- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Tek çizgi
sabahta yapcam ama yılmıyorum hic

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kizzzBEnim karnım çatlayacak gibi şu anda çok sıkıntım var![]()
Bilmiyorum akşamları böyle oluyor , çok sıkıntım var , karnım çatlayacak gibiNoldu kizzz![]()
Büyüdü diyemi oyle yediklerinden mi kiz ne yedin?? Aksam ?Bilmiyorum akşamları böyle oluyor , çok sıkıntım var , karnım çatlayacak gibi
Doktora gitcenmi bence git bir gulum ya.Sen şimdi bırak birazcık test yapmayı . Bizi de deli ettin kendin gibi
Valla bilmiyorum neden.. yok yediğimle alakalı değil her akşam böyle hiç uyuyamıyorum
Neyse , sen bir kaç gün bekle . Yapma birşey
Internetten baktinmi ne diyeymis bende merak ettim simdi bakÇarşamba günü randevum :/ yattım şimdi yatağa .. eşimde yok Türkiye’ye uçtu iş için Salı günü dönecek . Uyumaya çalışayım![]()
Yok korkmam ama eşim olsaydı iyi olurdu tabi orası ayrıInternetten baktinmi ne diyeymis bende merak ettim simdi bak
Ne dicektim,korkmaz misin tek.basina evde
Gerçi prens var
Yok korkmam ama eşim olsaydı iyi olurdu tabi orası ayrıAman internette herşey yazıyor ya, paranoyak olamam şimdi okuyup .. Çarşamba günü gitçem zaten , belli olur ne olduğu
hadi ben uyuyorum balım . Sende düşünme , test mest yapma , bizi de kendine benzettin
![]()
test yapabildinizmi çıktımı insaAllah guzel haber verirsinizaynen dogru bakmamak lazim . Sonucu haber ver ne dicek doktor bence kotu bise degil zaten de merak ettim.
Iyi geceler, Allah rahatlık versin gülüm
Ya , ogunden sonra test yapmaya devam ettim yine 2. Cizgi yine bu sekilde çıktı. Bugun yaptim tek cizgi çıktı. Dun gece ovulasyon testi yaptim 2 cizgide kirmizi çıktı. Ben bu isten bisey anlamadım desem? Sonucu yazcam ama. Adet falan da olmadım.test yapabildinizmi çıktımı insaAllah guzel haber verirsiniz![]()
Insallah vardir canim hamilelik bekle bakalim biraz dahaAynı durumdayız ben de erken gebelik yaptım o kadar silik çıktı ki fotoda gözükmüyor bile ama ben orada bir çizgi görüyorum acaba hamilelik var mı yaa adete sanırım 6 gün falan var.duzensiz olduğu için net bir tarih bilmiyorum
Kan testi yaptirsaniz hersey netlesir aslinda☺Ya , ogunden sonra test yapmaya devam ettim yine 2. Cizgi yine bu sekilde çıktı. Bugun yaptim tek cizgi çıktı. Dun gece ovulasyon testi yaptim 2 cizgide kirmizi çıktı. Ben bu isten bisey anlamadım desem? Sonucu yazcam ama. Adet falan da olmadım.
Everett sarışınım hamile mısın cabukkk şöyle balim