- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Ben cinsiyet ayrımı ne yaptım ne içimden geçirdim, Allah yapanı da islah etsin.Kız ı bırak çocuk olmayan eve ne girermiş. Allah aşkına kızı erkeği bırakın ya. Allahım nur topu gibi can veriyo yetmez mi. Şükredin sağlıklı olsun. Burda insandan bahsediyoz ya.
Niye onlara pirim veriyorsun acsana ağzını neden susuyosun kv dene esine kim konusuyisa versene agizlarin in payını.hatta muhatap bile olma kv dene gitme esinle konuşma hakettiklerini yasat onlara.Boyle insanlara saygıda sevgide gosterilmez.sen makinasin ya erkek olan a kadar dogurursin.benim anlamadığım kv sen de kadın kadının kadın düşmanlığı böyle demekki.Ah benim eline düşecekti o kadın ahh.benim bir kızım var 14 aylik şimdi kısa ikinciyi planlıyoruz kız istiyorum katiyyen erkek istemiyorum banada erkek bunun peşi kesin oglun olacak diyolar insallah allahım verirse kız olsun diyorum.evlat ayırımı deyil ben kızım olsun istiyorum kız evlat bambaşka.boşver iki kız annesi olmak benim hayalim sende tadını çıkar.kizlarin sana yeter onlar günah larıyla otursunlar Allah islah etsin ne denir.kız evlat nimettir berekettir cennet kapısıdır böyle geri kafalı insanları takmaya değmez!!!Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
Kız çocuğu olmayan eve melek girmezmiş derler bizde. Böyle babaya sahip kızlar o kadar perişan oluyor ki kocaların ellerinde.
Allahım, babama binlerce şükürler olsun, eve gittiğimde elini yanağını iyice öpeyim.
Canim bence sakince bi konus, bak benim esim de kiz isyemiyorum erkek olsun diyordu, ben de icten ice kiziyordum, sonra bir gun iste konusurken dedi ki kiz cocuk cok zor, ben onu nasil koruyacagim, stres olurum ben dedi. Kizimiz oldugunu ogrendiginde ise ertesi gun ise gitmis, arkadasi dedi ki cok mutluydu sanki kizi olsun diye bekliyormus dedi. Hala daha evlenmesin naapcak evlenip falan der daha simdiden. Kiz cocuk erkekleri korkutabiliyir, hele de bu devirde. Tabi yaklasimi, senin yine kizin olur demesi yanis, ama bunun altinda yatani ogren once bence, ben zannetmiyorim iki okul bitirmis hafiz olmus birinin boyle basit bir yaklasimi olsun. Kayinvalideden yana cok baski da var belki.
Dün konuştum. niçin böyle tepki gösterdin ben çok üzüldüm diye, kız çocugu zahmetli yetişiyor bana göre, koruyup kollama bu zamanda zor dedi. Senin eşinin dediklerine benzer şeyler söyledi.. Ve haberi verirkenki sevinçli ifaden sanki bana inat yapar gibi olduğunu hissettim dedi. Oysaki ben kızımın olacağını duyunca çok sevindim yüzüme yansımış eşim bunu nispet sanmış oysaki alakası yoktu
Allahım en tez vakitte bir evlat nasip eder inşallah:)Ahh ahhh bende 10 yılı geçti bekliyorum istiyorum hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?