- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
saydığınız imkanlar bende yok iki çocuk 10 ve 5 yaşında
eve gelirim 5te koşa koşa mutfağa yemek yap ye kaldır olur saat 8-8.30
büyüğün ödevlerini kontrol et vs. 9:30 olur saat ve çocukları yatırırım. çok yorgunsam uyur kalırım zaten yok değilsem kalkar evi toplayıp çocuklara kek pasta
haftasonu cumartesi evde olmam genelde ya gün olur yada anneme giderim
pazar kahvaltıdan yatana kadar hiç oturmam temizlik yemek ütü vs.
eşim mi? işten gelir kanapenin üzerinde kırlent görevi görür yatana kadar. bu arada da çay getir çerez getir meyve getir
çarşıya ne zaman gittim hatırlamıyorum (sanırsam okul ihtiyaçları için 2 ay önce çıkmıştım.)
kuaför annemin evinin altında ayda bir kaş bıyık (saçımı kendim keser kendim boyarım)
ayda bir kadın gelir yarım gün en azından cam kapı silinsin çünkü ben yetişemiyorum
ne zaman sinamaya gittim diye düşündüm 1 sene önce Ayla'ya gitmiştim arkadaşımla.
birde cuma günü kardeşimle tatlı yemeye çıktık benimkiler camda böğürüyolardı ki babalarıyla bırakmıştım.
bu kadar şeyin üzerine benden 3.yü bekliyor aile büyüklerim.
işaret parmağımla orta parmağın arasından baş parmağımı gösteresim geliyor hepsine.
Gecen gun eşim , 3. cocugumu yapsak dedı bana . Ki benım tuplerım bağlı zaten. Ama sakasına bıle katlanamıyorum. Buarada esımde ıse dönmem ıcın destekledı benı , evdeyken yardımcı olmuyordu ama onu belırteyım. Sen butun gun napıyorsun kı yoruluyorsun dıyordu. Kendısı yurt dışındaydı, aılem sehır dışındaydı. Ben sabah okula çocuk gotur , getır. Bebek var, Oglen cocugu alması eve getırmesı. Gerı donup onu kursa , vb etkınlıklere yetıstırırken soyluyordu bana bunları.
Tabı kı o günlere gore rahatım ama soyle , o zaman aman bugun olmazsa yarın yaparım dıyebılıyordum. Sımdı o yok, her gun camasır olmuyordur denmıs valla o sepetler hıc boşalmıyor. Esım hafta ıcı ıkı gun evde oluyor oglene kadar bebeğe o bakıyor, o uyurken uyuyormuş. Bana dıyor kı sen neden uyuyamıyorsun. Benım tek gorevım bebeğe bakmak degıl cunku dıyorum , Ama yardım eder yanı bulasıgı makineye atması bıle bısey benım ıcın.
Yanı havalanmaya ıhtıyacım var , benı soyle bır 3 -4 saat bıraksınlar