• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 dersten sınıf tekrarı yapanlar

sheflera

05.05.2014
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
792
42
318
İstanbul
arkadaşlar, ben 2.sınıfım (önlisans). 5 dersten bütünlemeye girdim fakat 2 tanesinden geçemiyorum. galiba 2 ders için seneye tekrar okuyacağım.
merak ettiğim sadece 2 ders için kayıt yaptırırken harç ücretini yine aynı mı yatırcam yoksa daha mı az ödeyeceğim?
bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

arkadaşlar, ben 2.sınıfım (önlisans). 5 dersten bütünlemeye girdim fakat 2 tanesinden geçemiyorum. galiba 2 ders için seneye tekrar okuyacağım.
merak ettiğim sadece 2 ders için kayıt yaptırırken harç ücretini yine aynı mı yatırcam yoksa daha mı az ödeyeceğim?
bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

benım bıldıgım su ;2 dersten kalınca bır ust sınıfa gecıyorsunuz fakat kaldıgınız derslerıde o yıl alıyorsunuz kalırsanız eger klavuza bakın harc ucretı bıraz dusuk

ama benim zaten önlisans. yani son sınıfım. dolayısıyla sadece 2 dersten sınıf tekrarı yapıcam

sınıf tekrarı evt beklemede gıbı butun bır yıl 2 dersı verıceksınız hayırlısı olsun umarım gecersınız bır yıl bosa cıkmaz benım oyle oldu bır yıl bosa gectı ama suan 3.sınıfım sukur

toplam 5 dersten büte girdim.
ama açıkcası sınav soru ve cevaplarına hiç bakmadım. bu nedenle de sınav sonuçlarını dört gözle bekliyorum. birde bakıyomuşuz ki hepsinden geçiyomuşum:)))
ya da hepsinden kalıyomuşum :(((
sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları:))))

sınıf tekrarı evt beklemede gıbı butun bır yıl 2 dersı verıceksınız hayırlısı olsun umarım gecersınız bır yıl bosa cıkmaz benım oyle oldu bır yıl bosa gectı ama suan 3.sınıfım sukur

mrb fountain,
özelden mesaj göndermişsin fakat benim mesaj sayım 50 ye ulaşmadığı için özel den mesaj gönderemiyorum.
burdan okursun inş.
ben departman asistanıyım. işim güzel ve rahat bir iş.
aranan özellikler;
bilgisayar bilgisine sahip,
ofis programlarına hakim,
dış görünüşüne önem veren,
güzel türkçe konuşan ve kendini ifade edebilen,
telefon trafiğini yönlendirebilen,
misafirlerle ilgilenebilecek,
evrak takibi yapabilen
kişiler tercih ediliyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

cok tesekkur ederım yazdıgın ıcın acaba sz karıyer sıteerınden mı budununz ısınızı hıc cevap gelmıyor bana yada deneyım mı arıyorlar bu arada hepsını gecmısssınızdır ınsallah kalsanız bıle hepsınden kalmazsınız bence

Back