- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
İlk kızımda da çok bozulmuştu. Ama şuan çok düşkün çok seviyorum
Şimdi ikisi de kız diye kendini geri çekmesin, ya da ille 3.olsun demesin, bu adamın oğlu olsa kızı dışlardı Rabbim bildi de nasip etmedi bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kızımda da çok bozulmuştu. Ama şuan çok düşkün çok seviyorum
ciddi misiniz sizBiz cinsiyeti öğrenmek için doktora gittiğimizde eşim demişti ki kızsa bi daha hastaneye gelmek yok.pipiyi gördüler rahatladılar tövbe
Evet eski konularına bakın beni de delirttiler artikciddi misiniz siz
Biz cinsiyeti öğrenmek için doktora gittiğimizde eşim demişti ki kızsa bi daha hastaneye gelmek yok.pipiyi gördüler rahatladılar tövbe
Belki de sakaydi ama hamile kadına da bu mu söylenir hassas oluyoruzAdAm_OLaCaK_KIZ .!.:Şaka yapmıştır, bir insan böyle bir cümle kuramaz
Belki de sakaydi ama hamile kadına da bu mu söylenir hassas oluyoruz![]()
Bir Oğlum var ikinci de erkek olsun diyolar bi de diyolar ki biz erkek istiyoruz ana kızları daha çok seviyoruz. Oldu sipariş le sanki[/QUOTE][QdAm_OLaCaK_KIZ, post: 46293343, member: 503612"]Tek çocuk mu ikinci kız olursa ne olacak ayrım yapar kesin
İste Allah bize hemen nasip etti ilk ay hamile kaldım bulmuşlar bunuyolar[/QUOTE]TE="deliha86, post: 46293303, member: 700643"]Kayınvalidene sor bakalım erkek olaydı imparatorluğunumu devredecekti..benim ilk bebeğim (iki kayıptan sora) nasip olursa benimde bir kızım olcak.eşim benden çok sevindi kız olacağına.eminim ikinciside kız olsa yine çok sevinir.neden biliyomusun çünkü kayıp yaşadık acısını biliyoruz.kız yada erkek istemenin haddimize olmadığını biliyoruz.hiç bozulmayın mutluluğunuzu gölgelemeyin...