- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.695
- 208
- Konu Sahibi Safsarisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum coktan uyandım bugun evde temizlik var,büyük temizlik cam kapı perde balkon vs . Ya sabah zor uyandim,daha doğrusu esim kalk kalk dedi. Kadın gelmis. Deli gibi pijamalarla hemen lavaboya kostum test yapmayi da unuttum yapamazdim da o an yani kaçtı bugün. Yarin sabah yapcam ya da gece yapsam mi? Olur mu ki
Varsa bile simdi dr çıkar canim. Ben ilk idrarla yapmamıştım cok silikte olsa çıkmıştı.Kuzum coktan uyandım bugun evde temizlik var,büyük temizlik cam kapı perde balkon vs . Ya sabah zor uyandim,daha doğrusu esim kalk kalk dedi. Kadın gelmis. Deli gibi pijamalarla hemen lavaboya kostum test yapmayi da unuttum yapamazdim da o an yani kaçtı bugün. Yarin sabah yapcam ya da gece yapsam mi? Olur mu ki![]()
Kiz idrarini bikac saat beklet yap. Aman ne sabirli hatunKuzum coktan uyandım bugun evde temizlik var,büyük temizlik cam kapı perde balkon vs . Ya sabah zor uyandim,daha doğrusu esim kalk kalk dedi. Kadın gelmis. Deli gibi pijamalarla hemen lavaboya kostum test yapmayi da unuttum yapamazdim da o an yani kaçtı bugün. Yarin sabah yapcam ya da gece yapsam mi? Olur mu ki![]()
Oyle mi? Tamam kadın gitsin yapcam o zaman belim ağrıyor yaa insallah vardırVarsa bile simdi dr çıkar canim. Ben ilk idrarla yapmamıştım cok silikte olsa çıkmıştı.
Valla dimi üzülmemek icin mi desem ne desem belki yillar sabırlı yapmıştır beni. Oyle yapcam cok su içtim ama bu suyu atıp 2.idrarla 7 8 gibi yapayim bariKiz idrarini bikac saat beklet yap. Aman ne sabirli hatun![]()
Bence ikinci idrari bekleme su da icsen idrarin bekleme suresi onemli canim.Valla dimi üzülmemek icin mi desem ne desem belki yillar sabırlı yapmıştır beni. Oyle yapcam cok su içtim ama bu suyu atıp 2.idrarla 7 8 gibi yapayim bari
Eğer varsa cikar canim, insallah gonlune gore nasip eder...Oyle mi? Tamam kadın gitsin yapcam o zaman belim ağrıyor yaa insallah vardır
Döne döne kendini yorma dedik sanaa temizlik diyor deliricem .Valla dimi üzülmemek icin mi desem ne desem belki yillar sabırlı yapmıştır beni. Oyle yapcam cok su içtim ama bu suyu atıp 2.idrarla 7 8 gibi yapayim bari
Bende onj hesaplayamadim18inde ovulasyon olduysa 10 gün yoktur yaa inşallah pozitiftir![]()
Yapmadın mı yumurtlama testi tekrar. Ya oda pembe çıkıyor adete yakınKizlar ben pco luyum benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmaz![]()
Kiz bulamadim erken gebelik testi dun nöbetçi eczaneye gitmis eşim demis ki ordaki adam o ne? Adam erken gebelik testini bilmio..normal.olandan almis esim markasi miratechDöne döne kendini yorma dedik sanaa temizlik diyor deliricem .
Kuzum yumurtlama testini sonradan yaptın mı peki . Onda nasıl çıktı. Birde erken gebelik testini yap. Heyecanla bekliyorum . Rabbim dualarımızı booşa çıkarmasın