• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

20190331_002629.webp

Sen şimdi bırak birazcık test yapmayı . Bizi de deli ettin kendin gibi 🤦🏻‍♀️
Valla bilmiyorum neden.. yok yediğimle alakalı değil her akşam böyle hiç uyuyamıyorum :(
Neyse , sen bir kaç gün bekle . Yapma birşey

Sen şimdi bırak birazcık test yapmayı . Bizi de deli ettin kendin gibi 🤦🏻‍♀️
Valla bilmiyorum neden.. yok yediğimle alakalı değil her akşam böyle hiç uyuyamıyorum :KK43:
Neyse , sen bir kaç gün bekle . Yapma birşey
Doktora gitcenmi bence git bir gulum ya.
Yapmicam beklicem heee deli oldum

Çarşamba günü randevum :/ yattım şimdi yatağa .. eşimde yok Türkiye’ye uçtu iş için Salı günü dönecek . Uyumaya çalışayım 😢
Internetten baktinmi ne diyeymis bende merak ettim simdi bak
Ne dicektim,korkmaz misin tek.basina evde
Gerçi prens var

Internetten baktinmi ne diyeymis bende merak ettim simdi bak
Ne dicektim,korkmaz misin tek.basina evde
Gerçi prens var
Yok korkmam ama eşim olsaydı iyi olurdu tabi orası ayrı :D Aman internette herşey yazıyor ya, paranoyak olamam şimdi okuyup .. Çarşamba günü gitçem zaten , belli olur ne olduğu :D hadi ben uyuyorum balım . Sende düşünme , test mest yapma , bizi de kendine benzettin :D

Yok korkmam ama eşim olsaydı iyi olurdu tabi orası ayrı :KK70: Aman internette herşey yazıyor ya, paranoyak olamam şimdi okuyup .. Çarşamba günü gitçem zaten , belli olur ne olduğu :KK70: hadi ben uyuyorum balım . Sende düşünme , test mest yapma , bizi de kendine benzettin :KK70:
😛😛😛😛😛😁😁😁😁😁😁 aynen dogru bakmamak lazim . Sonucu haber ver ne dicek doktor bence kotu bise degil zaten de merak ettim.
Iyi geceler, Allah rahatlık versin gülüm

test yapabildinizmi çıktımı insaAllah guzel haber verirsiniz🤲🏻😊
Ya , ogunden sonra test yapmaya devam ettim yine 2. Cizgi yine bu sekilde çıktı. Bugun yaptim tek cizgi çıktı. Dun gece ovulasyon testi yaptim 2 cizgide kirmizi çıktı. Ben bu isten bisey anlamadım desem? Sonucu yazcam ama. Adet falan da olmadım.

Aynı durumdayız ben de erken gebelik yaptım o kadar silik çıktı ki fotoda gözükmüyor bile ama ben orada bir çizgi görüyorum acaba hamilelik var mı yaa adete sanırım 6 gün falan var.duzensiz olduğu için net bir tarih bilmiyorum

Aynı durumdayız ben de erken gebelik yaptım o kadar silik çıktı ki fotoda gözükmüyor bile ama ben orada bir çizgi görüyorum acaba hamilelik var mı yaa adete sanırım 6 gün falan var.duzensiz olduğu için net bir tarih bilmiyorum
Insallah vardir canim hamilelik bekle bakalim biraz daha

Ya , ogunden sonra test yapmaya devam ettim yine 2. Cizgi yine bu sekilde çıktı. Bugun yaptim tek cizgi çıktı. Dun gece ovulasyon testi yaptim 2 cizgide kirmizi çıktı. Ben bu isten bisey anlamadım desem? Sonucu yazcam ama. Adet falan da olmadım.
Kan testi yaptirsaniz hersey netlesir aslinda☺😍insaAllah vardir ya♥️

Back