- 10 Nisan 2010
- 497
- 0
Sağol Canım,ya gerçekten çoook sağol.Çok güzel motive ediyosun ve bana uzak gelen konuları yakınlaştırıyo,umutlandırıyorsun,çokSAĞOL.Canım öncelikle bu kararı vermiş olmana çok sevindim.Şimdi Bile bey biliyorsun ssk sı olanlardan ücret almıyor.Kuruş para ödemiyorsun.Ben 28 lira ilaç parası verdim sadece.Maddi açıdan gerçekten çok iyi.Ve milyar para veripte bizim burnumuz gibi güzel olmayan burunlarda var.Bence bilege bey bu konuda artık uzman canım.Terddütün olmasın.Tabiki karar yine senin ama maddi açıdan dediğin gibi uygun değilsen bilge beye gel ameliyatını ol derim.Canım 2 hafta da bütün işler bitiyor.Alçısı,bandajı,tamponu vs.tam olarak 15 gününü alıyor.Canım pansiyonda kalmana gerek yok.Ben ameliyat olduğumda il dışından birisi daha ameliyat olmuştu benimle aynı gün.O hastanede kalıyordu.Doktorla konuşmuş hastanede 1 hafta kalmasına izin vermişler.Geriye kalan bir haftayıda uygun bir pansiyonda geçirirsin canım.Milyar para verip ameliyat olacağına 100-200 pansiyona ver ondan daha iyi diye düşünüyorum.Eğer kesin kararlıysan şimdiden gün al derim.Çünkü bu ara bilge bey acayip popiler.Sİtede 3-5 kişi daha ameliyat oldu,olacaklarda var.Herkes yaz tatilini bekliyordu.Siteden memnun olmayan çıkmadı bilge beyden.Randevunu al görüş derim ben canım.Bende tel numarası var.İstersen sana vereyim ara bir görüş.randevunu al muayeneni ol sonrada tarihi belirleyin canım.bol şanslar.kafana bişey takılırsa sorabilirsin.öptümm:))opuyorumnanaktan
Evet Canım,telefon numarasını alayım ben.Görüşeyim kendisiyle.Bekliyorum cevabını Canım. Görüşmek üzere.