2 çocuğu olan bir adamla evlenmek? mutlu olan var mı?

Gecende bunun tersi bir konu vardi.bosanan es nafaka arttirimi icin yeni evlenecek esine yukleniyordu.hanimlar da destekliyordu.goruyorsunuz ki yeniden evlenecekler de insan...medeni olun bosananlar o artik sizin kocaniz degil

Hayır 7 ay önce boşanma davası açtım ama cocukla ilgisi yok,çocuk 3.5 yıl oldu bsbayls ilişkiyi kesti büyük ihtimalle anne etkisinde kaldı nafaka sebebiyle
Hakkınızda hayırlısı olsun inşâAllah, yaşadıklarınızı okurken bile canım sıkıldı yaşayan olarak kurtulmuşsunuz şükür

Çok aşıksam anca böyle bir çılgınlık yapabilirim heralde
2 kız çocupu kabus ysni

Ben 9 yaşımdayken annemle babam ayrıldı. Boşanmayı annem tercih etti. Benden 4 yaş büyük olan ablamla ben annemle kaldık. Babam boşandıktan kısa bir süre sonra çocuksuz bir hanımla evlendi. Küçük bir çocuk olarak babamın yanında annemden başkasını görmek beni çok üzdü. Sorun çıkaran bir çocuk değildim, evlerinde yuvalarında huzursuzluk yapmadım ama istenmedim de. Bizde de tam tersi oldu, hanımı bizi kıskandı. Eve barka sokmadı, istemedi. Gittiğimizde hep huzursuzluk çıkardı. Babam da sağ olsun bize değil ikinci evliliğinden olan 3 çocuğuna babalık yapmayı tercih etti. Erkekler bence dengeyi kuramıyorlar böyle durumlarda. Bir taraf hep üzülüyor. Aa bu arada annem gerçekten doldururdu bizi, babamı kötülerdi. Sonra da elalemin yanında babaları hakkında hiç kötü konuşmam derdi. Çocuktum ama farkındaydım. Erken olgunlaştım sayelerinde. Yaşınız çok genç daha. Aranızdaki bağ çok kuvvetli değilse hiç girmeyin bu işe. Benim de eşimin de ikinci evliliği. Ikimizin de ilk evliliklerimizden çocuğumuz yok. Eski eş sorunumuz yok. Kafamız çok rahat.

Yaa çok teşekkür ederim

Konuyu açan benim, sizin konunuzu da şimdi gördüm. Aşık değilseniz uzak durun yazmış bir çok arkadaş ben aşıksanız da uzak durun diyorum. Asla yapmayın. Siz çok çok gençsiniz bir de.
merhaba konunuzu okudum, gerçekten çok üzüldüm ama o kadar donanımlısınız ki nerden bırakırsanız bırakın en baştan başlayabilecek güce ve bilgiye sahipsiniz 42 yaşında olup bomboş olmakta vardı, hem bence yaşlar sayılardan ibaret hiçbr anlam ifade etmiyor, önemli olan içini neyle doldurduğunuz. siz bu adamdan önce dimdik güçlü dört dörtlük bir kadındınız şimdi de öyle olacaksınız hatta daha deneyimli oldunuz. Tecrübe tecrübedir :)

Sonra ne oldu? Hala evli misiniz?

Konu sahibi bak bir de biz eve evlendikten 9 ay sonra eşya aldık,o eşyalar çocuğa da annesine de Cok battı,annesi baktı ki eşyalar geliyor eve hemen çocuğu nafakayı artırsın diye doldurup öğretip yollamaya başlamıştı.O eşyaları ben aldigim halde..Ayrıca nafaka artırma davası açıp benim de bordromu istetmisti kadın mahkemeden,ben sanki onlara bakmakla yükümluyum.
Ağrısız başını ağrıtma bunlar sadece 3/10 u

Adam kaç yaşında ? Mesleği nedir ?

Sonuç ne oldu acaba..Evlendiniz mi?

Evki degilim coxugum yok ama 2 cocugu olan adamin eski esi ve kizlari mukemmel olsa dahi ekonomik olarak belirsizlik cok yuksek.siz ileride disinizden tutanihinizdan ayirip cocugunuz icin yapacaginiz tum birikim hop 3 e bolunecek . Esinizle calisio bir ev alsa iz kizima birakayim diye ,hop 3 e bolunecek .bir araba bile alsaniz hop adamin 3 kizi daha mirasci olacak .sizin cicugunuza bisey yapilsa hop diger ikisinede yaomasi gerekecek .bu yuzden coxuklu adam zor gibi .

Iki çocuklu bir adamla 2 yil çıkıp yeni ayrılmış biri olarak diyorum ki kurban olduğum Allahım beni kurtardı. Senin ne işin var çocuklu adamla!? İki yılımı yedim aklima s.cayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…