Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de arkadaslik talebi gonderdim asilem44. kabul edersen sevinirim :)) nemin burnunu cok begenmistim eminim seninki de cok guzel olmustur. bana malatya yollari gorundu sanki ufaktan :)))))
merhaba ben de arkadaslik talebi gonderdim asilem44. kabul edersen sevinirim :)) nemin burnunu cok begenmistim eminim seninki de cok guzel olmustur. bana malatya yollari gorundu sanki ufaktan :)))))
canım arkadaşlık talebini kabul ettim.bakabilirsin fotolarıma.yorumunu merakla bekliyorum:))bekleriz canım gel malatyaya...
nem canım burnun bir harika..güzel günlerde kullan :) allah nazardan saklasın..ssk lı oldğumdan para ödemedim demişsin de anlamadım devlet hastanesinde mi oldun ameliyatı?özel hastanelerde yapılan estetik ameliyatlarda sosyal sağlık güvencesi bir ödeme yapmıyor diye biliyorum da ben..acaba yanlış mı biliyorum diye şüpheye düştüm şimdi..
cnm bilgilendirdiğin için tekrar tekrar teşekkür ederim.demek ki güzel bir buruna sahip olmak için milyarlar harcamaya gerek yokmuş marifet doktordaymış umarım ben de ameliyata karar verdikten sonra sizinkiler gibi güzel bir burna sahip olurum da boy boy fotolarımı koyarım buraya :) iyi geceler diliyorum
burnun tek kelimeyle muthis. bence sis hali bile super ! biblo gibi ama resmen estetik demeye 40 sahit lazim dogal otesi ! bilgeturk bilen'e gelmek istiyorum ben deee maasallah diyorum :)) darisi basima insallah. ben de isyerinden ssk'liyim o ssk gecerli olur mu acaba. ilk defa bir doktorun icime sindigini hissettim. nem ve asilem sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir, fotograflarinizi koymasaydiniz haberim olmayacakti. ikinizin de yuzune bilgisayardan cizilse bile bundan daha iyi burunlar yapilamazdi :))
Senin de burnun çok ciciş olmuş tatlım..Tabiri caizse hokka gibi maşallah..Darısı başıma inşallah :) Uygun fiyata ameliyat olmak için sizin oralara mı gelsem naapsam :) Buradaki fiyatları duyunca insanın dudağı uçukluyor resmen.Bi doktor bulamadım gitti yaa bugün bi tanesinin asistanıyla görüştüm sırf ön görüşme için 200 tl istiyorlar mafoldumben
burnun tek kelimeyle muthis. bence sis hali bile super ! biblo gibi ama resmen estetik demeye 40 sahit lazim dogal otesi ! bilgeturk bilen'e gelmek istiyorum ben deee maasallah diyorum :)) darisi basima insallah. ben de isyerinden ssk'liyim o ssk gecerli olur mu acaba. ilk defa bir doktorun icime sindigini hissettim. nem ve asilem sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir, fotograflarinizi koymasaydiniz haberim olmayacakti. ikinizin de yuzune bilgisayardan cizilse bile bundan daha iyi burunlar yapilamazdi :))
asilemmmm burnun harika maşallah zten güzellikte var . güle güle kullan.
teşekkürler. inşallah. yaaaa uyku tutmuyor. biran önce salı olsa da rahatlasammm. çok zor beklemek.canım ya çokkkkkkkk teşekkür ederim,çok sevindim beğenmene:))senin de güzel olacak inşallah.2 hafta sonra paylşacağız mutluluğunu.daha güzeli senin olur inşallah:)
teşekkürler. inşallah. yaaaa uyku tutmuyor. biran önce salı olsa da rahatlasammm. çok zor beklemek.