallah nırmal kaset test ile yaptım dün isze dedim kendim dayamanadım:)
çift embriyomuydu sizin? Kalite dereceleri nasıldıAllahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhbn pazartesi yapmayı planlıyordum dayanamadım bugün yaptım ikinci çizgi çıktı çokkk şükür ama baya silik yarında yapacağım test günüm çarşamba☺