2 başarısız asilamadan sonra Tüp bebek serüvenim herkese rehber olsun

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah öncelikle hikayemiz çok benziyor,ben de 2020 de evlendim,benim de eşim çocuk istemiyordu, benim de sol tüpüm kapalı sağ açık,doğal yoldan olur dediler olmadı başka hiçbir sıkıntımız yok.bende eşimi zar zor ikna ettim 1 tane asılama yaptırdım herşey iyi gitmesine rağmen olmadı, 2.asilamayi yaptircam şimdi bikac gün içerisinde tedavim başlıyor,olma ihtimali çok düşük yine, olmazsa ben de sizin gibi seneye tüp yaptircam insallah Allah'ım bana da nasip eder yaşım 32 olacak Eylül'de

Merhaba canım. Hikayemiz aynı imiş benim ikizlerim 4 aylık oldu Rabb'im sizede versin çift çift

E esies

Yâaaa canım hikayen mutlu son bulmuşşş öyle mutlu oldum kiii.. sağlıkla büyüsün küçük meleklerim
Post açmayı düşünüyordum tamda, tüp bebek sürecini atlatanlar yaşayanlar sürecin işleyişini anlatabilir mi diye ve senin postun karşıma çıktı
2 aşılama ilki başarılı 5+2 de düşük 2. İse negatif oldu. Şuan tüp bebek raporu hazırlıyorum süreci beklerken Dr um ısrarım üzerine 3. Aşılamamı deniyor.
Menopozum kapıda 31 yaşımı doldurdum biraz korkuyor birazda heyecanlıyım. Böyle mutlu sonlu hikayeler içime umut oluyor darısı tüm isteyen anne/anne adaylarının başına

Cnm düşüğün adına üzüldüm. Post sana faydalı olmasına çok sevindim. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin. Rabb'im kucağını bebekler le doldursun

Öncelikle çocuklarınız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de 2negatif aşılamadan geçtim. Tüp bebeğe başlıyorum. Bana ve benim gibi uğraşan isteyen herkese, Rabbim bu yolda yardımcımız olsun.3yıllık evliyim 37yaşındayım.Lütfen dua eder misiniz. Sebepsiz infertilite.

Çok teşekkür ederim. Tabiki dua ederim. Rabb'im size hayırlı evlatlar versin. Çok zor bir süreç. Ama bebekelr doğduktan sonra yaptığınız herşeye değiyor

Ben de sizin gibiyim,2 olumsuz aşılamam var, Aralık'ta tüp tedavim başlayacak inşallah umarım güzel sonuçlar alırız

MaşaAllah sağlıkla güle güle büyütün. Aynı yaş toplanan olgun döllenen yum aynı sizinle. Ama malesef 2 tane iyi kalite donduruldu. Biri iyi dediler ama blastokist öncesi olduğu için güvenemiyorum pek. 6 taneden 4, 5 tane dondurulur diye bekliyordum havuz yapmayı düşünüyoruz ileriye de yönelik. Sizin gibi çift transferde düşünüyorum ama biraz korkuyorum da. İkiz hamilelik zor muydu? Erken doğum oldu mu? Tek başına bakabiliyor musunuz? Tedavi öncesi ekstra yaptığınız kullandığınız şeyler var mıydı kaliteli embriyo için? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Gözünüzü korkutmak istemem ama benim hamileliğim çok zor geçti. Ama tâbi herkesin öyle olmuyor. ikiz gebelik genel anlamda zor. 35. Haftada erken doğdular. 10 gün kuvezde kaldılar. Tek başıma bakabiliyorum. Ama çok zor tâbi. Eşim işten gelince yardım ediyor. Tabi temizlik ev işleri ikinci plana düşüyor. 2-3 haftada yardımcı kadın yapıyor genel temizlik. Yemek bazen yapiom bazen eşim yapıyor. İlk aylar çok zor sonra kolaylasmaya başladı. Valla kaliteli embriyo için sağlıklı beslenmeye çalıştım. Doktorun verdiği takviyeleri kullandım. Avakado yedim. Sebze meyve et fındık fıstık badem yoğurt badem yedim. Günde 2-3 litre Su içtim. Normalde karamsar biriyim. Ama hep olacağına inandım. Hatta ikiz bekliyordum hep. Normalde ikiz bakımı çok Zor ama Bizim gibi evlat hasreti çeken insanlara zor gelmiyor. Çünkü yıllarca bu anı bekliyoruz ve Allah da sabrını veriyor. Herzman pozitif düşünün. Bebek için bir embriyo Yeter bunu unutmayın inşallah güzel haberinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…