2 çocuğu olan bir adamla evlenmek? mutlu olan var mı?

Kensinize denk biriyle evlenin. Çocuksuz insan cocuklu insanin halinden kesinlikle anlamaz. Hic aksiyoma gerek yok ayrilin gitsin

28 yasinda olsam evlenmiş boşanmış olsam ve çocuğumda olmaZsa büyük konuşmak istemiyorum ama evlenmem. Kendi dengine gitmek daha mantıklı bence. İsleri çok ciddiye dökmeden ayrıl. Yazık edersin iki cocuk çok büyük sorumluluk. Gerek var mi bacım zaten bir kere üzülmüşsün.

Bu anlattıklarınız işin manevi boyutu,bir de maddi boyutu var..Adamın çocukları daha küçük,eski eşe nafaka veriyor mu bilemem ama kızlarına en az üniversite bitirene kadar nafaka ödeyecek ..en başta bunu kabul edeceksiniz,sorun yapmayacaksınız.. çocuklu biriyle evleniyorsaniz adamın durumu çok iyi olacak ki bu tarz şeylere kafayı takmayasınız,eski eşin arayıp, bir de kızlara şunu bunu alman gerekiyor demeleri bitmeyecek...o hep kızlarına harcıyor ama evin herşeyini ben karşılaşıyorum diye tartışmalar bitmeyecek..beraber ev,araba aldınız diyelim,aldığınız herşeyden o kızların da hakkı olacak..çok seviyorum diyorsanız deneyin tabî ama bunları bilerek bu yola girin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…