amiinnn canım 6,5 çıktıysa hamılesındır bence 0,4 un uzerı hamıle gıbı degerlendırıyorlar oyle kalmıs aklımda sankı ,neden catlatma ıgnesı oldun cabuk olsundıyemı daha 2 ay olmus.benımdı 2.ayımdı 6 aya kadar bısey kullanma dedı bızım dr.
canım bende yumurtlama tembelliği var yumurtlama günümü tespit edemiyorum adetlerim düzensiz hızlandırmak için yumurta takibi yaptırdım
yarın test yapıcam inşallah değerim yükselmiştir
ben kontrole falan da gitmedim hiçç yaaa sadece yumurtlama gününü takip ediyorum aslında gitmem lazım bu ikinci ayımız ilşkiden sonra bende paronayaklık başlıyo midem bulanıyo falan şaka gibi psikolojik :)
aayy az kaldı batıma 29 Kasım göğüslerim ağrıyor çookk uykum varrr bide kasıklarım şişti adet mi olacam hamilemiyim çook meraktayım hayırlısı inşallahh
insallah canım az kalmıs cok umıtlenme bendede hepsı vardı içimde patladı..herseyı hıssedıyorsun bu ay salcam takıp fılan yapmıcam bende
hatta geçen ay midem bulandı kustum bile nsl bişey bu yaaa psikolojik işte ..iyisimi çok kasmamak lazım Allah bilir zamanını ama eğer sakınsan istemesen falan oluverir demi :)
dun test yaptım sılık cıktı bırakıp gıttım sonra geldım cok bellı hamıleyım galıbaaaaaaaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?