- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi audrey2016
-
İkizlerin üstüne bir tane daha mı
ya bu sefer dördüz çıkarsa
Off çok büyük cesaret ,düşüncesi bile :)
O mesajıSekoyam nickli arkadaş için yazmıştım :)
İyi bir olablr tabi ama sizin o çektlernze ragmen bana anlayışsız biri gibi geldi. Siz de en azndan bu sene geçsin falan diye oyalayın. En azndan 1 sene rahat edersnzz. Ben ard arda yaptım böyle terch ettm. Ama istemeyeni de anlarm. Ki sizi de anladım. İnş eşinizde anlayşlı olur. Tavsye olark sadece kestirp atmak yerine oyalayabldğnz kadar oyalayın derimArkadaşlar merhaba.
Dünden beri aklımda olan bir konu hakkında fikir almak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
4 yaşında hiperaktif bir oğlum var :)Bu sene kreşe başladı. Ama çok ilgi bekleyen birazda fazla yaramaz bir çocuk :)
Eşim 2. Çocuk diye tutturdu... Kimseye güvenerek çocuk yapmadım ama yaşadığım şehirde sadece eşimin annesi eşim ben ve oğlum haricinde kimsemiz yok. İlk hamileliğimde de bu yönden çok zorlandım. Gerek beklenmeyen hamileliğim gerekse hamilelikte beraber baş gösteren depresyon ve tansiyon çok yordu beni. Canımın parçası , herşeyim dünyadaki en değerli varlığım oğlum ama yine de insan bazen dinlenmek istiyor. Bu sene oğlumun kreşe başlamasıyla gerek yemek gerek ev temizliği yapmaya anca anca başladım.
2. Çocuk Allah nasip ederse 2-3 sene sonra taşınacağımız ve ev alacağımız şehirde olsun istiyorum.Şu an kiradayız eşim tek başına çalısıyor. Ben işe gireyim desem oğlumun okul saatine o kadar ters ki imkansız gibi birşey, o saate kadar emanet edeceğim kimsemde yok kv'm yeni doğum yapan görüncemin yanında onunda kimsesi yok çünkü...
Dün eşimle tartıştık olsun da olsun anlattım tek tek. Psikolojik olarakta hazır hissetmiyorum kendimi bununla beraber yukarıdaki sebepleride söyledim. Ama sonuç olarak şu an konuşmuyor benimle..
Kuşkusuz çok çok iyi bir baba ama hem taşınıp kendi evimiz olunca,hemde oğlum biraz daha büyünce 2. Çocuğu yapmak daha mantıklı değil mi ?
Eski konularımda da yazdım. O kadar zor bir hamilelik geçirdim ki hem psikolojik hem sağlık açısından şu an buna gerçekten hazır değilim.
Eşime bunu nasıl anlatabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba.
Dünden beri aklımda olan bir konu hakkında fikir almak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
4 yaşında hiperaktif bir oğlum var :)Bu sene kreşe başladı. Ama çok ilgi bekleyen birazda fazla yaramaz bir çocuk :)
Eşim 2. Çocuk diye tutturdu... Kimseye güvenerek çocuk yapmadım ama yaşadığım şehirde sadece eşimin annesi eşim ben ve oğlum haricinde kimsemiz yok. İlk hamileliğimde de bu yönden çok zorlandım. Gerek beklenmeyen hamileliğim gerekse hamilelikte beraber baş gösteren depresyon ve tansiyon çok yordu beni. Canımın parçası , herşeyim dünyadaki en değerli varlığım oğlum ama yine de insan bazen dinlenmek istiyor. Bu sene oğlumun kreşe başlamasıyla gerek yemek gerek ev temizliği yapmaya anca anca başladım.
2. Çocuk Allah nasip ederse 2-3 sene sonra taşınacağımız ve ev alacağımız şehirde olsun istiyorum.Şu an kiradayız eşim tek başına çalısıyor. Ben işe gireyim desem oğlumun okul saatine o kadar ters ki imkansız gibi birşey, o saate kadar emanet edeceğim kimsemde yok kv'm yeni doğum yapan görüncemin yanında onunda kimsesi yok çünkü...
Dün eşimle tartıştık olsun da olsun anlattım tek tek. Psikolojik olarakta hazır hissetmiyorum kendimi bununla beraber yukarıdaki sebepleride söyledim. Ama sonuç olarak şu an konuşmuyor benimle..
Kuşkusuz çok çok iyi bir baba ama hem taşınıp kendi evimiz olunca,hemde oğlum biraz daha büyünce 2. Çocuğu yapmak daha mantıklı değil mi ?
Eski konularımda da yazdım. O kadar zor bir hamilelik geçirdim ki hem psikolojik hem sağlık açısından şu an buna gerçekten hazır değilim.
Eşime bunu nasıl anlatabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
AO kdr ozendimki sana ablam.. 22 yasinda deyince.. bizde gorurmuyuz o gunleri saglicakla insallah :)
Saol abla daha cok kucukler ama benimkiler :) simdi buyusunler diye gozlerine bakioruz.. giden zmnda omurde tabii.. Allahim kimseye evlat acisi yasatmasinİyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..Ama bazen küçüklük hallerinide çok özlüyorum..Yıllaar okadar çabuk geçiyorki nasıl büyüdüğünü anlamıyorsun..Eğer çocuğunuz küçükse sindire sindire yaşayın o günleri:)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cevatkelle...Ama bazen küçüklük hallerinide çok özlüyorum..Yıllaar okadar çabuk geçiyorki nasıl büyüdüğünü anlamıyorsun..Eğer çocuğunuz küçükse sindire sindire yaşayın o günleri:)
Benim de tek çocuğum var 8 yaşında ve bir kardeşe ne kadar özendiklerini çok iyi biliyorum. Bizim benim sağlık sorunlarımdan dolayı olmuyor. Tedavi görüyorum Ama siz eşinizin istememesi mi sıkıntı? İlk 4 sene hazır olmayabilir eşler, bunu anlarım ama 8 senede istemesini beklemek için çok uzun değil mi? Yani çocuk için bir engel yoksa, eşiniz fazla naz yapmamış mı?Bugun 8 yasindaki oglum cafede gordugu 2 erkek kardese oyle ozenerek bakti ki...dondurma yerken bi kart oyunu oynuyorlardi, resmen ozendi o iki kardese..
Esim anca erteliyor, cocugum oyun arkadasi, can yoldasi, kardes istiyor.
Ikimizn de hazir olmasi istemesi lazim derken biricigim 8 yasina geldi..
Hayirlisi insallah ne diyim
Farkli hedeflerimiz vardi oncelikle onlari gerceklestirmek istedik, yani ilk basta ikimiz de 2nci cocugu dusunmedik(ulke degistirdik yeni bi hayat vs)Benim de tek çocuğum var 8 yaşında ve bir kardeşe ne kadar özendiklerini çok iyi biliyorum. Bizim benim sağlık sorunlarımdan dolayı olmuyor. Tedavi görüyorum Ama siz eşinizin istememesi mi sıkıntı? İlk 4 sene hazır olmayabilir eşler, bunu anlarım ama 8 senede istemesini beklemek için çok uzun değil mi? Yani çocuk için bir engel yoksa, eşiniz fazla naz yapmamış mı?
Konuyu bir an ben actim zannettim :)))
Benim son konum da sizinki gibi.
Esim israrla cocuk istiyor. Ben hic istemiyorum. Istemedigimi de soyledim. Kustu sonra kendi kendine baristi :))
Eşine nasil anlatirsin bilmem ama kendini hazir hissetmiyorsan asla yapma.Kizim 17 aylik ve 2. Cocugu cumle icinde kullanamiyorum bile.Cocuk bakmak cok ozveri istiyor ki oglunuz da benim kizim gibi ilgisiz kalmaya tahammul edemiyor anladigim kadariyla.Kuzenim belki erkek olur diye milletin agzina bakip kizi 2 yasindayken hamile kaldi sonra her gunu yakinarak gecti hala da oyle geciyor.En son careyi bakici tutarak ve calismaya baslayarak buldu.Her zaman söyledigim gibi kimisi 10 cocuga birden yetisir kimisi de benim gibi 1 tanesine anca yetebilir.Çok iyi dusunun hem de cok
Zirvede birakmak iyiymisben tekte kalmak niyetindeyim
zirvede bırakayım
doğurabilirsem hem çıraklık hem kalfalık hem ustalık eserim olarak tek bir eser üreteceğim :)
hayatta her özendiğimiz oluyor mu ya? kardeşe de özeniversin
az biraz miras da bırakabilirsek kendisine kalan mirası tek başına yerken bize dua eder bence
İnşallah, hedefler hiç bitmiyor gerçekten. Vardım dediğin noktada başka bir şey çıkıyor :)Farkli hedeflerimiz vardi oncelikle onlari gerceklestirmek istedik, yani ilk basta ikimiz de 2nci cocugu dusunmedik(ulke degistirdik yeni bi hayat vs)
2 senedir artik ben istiyorum ama esim
az daha erteliyor ki cocugum artik 8 yasinda vakti geldi geciyor..
Saglik olsun ve hayirlisiyla umarim daha fazla inat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?