2 çocuklu çalışan anneler, ne zaman dinleneceğiz ?

Yüreyemiyo kıyamam :) kolaylikla büyüsün insallah :)
amin canim hepimizinkiler soyle buyusunlerde rahat rahat takilsin herkes :) zaten en fazla bi kac yil daha bizle olurlar..sonrasinda hepsinin kendine ait baska dunyalari olacak. istesekte bizimle gezmelere gelmek isetmeyecekler. hepsi donem donem:)

Hıc uyuyamıyor bu sekılde, cok denedım olmuyor. Odasınıda 2 aylıkken ayırdım . Telsızle dınlıyorum geçecek bugünlerde napalım dıyorum

senin ikinci cocuk bu degil mi:) neden bu kadar sasiriyosunki :)) yani aksam 7-8 gibi sutunu verirsin sisesiyle sonra uyur. gece uyansada beslenme yok. ki gece beslenmesi emdigi icin iyi ama mama icseydi gece mamasi gereksiz bir olay. gece uyanirsa sut degil su vereceksin emzik aliyosa emzik vereceksin ama pesh etmeyeceksin. aglatacaksin birazcik alisacak. gece kalkip bizde yemek yemiyoruz dimi :) cocuklarda oyle yani.

ben ilk cocukta inek sutune gectim hatta laktozsuz icirmek zorunda kaldim vs,. cunku karni agriyodu laktozlu sutte. zamanla anne artik karnim agrimiyo dedigi zaman normal sut icti. ben kucuk ogluma zaten keci sutu icirdim 1 yasindan sonra sknti yoktu. bi ara sut icmeyi sevmedi icmedi. cok zorlamadim yerine yogurt yedirdim vs. keci sutu almayida birakmistimki..cunku buyuk olan inek sutu iciyordu kucukte icmiyodu hic. arada bir abisiyle inek sutu icti vs. kizimi bi kac hafta once mamadan kestim sukurki keci sutu verdim ilk ve ona alistirdim. yavas yavas digerlerinede ondan vermeye basladim. simdi hepsine keci sutu vermeye basladim. normal sute gore biraz tuzlu fiyat olarak orasi dogru. esimde oyle diyor...bende baska bi yerden kisip keci sutu alirim dedim.

umarim bu yataginda huzurla saglikla uyuru kuzucuk annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…