2 başarısız asilamadan sonra Tüp bebek serüvenim herkese rehber olsun

Canım ben 10 gün rapor aldım evde dinlendim. Kan sulandırıcı kullandığım için kan akışı sağlanıyordu zaten. 10 gün sonra pozitif çıktı. beslenme me dikkat ettim. Hazır paketli gıdalar yemedim. Hamur işi yemedim. Hergun yarim avakodo yedim. Nar suyu içtim. Sebze meyve sütgrubu et Grubundan yedim ayrıca findik fıstık badem ceviz yedim

Ne mutlu size bende çalışmıyorum zaten evde yatayım o halde . Doktor bugün dedi ki bu kadar vakitte yiyip içtiğiniz etki etmez ama yinede dikkatli olmakta yarar var

Artımed çok hassas bi test.

Bu embriyo kaliteleri ne anlama geliyor neye göre söylüyorlar ben de onu merak ettim şimdi

Bizde problem yoktu nedensiz infertiliteydi yani. İlk denemede oldu evet
Olumlu düşünmek çok önemli dediğim gibi
İnşallah sonucunuz pozitif olur
Sebebsiz olmamasını aklım almıyor pek. Demek ki olması için bir vesileye ihtiyaç varmış diye düşünüyorum

Merhaba Amh 0.114 olmasından dolayı tüp bebeğe başvuru yaptım devlet hastanesinde rahım fılmı için 4 ay sonra ya gün verdi rahım fılmı cektırıcem ondan sonra ki sürecı de bılmıyorum ama bana önerebılcegınız birsey var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba cnm. Amh dusukmus eğer maddi imkaniniz varsa ve devlet özelde çekilen rahim filmini kabul ediyorsa bnce özelde çektirin . Çünkü 4 ay çok uzun bir süre bnce tüp bebek süreci uzun o yüzden vakit kaybetmemek gerekiyor bnce. Onun dışında tüp bebek sürecinde herzmana pozitif olun olumsuz düşünceleri kafasinzdan uzaklastirin. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanın. Kendinizi aşiri yoracak yıpratcak işler yapmayın

Çok teşekkür ederim umudum çok olacağına inancım evet dedıgın gıbı hastane ortamında zaten 4 ay uzun bu ay cektırıcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…