- 15 Nisan 2017
- 13.280
- 15.679
Anlaşmalı bosanin, protokole eşya paylaşımını da yazın.Buyuk ihtimalle kabul etmeyecek aile apartmanında herkese rezil olduğunu düşünerek.Merhaba,daha önce de durumumu yazmıştım şimdi sizden fikir istiyorum.. Ben şu an aile apartmaninda yaşıyorum. Eşimle ayrılmaya karar verdik ben ailemin yanına gideceğim. Ama şimdi hemen eşyaları falan taşıma imkanım yok. Bunun için bir kaç ay zaman lazım. Okul değişikliği vs için. Ben şimdi valizle mi gitmeliyim? Eşya konusu nasıl olacak. 2 çocuk var ortada.. Gittim mesela birseyler lazim oldu eve gelip gerekli eşyaları almak ne kadar doğru olur? Nasıl bir yol cizecegim bilemedim
Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bu arada eşim çabuk pes ettiğimi,kumari birakacagini ona inanmadığımi vs söyleyip beni manipule etmeye çalışıyor. Evden ayrılınca nasıl bir tepki verecek çok fazla kestiremiyorum açıkçası. 2 çocukla normalde dışarı bile çıkmak zorken evden ayrılmak çok daha zor
Siz yine de protokol üzerinde eşya paylaşımindan bahsedin,kendinize göre maddeyi belirleyerek.
Ben ayrı eve çıkacak olduğum için ve eşyanın tümünü ben aldığım için (taksitleri bile devam ediyordu) aldım çıktım.Dava dilekçelerinde eşya da eşya deyip durdu, umrumda değil iyi ki aldım,yeniden almak masraflı olurdu ve kovmanin bedelini ödememiş olurdu.
Ama siz aile evine dönüyorsunuz taşınabilir şahsi eşyalarınızı mutlaka alın,dönüp almak zor olur.