- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bugün kaç çatal künefe yedin kim bilir.. işşşpiiyoncuyum benYa hayir yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kaç çatal künefe yedin kim bilir.. işşşpiiyoncuyum benYa hayir yaaaa
Hem de ne büyük.Hahaha hatun hem parayı götürdü,hem tig gibi oldu. Kayibin baya büyük şekerim
Sahi miBize söylemiyorBugün kaç çatal künefe yedin kim bilir.. işşşpiiyoncuyum ben
Beni arıyor bugün ne yedin diyor..Sahi miBize söylemiyor
Yaptığı sporlarla yakıyor o zamanCuma günleri göreceğiz kim ne yemiş yememişBeni arıyor bugün ne yedin diyor..
Bende dedim ki sanane ben de diyor bugün hiç 3 tane çikolata yemedim diyor..
Bu kızın yemedimlerine inanmayın , lop lop götürüyor
geçence kocaman bi dolma yedim demişti
tatlibikiz 1 Luna 2 hepsi löp löp görütüyor
Bi de ben söylemeyeyim diye telefonda aşkım canım papatyam bir tanem diyor..
Bana da alıştırdı telefonu aşkım diye açıyorum
Bu şekerlik ve naziklik bana göre değil ! hardcore takılıyore ben
Bir şey söyleyeyim mi , bence çok erken tartılıyoruz..Yaptığı sporlarla yakıyor o zamanCuma günleri göreceğiz kim ne yemiş yememiş
Hadi bakalım yarasın kaslarına :)Sporumu yaptım:)
1 mil leslie
Karın, kalça, göğüs hareketleri
( bunları 10 dakika yaptım, yoruldum çünkü, zor geldi
Canım ben herşeye uyarım benim için sakıncası yok buna ortak karar verelimAma şuda var 13-15 gün tartılmak için beklersek kendimizi salabilirizBelki Cuma verir veya verenleri görünce gaza gelirizTabi herkesin fikri ne bilmiyorumBir şey söyleyeyim mi , bence çok erken tartılıyoruz..
Sürekli tartıya çıkmak demek , kimi insanda morel bozukluğu , motivasyon eksikliği yaratabilir..
Veremiyorum, yemiyorum ama olmuyor gibi..
Bence çok acele ediyoruz ..
2 hafta şöyle herkes bi sıkı diyet yapıp, sporunu yapsa ve sonra bildirimini verse..
Değişimin farkı büyük olduğunu gördüklerinde daha iyi motivasyon olur insan..
sana uydum squat yaptım aklıma giriyorsun sen ya hem de 50 taneTolin 2 mi oldun
Harbişkomun maşallahı var ya..Canım ben herşeye uyarım benim için sakıncası yok buna ortak karar verelimAma şuda var 13-15 gün tartılmak için beklersek kendimizi salabilirizBelki Cuma verir veya verenleri görünce gaza gelirizTabi herkesin fikri ne bilmiyorum
Mesela Harbi kilo verir ben veremezsem daha bir gaza gelirimHarbi gel seni anmadan yapamıyorum
Bak ben demedim mi hahahahahabenim off oldum bugün diyet miyet hak getire : )
Ben de salmam canım çok fena gaza geldimBen de 58 falan olmak istiyorumHarbişkomun maşallahı var ya..
Ama ben mesela tartılmak istemiyorum ..
Ben salmam kendim ..
Büyük derecede rakam oynasın istiyorum o yüzden..
valla margi napiyim sıkıntıdan yiyom da yiyom sütlaç bile yedim bugün : DBak ben demedim mi hahahahaha
Ben şu kadar sporla yoruldum, bir de squat yapıcam diyorum bünye kaldırır mı acabaHadi bakalım yarasın kaslarına :)
Sütlaç mıvalla margi napiyim sıkıntıdan yiyom da yiyom sütlaç bile yedim bugün : D
Ben de salmam canım çok fena gaza geldimBen de 58 falan olmak istiyorum