2 başarısız asilamadan sonra Tüp bebek serüvenim herkese rehber olsun

İyi günler, 22 yaşındayım eşimde Azfc delesyonu çıktı bende de pcos var tüp bebek deneyeceğiz 2 senelik evliyiz medipol mega Gonca hanımdan randevu aldım benimle süreç hakkında bir şeyler paylaşabilir misiniz çok stresliyim

Cok güzel anlatmissiniz hepsini okudum bizde 2 gün oldu tedaviye başlayalı inşallah Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmaz isteyen herkese çocuk verir insaAllah

Cok güzel anlatmissiniz hepsini okudum bizde 2 gün oldu tedaviye başlayalı inşallah Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmaz isteyen herkese çocuk verir insaAllah
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inslaalh. Bebeğinizi inslaalh kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun .

canımm bende bugun iğnenin 8.günündeyimm, cok heyecanlıııı...
haftaya toplama olcak sanırım carşamba ya da perşembe

Merhaba allah bagislasin bebislerinizi insallah saglikla kucaginiza alirsiniz benim de hikayem bayaa uzun yurtdisinda yasiyorum ben jurda ttansfer sonrasi yatirmiyolar 10 dakika icinde eve gidiliyor.. transfer sonrasi 2 saat yatcaksin demisler size o gercekten önemli mi sizce? Ya da neye dayanark böyle yapiyolardi bi fikriniz var mi? Transfer sonrasi doktoruma söylemek icin soruyorum bir de benim kismetse sali günü taze transferim olucak, fakat ertesi günü calisiyorum ve calistigim is ayakta hareket halindeyim, agur kaldirmaktan kacabilirim bir süre fakat uzanma falan olabilir.. siz bu asamada nelere dikkat ettiniz? Hep yattiniz mi ?

Merhaba canım. Benim dondurulmuş transfer oldu. Hastanede iki saat hiç kimildamadan yatırdılar. Hangi mantıkla yapıyorlar bilmiyorum ama bana ne dedilerse harfi harfiyen yaptım. Ben masa başı çalışıyorum. Ona rağmen 10 gün rapor aldım evde uzandım. Hergun progestan iğne yaptırıyordum sadece iğne için dışarı cikuyrudum. Onun dışında hiçbir iş yapmadım. Hep pozitif düşündüm. Beslenmeme çok dikkat ettim. Günlük 2-3 litre su içtim.rabbjm insalalh bebeğinize kavuştursun seni. Pozitif i görürsün inslaalh canim,

Sagol canim aminn isteyen herkesii insallah kavustursunn baya dikkat etmissin ama cok dikkat etmeyenler de var sanirim.. off bilemiyorum ya kafam öyle karisik ki.. bi yandan diyorum evde durup tüm gün onu düsünme git calis.. acikcasi transferr konsantre olmak hic istemiyorum, test gününe kadar düsünmekten kafayi yiyorum cünkü..

Bu arada benim 5 veya 6. denemem.. 2. denememden dondurulmus embriyodan bir kizim var 4 yasinda sükürler olsun evlat sevgisini tattim allah herkese tattirsin dilerim.. suan tek istegim evladima bir kardes, hsyatta yalniz kalmasini istemiyorum.. insallah nasip olur..

Canım doktorun dinlenmenj isterse dinlen bnce. İyi olur. Ben stres olmadım evdee hep pozitif olacak diye düşündüm. Dua okudum.Evde dizi falan izledim. Güzel zaman geçirmeye çalıştım. Zaten nerde olursan ol her halükarda sonuç ne olcak diye insanın kafasindan çıkmıyor. Aklından cikaramiyorsun zaten. Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

Maslaalh canım. Ne güzel çocuğunda var. Psikolojik olarak daha rahat olursun bnce.

Benimde bir kız bir erkek olcak bebeklerim

Merhaba kaç embriyo transfer edildi acaba? Dr size soruyor mu kaç tane istiyorsunuz diye? Benim de bu ay inşallah transfer olacak çarşamba kontrolüm var ama embriyo sayısını konuşmadık hiç
Canım aynı durumlari yaşayan brii olarak sürekli dua ediyorum. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben bir isterken Allah iki verdi.ikzilerimiz olacak.

Merhaba kaç embriyo transfer edildi acaba? Dr size soruyor mu kaç tane istiyorsunuz diye? Benim de bu ay inşallah transfer olacak çarşamba kontrolüm var ama embriyo sayısını konuşmadık hiç
2 tane demişti. 2 tane transfer edildi. Kaç tane transfer edildiği durumunuza göre değişiyor. Kaçıncı deneme olduğu, yaşınız gibi.

B Bulut347
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun
Benim sormak istediğim transfer işleminden sonra dinlenmek kısmı kan akışı olması açısından çok iyi değil diyorlar
Ne yapmalı bilemedim
Ve yeme içme konusunda nasıl dikkatli oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…