Merhaba canım bende 2. ye hamileyim yeni öğrendim daha 18 kasımdı sat düşünmeye başladıktan sonra 3. ayımızda oldu inşallah Allah sanada nasip etsinn..benimde bi kızım var 38 aylık..
meraba canım bizde kızıma kardes düşünüyoruzrabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum tabı
hayırlısı nezamansa arkadasım ozamn olsun, bakalım nezaman gelcek bebısler buay bıraz umıdım vardı ama suan hastayım bıdahakı yumurtlama gunlerıne artık
yazıyı okuyunca aaa bunu ben mi yazdım dedim kendime benim de 3,5 yaşında bir kıızm var 2. yi düşünüyoruz 1 ay denedik olmadı aynı şeyleri yaşıyoruz batım 29 Kasım
elden gel :)
hangı sehırlerle yazısıyoruz ben kocaeli sizler
aaa bende kocaelideyim
aaaa neresınden tesadufe bak.
bende ikinciyi düsünüyorum rabbim insallah nasip eder bir oğlum var 7 yasınaa girdi.yasımda 35 korkuyorum ama insallah geç sayılmam
35 artık gec degıl tek cocuk olanlara uzuluyorum. kardes sart bence rabbım herkezın gonlune gore versın gonlunu ferah tutu.benım teyzem 42 yasında dogurdu bırsuru hamıledende daha saglıklı gectı herseyı
merhabalar benim de 3,5 yaşında bir kızım var 2.bebeği düşünüyoruz ve çok istiyorum geçen ay olmadı bu ay ümitliyim inşallah...
bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum..ilişkiden 6 gün sonra beta hcg yaptırdım dayanamayıp 6,5 çıktı değerim...
çok umutlanmak istiyorum çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir diye bekleyip göreceğim bir hafta daha
hayırlısı ile burası bizlere uğurlu gelir inşallah
hepinizin gönllünde göre olsun
inşallah canım sagol moral oldu bana suan öyle bir durum var gibi adetime daha 6 gün var ama test yaptım iki gün önce ikinci çizgi silik çıktı bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin.hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?