2 çocukla kpss olur mu ?

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
Kızlar merhaba
Suanda 4 yaşında bir oğlum var ve eylülde Allah nasip ederse birde bebeğim olacak. İşletme mezunuyum kpss hazırlanmak istiyorum ama bir kafam hiç bu sene uğraşma seneye hazırlan diyor. Bir kafamda oksun bu senede hazırlan diyor Sizce 2 çocukla bu işin üstesinden gelebilir miyim kafam cok karışık yardımcı olun lütfen

Neden olmasın sen istedikten sonra ?ben hamileyken üniversite sınavına girdim karnım burnumda doğuma sayılı günler kala.bebeğim doğdu iki çocukla kazandığım bölümü onur belgesiyle bitirdim.o da yetmedi 3.çocuğum olduktan sonra onla da ikinci üniversiteyi de onur belgesiyle bitirdim kpss ye de girdim.yeter ki iste insan isteyince herşeyi yapar canım Allah yolunu açık etsin.

Iste sana canli ornek sererbah
Masallah diyelim evvelaaa
Iki cocuk arti ozel sektorde is yalniz bi hayat ve turlu sikintilar ile 2016 kpss ilk giriste 85 aldi ve bugun atandi
Demekki oluyormusss .. darisi bize insallahhh

oyy kuzum benimm...

oluyor istek azim emekle birleşip birde rabbim nasip edince çok güzel oluyor..

uykudan feragat ettin mi tamamdır bu iş..

bir anne herşeyi yapacak güce sahiptir benim gözümde sende başaracaksın ben inanıyorum ve bu yolda herzaman yanındayım

Ya gerçekten mi nasıl başardınız acaba bana biraz yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…