Asileeeeeeeem sana ihtiyacım vaaaar.
Son günlerde Malatya'yı da düşünür oldum Bilge bey için.
Adana'dan bi doktorla görüşüyorum,3500lira diyo,temin etmeye çalışıyorum;ama ha diyincede bulunmuyo işte ve ben üstelik en kısa zamanda çözümlemek istiyorum.E cüzi miktara hatta bedavaya yapan varken neden 3500'ün stresine gireyim diimi.
Tabi Malatya'da kalacağım hiçbi yer yok;ama pansiyonda otelde falan kalırım,ben erkek kardeşimle gelmeyi düşünüyorum;ama işte bunun için sizlerden yardım istiyorum.Ben Ağustosun ilk haftası uygunum;acaba Bilge Beyle ne zaman görüşmeliyim,tarih almalıyım ve hastanede ne kadar kalmam gerekecek,sonrasında kontrol ne zaman olur,ücreti ne kadardır,2hafta kalmam yeterlimidir Malatyada?.Bana ayrıntılı açıklama yaparsan çok sevinirim Canım.Çünkü bu işi Ağustos ayında bitirmek istiyorum.Birde Bilge bey senin uzaktan akrabandı diimi,vicdanlı falan dedin ya,hani bu konuda psikolojimizdende iyi anlayan biri olmasına özen gösteriyorum.
Nemle senin sonuçlarda harika;ama Malatya uzak diye düşünmüyordm;fakat artık düşünüyorum arkadaşların hep güzle sonuçlarını görünce,bi an önce olmak istiyorum.
Önce Allahımdan,sonrada sizlerden yardım bekliyorum.
Sevgiyle kal Canım.