- 7 Aralık 2020
- 426
- 1.748
- 63
- Konu Sahibi leylalilayn
-
Ben evlilikte kayınvalideyi bile gereksiz detay olarak görüp bir daha dünyaya gelsem çöpsüz üzüm biriyle evlenmeyi planlıyorum. Siz şimdi sıkıntısız hayatınıza bir adam, iki çocuk, huysuz bir kadın ve eş ailesi ekleyeceksiniz. Sayarken ruhum daraldı yeminle aşkından ölseniz yapmayın bunu kendinize.Öncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Kadınlar aldatmaz demedim, yazdıklarımda yanlış anlaşılır bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Kadınlar iyi ekmelerini kolay kolay ele vermez diyorum. Bir kadın aldatıyorsa 2 çocuk yapana kadar nasıl fark edilmez diyorum ( ilgisiz, alakasız, geniş kocalar hissetmeyebilir) yok balık baştan kokmuşsa 2 çocuk neden yapılmış diyorum… Dayınız için travmatik olmuştur, iyi eş ve iyi babaların da başına geliyordur mutlaka, ama genelin dışında spesifik hatta istisnai olduğunu düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem…Yanlış düşünüyorsunuz. Kadınlar ahlak timsali değil, erkek kadın her insanın iyisi de kötüsü de var.
benim dayım dillere destan bir aşk yaşadı, karşılıklıydı, evlendiler dünya güzeli bir evlatları oldu, bir gün dayım eve geldiğinde karısını başka bir adamla yataklarında gördü….bu işlerin kadını erkeği yok
Öyle veya böyle hayatımda değiller artikHaddim değil ama bence babası ve siz yanlış davranmışsınız. Çocuğun kalbi rüşvetle alınmaz. Babası çocuğuyla başbaşa sizinle ilgili yeni düzeniyle ilgili konuşup çocuğun kaygılarını gidermeliydi, siz de çocukla başbaşa konuşup içini rahatlatıp arkadaş gibi olmalıydınız. Babası çocuğuyla başbaşa da vakit geçirmeli onunla ona özel anlar yaşamalıydı. Ben bu yaralı çocuklara çok üzülüyorum, bunlar durduk yere huzur kaçırmaya çalışan canavarlar değil yada eşinizle kurduğunuz aileye sonradan dahil olan bir yabancı değil aksine siz onun ailesine onun tercihi dışında dahil olan birisiniz, buna göre davranılmalı bence
Gözünüz aydınÖyle veya böyle hayatımda değiller artik
Size yasanmis bir olaydan bahsedecegim. Kadin adami aldatti. Iki cocuklari vardi. Adam bosandi. Kadin adami üstüne kiskirtmak icin ( denetimde adam) ( mapustayken aldatti) cocuklarin ve kendi tlfdan adami engelleyip göstermedi. Adam bu bayramda çocuklarini göremedi.Bu adam yalan söylüyor farkettin mi?
Eşi aldatmış ve aynı eş suçlu olduğu halde bir de üstüne çocukları göstermek istemiyor...Neden?
Hadi aldAttı diyelim 2 cocukla vakit bulup...Peki adam masumsa eş neden cocukları dahi göstermeyecek kadar kinli kocasına?
Adam dürüst değil en başta...Olmaz...
Siz yüce gönüllü, herşeyi alttan alabilen, her daim sakinliğini koruma yetisine sahip bir kadınsanız..(o yaştaki kızlara karşı şart bir tutum)Öncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Böyle bir deneyimim yok ama çocuksuz dahi olsa iki kez boşanan erkekten çekinirdim. Çekilir bir yanı olsa iki kadından biri katlanırdı ,bu adamın hayatına giren iki kadın da mı kötü yani diye düşünürüm.Öncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var m
Sakın evlenme yaa.. isin var, gencsin, çöpsüz uzumsun.. istedigini bulursun, sen secersin..ben 28 erkek arkadaşım 40 yaşında
Bazen sana katılıyorumYaşınız genç, hayatınız yolunda. 40 yaşında çocuklu adamla evlenecek kadar çaresiz değilsiniz.
Onore oldum.
Hala devam ediyormusunuz acaba merak ettimBen bekar olarak bir çocuklu biriyle evlendim.Cocuk annede kalıyor,iki haftada bir hafta sonu yatili geliyordu.Babasiyla sohbet etsek laf arasına giriyordu annesine şikayet ediyordu mastershef ile sohbet ediyor ben de PC oynamak zorunda kalıyorum diye.Hemen uyarı yolluyordu annesi sohbet etmememiz yönünde.Cocuk geldiğinde babasi bana soğuk davranıyordu yokmuşum gibi hissediyordum.Gece yatmak bilmiyordu çocuk,gece babası benimle değil onunla uyusun istiyordu babası onu uyutup geldiğinde o da uyanıp odaya daliyordu ağlayarak,uykum 4-5 kez bölünüyordu.Yolds çocuk ellerimizi ayırmaya çalışıyordu ortaya dalıp.Evine gitmeye yakın bana laf sokuyordu "sen babamın hizmetçisisin" demişti bana.Bir de tatil ,gezi gibi etkinliklerde babası ilk tatil ilk gezi demeden onu da plana dahil ediyordu.Sohbet etmemize yolda samimi olmamıza bile izin vermeyen bir çocukla tatile geziye gitmek istemiyordum ama bişey de diyemiyordum haliyle babasıyla kötü olmayım diye.Cocuga hediye alıyordum sorana babam aldı diyordu...böyle uzar gider ornekler..
Bence bu yola girme
Hic basiniza dert almayin. Daha cok gencsiniz 2 kiz cocuk, huysuz eski es ve 40 yasinda bi adam. Ne isiniz var bunlarin icinde. Yeniden bir yuva kurmak icin cok uygunsuz bir ortam.
Yaşınız oldukça genç. Ama yine de çocuksuz birini denk getirmek zor olursa sadece 1 çocuğu olan ve çocuğunun yaşı biraz daha büyük olan biri olursa daha uygun olur. Bu çocukların yaşı çok küçük. Gerçi benimki de sipariş gibi oldu. Hakkınızda hayırlısı.
Aslında haklısınız karşıma çıkanlar bu konuda beni çok ezdi . Çünkü boşandığımda 25 yaşındaydım o yaştaki nesil de asla kabullenemiyor böyle birşeyi . Evet adamı seviyorum ama öyle bırakamayacak kadar deliler gibi aşık değilim . Ben herkezsiz yaşayabilirim bu hayatta. Annesi kardeşsiz eşsiz evlatsız . Sadece beni mutlu eden bu adama tanımak için bir şans verdim hiç sorunsuz bir ilişki içindeyken evlenme teklifi alınca cevap vermeden buradaki sizlere danışmak istedim40 yaşında, boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmeyi düşünmenizin nedeni diğer öküzlerin sırf siz boşandınız diye sizden uzak durması. Yapmayın etmeyin, 28 yaş çocuksuz kadınsınız, 40 yaşında çocuklu adamla ne işiniz olur? Adam sizden olmayan çocukları büyütmek için para dökerken siz kendi çocuğunuz olsun istediğinizde karşı çıkacak, evi belki de siz geçindireceksiniz? Bu kadar aşık mısınız bu adama?
Aha40 yaşında, boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmeyi düşünmenizin nedeni diğer öküzlerin sırf siz boşandınız diye sizden uzak durması. Yapmayın etmeyin, 28 yaş çocuksuz kadınsınız, 40 yaşında çocuklu adamla ne işiniz olur? Adam sizden olmayan çocukları büyütmek için para dökerken siz kendi çocuğunuz olsun istediğinizde karşı çıkacak, evi belki de siz geçindireceksiniz? Bu kadar aşık mısınız bu adama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?