• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

İşte mantık aynı ; yumurtlamadan 14 gün sonra adet , adetin ilk gününden itibaren saymaya başlayarak 10.-14. Günler arası yumurtlama oluyor . Hadi bakalım ! Defne’de sana dua edecekmiş ❤❤❤
Ay yerim ben onuuu güzelim :anne::anne:ay ben bu erken gebelik testini yapim mi?

Ay yerim ben onuuu güzelim :anne::anne:ay ben bu erken gebelik testini yapim mi?

Bence Pazartesi gününe kadar bekle .. çünkü yumurtlama tarihine göre zaten Pazartesi’den sonra adetin baya yaklaşmış olacak .. ama normal test yapabilirsin istersen :) çok heyecanlı ..kendi test yaptığım zamanlar geldi aklıma 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Bence Pazartesi gününe kadar bekle .. çünkü yumurtlama tarihine göre zaten Pazartesi’den sonra adetin baya yaklaşmış olacak .. ama normal test yapabilirsin istersen :) çok heyecanlı ..kendi test yaptığım zamanlar geldi aklıma 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
O zaman esimin eczaneye gitmesini bekliyim
Cok heyecanlı gercekten sabah kalkar kalkmaz yaptim. Ptesi de erken gebelik testini yapim😜 eros da dua ediomuuu

:D evet

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 53
Ben de merak ettim başından beri okudum tüm sayfayı 😊inşallah vardır.Ben akşam yaptım test negatifti sabah ilk idrarla yapacağım Allah’ım isteyen herkese versin inşallah ☺️

Back