2 çocuğu olan bir adamla evlenmek? mutlu olan var mı?

Ben evlilikte kayınvalideyi bile gereksiz detay olarak görüp bir daha dünyaya gelsem çöpsüz üzüm biriyle evlenmeyi planlıyorum. Siz şimdi sıkıntısız hayatınıza bir adam, iki çocuk, huysuz bir kadın ve eş ailesi ekleyeceksiniz. Sayarken ruhum daraldı yeminle aşkından ölseniz yapmayın bunu kendinize.

Kadınlar aldatmaz demedim, yazdıklarımda yanlış anlaşılır bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Kadınlar iyi ekmelerini kolay kolay ele vermez diyorum. Bir kadın aldatıyorsa 2 çocuk yapana kadar nasıl fark edilmez diyorum ( ilgisiz, alakasız, geniş kocalar hissetmeyebilir) yok balık baştan kokmuşsa 2 çocuk neden yapılmış diyorum… Dayınız için travmatik olmuştur, iyi eş ve iyi babaların da başına geliyordur mutlaka, ama genelin dışında spesifik hatta istisnai olduğunu düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem…

Öyle veya böyle hayatımda değiller artik

Bu adam yalan söylüyor farkettin mi?
Eşi aldatmış ve aynı eş suçlu olduğu halde bir de üstüne çocukları göstermek istemiyor...Neden?

Hadi aldAttı diyelim 2 cocukla vakit bulup...Peki adam masumsa eş neden cocukları dahi göstermeyecek kadar kinli kocasına?

Adam dürüst değil en başta...Olmaz...

Size yasanmis bir olaydan bahsedecegim. Kadin adami aldatti. Iki cocuklari vardi. Adam bosandi. Kadin adami üstüne kiskirtmak icin ( denetimde adam) ( mapustayken aldatti) cocuklarin ve kendi tlfdan adami engelleyip göstermedi. Adam bu bayramda çocuklarini göremedi.

Bu konudaki adam ne kadar hakli haksız bilmiyorum. Ama bu da yasamis bir olay. O yuzden ben iki tarafi da dinleme taraftariyim.

Siz yüce gönüllü, herşeyi alttan alabilen, her daim sakinliğini koruma yetisine sahip bir kadınsanız..(o yaştaki kızlara karşı şart bir tutum)

O kızların şuan anneleri ile yaşıyor olmasının siz evlendikten sonra da anneleri ile yaşayacaklarının garantisinin olmadığını, belki sizinle yaşayabilecekleri ihtimalini biliyor ve kabul ediyorsanız...

Kızların annelerinin (üstelik sorunlu da bir kadınmış) önemsiz bir yerinde de olsa sizin hayatınızda olacağı gerçeğini kabul ediyorsanız ve bununla ilgili sorun çıkamayacaksanız...

Özel günlerde eşiniz ve eski eşi evlatları için bir araya geldiğinde onlara eşlik edebilecek veya bir araya gelmelerini doğal karşılayacaksanız..

Nasip olur da sizin evladınız olduğunda, eşinizden kendi çocuğunuz için farklı bir muamele ya da özel bir istekte bulunmayacak, kızları ile aynı kefeye koyacaksınız..

Ve aklıma gelmeyen bunlara benzer birçok şeyi kabul edecek, ve bunları yapabilecekseniz...

Bence pek ala da evlenir, mutlu da olursunuz

Forumda sizin dediğiniz şekilde evlilik yapıp pişman olan çok üye vardı. Onların konularını okursanız siz de anlarsınız. Eski eşle barıştırmaya çalışan kvler, yeni çocuk istemeyen eşler, babayı paylaşmak istemeyen (çocuk kalbiyle haklı olarak) çocuklar, kışkırtıcı eski eş. Kendinize bunu reva görmeyin

Böyle bir deneyimim yok ama çocuksuz dahi olsa iki kez boşanan erkekten çekinirdim. Çekilir bir yanı olsa iki kadından biri katlanırdı ,bu adamın hayatına giren iki kadın da mı kötü yani diye düşünürüm.
PS: İki kez boşanan kadın için aynı şeyi düşünmüyorum. Bu ülkede % 99 katlanan taraf kadın oluyor çünkü. Artık oluru yoksa gözünü karartıp , boşanıyor kadın.

Kız çocukları babalarını çok kıskanıyor.Kısa süre önce evlenmiş boşanmış 2 tane oğlu olan biriyle nişanlıydım nişanı attım ama sebebi çocuklar değildi.Biri 15 biri 17 yaşındaydı ( çok çok genç yaşta evlilik uapmış ).Aramız iyiydi çocuklarla ama bu konuda ailemin hep için buruktu.Yani şimdi ben doğum yapsam benim ilk çocuğum ama onun değil o babalığı tatmış her ne kadar yeni bir bebekte olsa sizin kadar heyecanlı olmuyorlar vs. Ben ayrıldıktan sonra ailem kızım iyi ki ayrıldın biz bu çocuk meselesini içten içe kabullenemiyorduk diyorlardı ki yaşım 27 isi o zaman şuan 29 oldum

ben 28 erkek arkadaşım 40 yaşında
Sakın evlenme yaa.. isin var, gencsin, çöpsüz uzumsun.. istedigini bulursun, sen secersin..
Kotu de olsa bir evlilik gecmis basindan, deneyimlisin, bakis açin gelismistir.
Ne diye 40 yasinda,iki cocuklu adama variyorsun.
Esi de sorunlu diyorsun. Evliliginizi huzursuz eder, rahat vermez o kadin. Cocuk uzerinden ugrasir sizinle.
Allah askina deger mi? Ikinci kez bosanmak ister misin? 35 ine gelsen belki bekar biriyle evleneceksin veya yine cocuklu birisi olur.. şuan boylesiyle evlenmen bile kayıp
Senin cocugun olsa tamam derdim. Ama senin cocugun yok, empati yapamazsin. Basini duvarlara cok vurursun, kac kurtar kendini. 12 yaş nedir ya. Adam dingin hayat isteyecek,sen heyecanli yasam..
Sonra adam diyecek ki, ben sana yetemiyorum sen gencsin... sonrasi kiskanclik krizleri..

Sakin bu adamla evlenme. Benim fikrim olumsuz. Yapma bunu kendine, sonra cok aglarsin bak.

Son düzenleme:
Çocuklu adam çocuk bile istemez daha.
Sırf senin hatrina yapar yaparsa sonrada burnundan getirir.
Adamın ilk eşinden çocukları sorun çıkartır.
Çok sabırlı gönlü geniş insan olacaksın.
Hayatın ikinci planda olacak.
İleride maddiyat sorunları da yaşanır.
Çok sorun var bu tabloda.
Copsuz uzumsun öyle biri ile dene bence.

40 yaşında, boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmeyi düşünmenizin nedeni diğer öküzlerin sırf siz boşandınız diye sizden uzak durması. Yapmayın etmeyin, 28 yaş çocuksuz kadınsınız, 40 yaşında çocuklu adamla ne işiniz olur? Adam sizden olmayan çocukları büyütmek için para dökerken siz kendi çocuğunuz olsun istediğinizde karşı çıkacak, evi belki de siz geçindireceksiniz? Bu kadar aşık mısınız bu adama?

Hala devam ediyormusunuz acaba merak ettim

Hic basiniza dert almayin. Daha cok gencsiniz 2 kiz cocuk, huysuz eski es ve 40 yasinda bi adam. Ne isiniz var bunlarin icinde. Yeniden bir yuva kurmak icin cok uygunsuz bir ortam.

evet haklısınız aslında mantıklı düşünüyorsunuz yormayan bir yaş lazım .
Aslında haklısınız karşıma çıkanlar bu konuda beni çok ezdi . Çünkü boşandığımda 25 yaşındaydım o yaştaki nesil de asla kabullenemiyor böyle birşeyi . Evet adamı seviyorum ama öyle bırakamayacak kadar deliler gibi aşık değilim . Ben herkezsiz yaşayabilirim bu hayatta. Annesi kardeşsiz eşsiz evlatsız . Sadece beni mutlu eden bu adama tanımak için bir şans verdim hiç sorunsuz bir ilişki içindeyken evlenme teklifi alınca cevap vermeden buradaki sizlere danışmak istedim
Aha

Size iki örnek vereyim. İlk evliliğimde eşimin 3 yaşında kızı vardı, asla olmadı. Ablalık vazifemi sonuna kadar yapmış olmama rağmen kızın annesi de, ufacık çocukta bana hayatı zindan etmişti. Çocuklardan soğuma sebebimdir o güzel kız, ömrü de güzel olsun her neredeyse şimdi.

Annem de aynı şekilde ikinci evliliğini yaptı. Biz iki kardeşiz. Adamın da iki çocuğu var aynı şekilde. Büyük olan benimle yaşıt, küçük olan 10 yaşında. Ve yine aynı şekilde adamın eski karısının çocuğu bahane ederel sürekli rahatsız etmesi, büyük kızının anneme sırf babasıyla evlendiği için küfürler etmesi sinir krizleri geçirmesi vs defalarca ayrılık aşamasına geldiler.
Uzun oldu biraz ama demem o ki çocuklu bir adam dünyanın ennn iyi insanı dahi olsa sizi çok zorlar. Tekrar tekrar düşünün. Umarım en iyi kararı verirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…