• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Bende 2ekimde 5.gün çift embriyo transferi oldum. Dün akşama gibi erken gebelik testi yaptm negatif sonuç. Bu sabahta kaset test yaptım oda negatif

Transfer günü sayılıyor mu? Eğer sayılıyorsa bugün 6.gün. İkinci ve üçün cü gün sırt ağrım oldu. Bir de alt karında sağ ve ve sol tarafta ara ara batmalar ve hafif sızı oldu. Bugünde sırt ağrım oluyor ara ara

Yok transfer günümüz sayılmıyor bugün 5. Günümüz 💚 inşallah vardır bnm 3 aa. Ve 3 bb orta kalite idi senin nasıldı? Benim ilk günden beri kasıklarımda adet olcak gibi sancım var 2. Gün şiddetli bel ağrım oldu dün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi oldu birde sabahları aç kurt gibi uyanıyorum birde sabah ilk idrarla yapmak gerekmiş sanırım

Yok transfer günümüz sayılmıyor bugün 5. Günümüz 💚 inşallah vardır bnm 3 aa. Ve 3 bb orta kalite idi senin nasıldı? Benim ilk günden beri kasıklarımda adet olcak gibi sancım var 2. Gün şiddetli bel ağrım oldu dün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi oldu birde sabahları aç kurt gibi uyanıyorum birde sabah ilk idrarla yapmak gerekmiş sanırım
Benim 5.gün embriyosu,kalite derecesini bilmiyorum ama.

İnsallah gonlunuze gore olur. Pozitif sonuclanır💐
Ama ac kurt gıbı uyanıyorum fılan bıraz afakı seyler okadar herseye takılmayın

Benim de 3 ekim transfer günüm kızlar 5Ab kalite de çift embriyo transferi oldum günler geçmek bilmiyor bir yandan bir an önce test günüm gelsin istiyorum bir yan da korkuyorum duygu karmaşası yaşıyorum yani😃hepimiz için hayırlısı olsun bakalım 12 ekim benim test tarihim haberdar edelim birbirimizi

Benim de 3 ekim transfer günüm kızlar 5Ab kalite de çift embriyo transferi oldum günler geçmek bilmiyor bir yandan bir an önce test günüm gelsin istiyorum bir yan da korkuyorum duygu karmaşası yaşıyorum yani😃hepimiz için hayırlısı olsun bakalım 12 ekim benim test tarihim haberdar edelim birbirimizi

Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh🙏🏼❣️bn pazartesi yapmayı planlıyordum dayanamadım bugün yaptım ikinci çizgi çıktı çokkk şükür ama baya silik🙏🏼🙏 yarında yapacağım test günüm çarşamba☺

Allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh🙏🏼❣️bn pazartesi yapmayı planlıyordum dayanamadım bugün yaptım ikinci çizgi çıktı çokkk şükür ama baya silik🙏🏼🙏 yarında yapacağım test günüm çarşamba☺
Maşallah ne mutlu size 🧿🌺Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı aldığımız günleri de göstersin 🙏🏻

Yaa. İnşallah yarın daha da koyulaşır. Erken test ile mi yaptınız, normal test mi

çift embriyomuydu sizin? Kalite dereceleri nasıldı

Back