2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

Kayınvalidene sor bakalım erkek olaydı imparatorluğunumu devredecekti..benim ilk bebeğim (iki kayıptan sora) nasip olursa benimde bir kızım olcak.eşim benden çok sevindi kız olacağına.eminim ikinciside kız olsa yine çok sevinir.neden biliyomusun çünkü kayıp yaşadık acısını biliyoruz.kız yada erkek istemenin haddimize olmadığını biliyoruz.hiç bozulmayın mutluluğunuzu gölgelemeyin...

Konu sahibi bi şeyi merak ediyorum, onlar bu lafları ederken bozulurken falan sen ağızlarının payını verdin mi vermedin mi??? :KK51:

Demedin mi ''çocuğun cinsiyetini kadın değil, erkeğin zürriyeti belirliyo'' demedin mi ''allahın verdiğine nasıl bozulabilirsiniz ne hakla?'' demedin mi ''cehalet döneminde misiniz elinizden gelse diri diri toprağa gömeceksiniz bu ne surat sevineceğiniz yerde manyak mısınız siz'' demedin mi????

Yahu bunların hiçbirini yüzlerine söyleyip hadlerini bildirmedin mi?:olamaz:

Anneciğim hamileyken Deli gibi erkek bekleniyomuş. Ailede erkek yok benden önce 5 kız torun var. Ben de geldm 6. Kız. Babam zaten erkek hastasıymış. Doğru düzgün iş sahibi olup evliliğimi oturttuktan sonra nedense babamla ilişkimiz çok değişti. 10 tane oğlum olacağına iyi dans var diyomuş herkese. Oğlu da var. Ama sürekli kız çocukların başka olduğunu oğlanın yarın öbür gün karı köylü olacağını ama kız çocuklarının asla babalarını terk etmeyeceğini söyler :) ata erkil toplumlarda erkek çocuk babanın güvencesidir. Ama o sistem toz olalı yıllar oldu :)

[QdAm_OLaCaK_KIZ, post: 46293343, member: 503612"]Tek çocuk mu ikinci kız olursa ne olacak ayrım yapar kesin[/QUOTE]
Bir Oğlum var ikinci de erkek olsun diyolar bi de diyolar ki biz erkek istiyoruz ana kızları daha çok seviyoruz. Oldu sipariş le sanki

TE="deliha86, post: 46293303, member: 700643"]Kayınvalidene sor bakalım erkek olaydı imparatorluğunumu devredecekti..benim ilk bebeğim (iki kayıptan sora) nasip olursa benimde bir kızım olcak.eşim benden çok sevindi kız olacağına.eminim ikinciside kız olsa yine çok sevinir.neden biliyomusun çünkü kayıp yaşadık acısını biliyoruz.kız yada erkek istemenin haddimize olmadığını biliyoruz.hiç bozulmayın mutluluğunuzu gölgelemeyin...[/QUOTE]
İste Allah bize hemen nasip etti ilk ay hamile kaldım bulmuşlar bunuyolar

[QdAm_OLaCaK_KIZ, post: 46293343, member: 503612"]Tek çocuk mu ikinci kız olursa ne olacak ayrım yapar kesin
Bir Oğlum var ikinci de erkek olsun diyolar bi de diyolar ki biz erkek istiyoruz ana kızları daha çok seviyoruz. Oldu sipariş le sanki[/QUOTE]

Kız daha çok seviyolarsa erkek neden istiyorlar anlamadım,sen de anlamıyosun sanırım bu insanları

Valla benim hayirli saglikli bir evladim olsun da hic isim yoktu cinsiyetini takicam. Allahim ne zaman bu zihniyet degisecek anlamiyorum..

Ustune bir olay anlaticam tabi yine :))
Uzaktan bi tanidigin hep kizi oluyormus. Adam da sucu hep kadina atiyormus. 6 tane kizi olmus. Kadin 7.ye hamile kalmis. Adam evden silahi almis demis ki eger bu karnindaki de kiz olursa seni bu silahla oldurecegim. Kadin cok korkmus. Gece gunduz dua ediyormus.
Derken kadinin oglu olmus. Oglan babasinin annesine silah tuttugu yasa gelmis ve evdeki silahla kendini vurup öldürmüş.
Yaaa iste. Her zaman her seyin hayirlisini sagliklisini isteyeceksin. Sukredecek o kadar cok sebebimiz varken kalkip sacma sapan seyleri kafaya takmak, bu zihniyeti anlamiyorum. Anlamayacagim da.

Ya dua etsin evladi oluyor be. Valla Allah bazilarina lutfediyor ama kiymetini bilmiyorlar. ..

TE="deliha86, post: 46293303, member: 700643"]Kayınvalidene sor bakalım erkek olaydı imparatorluğunumu devredecekti..benim ilk bebeğim (iki kayıptan sora) nasip olursa benimde bir kızım olcak.eşim benden çok sevindi kız olacağına.eminim ikinciside kız olsa yine çok sevinir.neden biliyomusun çünkü kayıp yaşadık acısını biliyoruz.kız yada erkek istemenin haddimize olmadığını biliyoruz.hiç bozulmayın mutluluğunuzu gölgelemeyin...
İste Allah bize hemen nasip etti ilk ay hamile kaldım bulmuşlar bunuyolar[/QUOTE]

Hayırlı olsun.. Benimde iki bebek kayıbım var ilk kızımı ve suan ki hamileliğim zor geçiyor.. Buna ragmen bu sıkıntıyı yaşıyorum üzerine

Back
X