- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi leylalilayn
-
Hic basiniza dert almayin. Daha cok gencsiniz 2 kiz cocuk, huysuz eski es ve 40 yasinda bi adam. Ne isiniz var bunlarin icinde. Yeniden bir yuva kurmak icin cok uygunsuz bir ortam.ben 28 erkek arkadaşım 40 yaşında
Yapma güzelim ya.bir de bunların üzerine 40 yaş hiç olmadı.Mantigini kullan sevgilerben 28 erkek arkadaşım 40 yaşında
Yasiniz cok genc eminim daha hayirli insanlar cikcaktir cocuklu adam ister istemez hep sikinti malesefÖncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Evlilik kararı için biraz daha beklemeniz ve kızlarla tanışmanızda fayda var bence. Tamam şimdi küçükler ama büyüdüklerinde annelerinin doldurma ihtimali olabilir malesef... Atanmaya çalışın son olarak tavsiyem buÖncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Davul bile dengi dengine sözü asıl bu olaylar için geçerli. Bence çocuğu olmayan sizi anlayabilecek biri ile olmanız daha mantıklı. Zor günler sizi bekler boşverin zira onun ‘babalık’ görevleri var ama sizin annelik yükümlülüğünüz yok. Çoğu zaman ilişkinizin önüne geçecek bu görevler ve bir müddet sonra ister istemez hoşunuza gitmeyecek. Ayrıca yukarıda bir arkadaş da demiş kesinlikle atanmaya çalışın, gittiğiniz yerde bambaşka bir hayat kurup bambaşka insanlarla tanışırsınız.Öncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Ee yuh yaniArkadaşım evlendi..anne babası boşanana kadar devlet okuluna giden çocuk babası arkadaşımla evlenince özel okula gitmeye başladı ...oturdukları ev arkadaşımın babasının.Adam en son tüm maaşı ile kızının sevgisini parayla kazanmaya çalışıyorken arkadaşım evi geçindirme derdindeydi
gene mi sennnn?2 kez boşanmış ve her karısından bir cocugu olan.bir adamla evlilik mantıklı mi?
O çocuklar hep hayatınızda olacak, şu anda çocuklarla tanismadınız o yüzden onların varlığı tam hayatınızda değil. O çocuklar , özellikle anneleri isterse hayatınızda büyük sıkıntılar yaşayabilirler. Örneğin kadının da hayatına biri girebilir bu durumda sık sık cocuklari size gönderecek, hafta sonları tatiller bazen hafta içi. Bunu kaldırabilecek misiniz , örneği. Bayramda sizin ailenizi ziyaret edeceksiniz, kızlar da gelecek mi? Çocuklar için de, yeni eşler için de çok zor. Evlenirseniz eşinizin bu düzeni ve dengeyi sağlaması çok zor olacak. Bir çok boşanmış kadın , yeni eşi ve çocuğu arasında denge kurmayacaği için evlenmiyor. Maddi sorunlar çıkabilir, çocuklar özel okula gitmek isterlerse ne olacak , belki sizinde çocuğunuz olacak. Kendi çocuğunuzun ihtiyacindan kısılmasını kaldıramayabilirsiniz. Yani dengeyi kurmak çok zor, çok anlayışlı ve iyi olamk zorunda kalırsınız. İyi düşünün taşınınÖncelikle herkese mutlu bayramlar hanımlar. Ben 3 yıl evvel boşanmıştım geçmiş konularıma bakabilirsiniz . boşandığımda 25 yaşındaydım şimdi 28 ve çocuğumda yok. Hala atanamadım ama özel sektörde çalışıyorum. bu 3 yıl içerisinde yaşımın genç olması, yaşımdan genç göstermem gerekçesi ile karşıma pek çok insan çıktı. aileme soran, haber gönderen veya bizzat tanışmak isteyen. İçlerinden sadece birisi ile görüşmeyi kabul etmiştim ama o da evlenip boşandığımı kaldıramayacağını ailesine bahsedemeyeceğini söyleyerek bitirdi. Coğrafya kaderdir sözü burada devreye giriyor. Evlilik meraklısı değilim, yaşadığım o kabus dolu günlerden sonra 3 yıldır nefes alıyorum ve kimse boşandım diye beni hakir göremez. Hayatım boyunca anne olmadan, bekar da kalabilirim. Çalıştığım yerde 6-7 aydır görüştüğüm birisi var , ama çok tedirginim. Kendisi eski eşinin sadakatsizliği sonucu boşanmış eşinden 2 tane kızı var 5 ve 9 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuş. Kızlarını seviyor , görüşüyor bir problem yok ama eski eşin huysuzluk çıkardığı oluyor. görüşmeye göndermeme gibi veya kızlarınıda alıp tatile gitmek istedi ama anneleri göndermedi. Bilmiyorum ben anne değilim burdaki anneler daha iyi bilirler karşı tarafı. Kızlar ile henüz tanışmadım, işi ciddiyete taşımaya korkuyorum. Çevrem arkadaşlarım çok korkutuyor kızlar babasını kıskanır, eski eşi çocukları doldurup doldurup gönderir diyor. Yani ben bu adamı seviyorum,ama hayatımda ikinci bir kabus istemiyorum. Çocuklu biri ile evlenip pişman olan ve bunun zorluklarından bana bahsetmenizi istiyorum veya tam tersi ççocuklu bir adamla evlenip mutlu olan var mı?
Boşanma surecindeyimAnladım gerçekten zor, peki hala evli misiniz?
Hahaha bayram gunu hepimizi delirtti bu uyegene mi sennnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?