- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Vallahi çok açim yaaaanapıyonuz yaa aç aç de gidin uyuyun hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi çok açim yaaaanapıyonuz yaa aç aç de gidin uyuyun hadi
Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.Selülite de yarar.Ben toto calistircam bunla azcik ama mini minnacik selülit var onun içün bacak da çalışırım eliptik bisikletimde var onla da tepiniyorum,bakalim hayirlisi
Ay adraaaaa nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusuÜtü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.Selülite de yarar.
Kim bilir neler yiyosunKiloları veriyorum çatlayında patlatın kıskançlıktan !
Benim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.Ay adraaaaa nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu
Allah razı olsun peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün müBenim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.
çikolatamdan vereyim miVallahi çok açim yaaaa
Ya hayir yaaaaçikolatamdan vereyim mi
yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayımBenim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.
Gördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki. Ebru Şallı`nın platesini ben yıllar önce keşfettim de hatun benden akıllı çıktı.Allah razı olsun peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü
antep fıstıklı kocaman bi tablet yeni açtımYa hayir yaaaa
Tolin 2 mi oldunantep fıstıklı kocaman bi tablet yeni açtım
Dene dene işe yarar emin ol :))yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayım
ne münasebet önce ben geldimTolin 2 mi oldun
uyumak bile istemiyorum yarın olmasın diyeDene dene işe yarar emin ol :))
Az mı yedin?Vallahi çok açim yaaaa
Akşam sadece salata yedim üzerine de fazla su içtim..Kim bilir neler yiyosun
Hahaha hatun hem parayı götürdü,hem tig gibi oldu. Kayibin baya büyük şekerimGördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki. Ebru Şallı`nın platesini ben yıllar önce keşfettim de hatun benden akıllı çıktı.