• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Ben toto calistircam bunla :KK53: azcik ama mini minnacik selülit var onun içün bacak da çalışırım:KK53: eliptik bisikletimde var onla da tepiniyorum,bakalim hayirlisi:KK70:
Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.:KK53:Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.:KK70:Selülite de yarar.

Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.:KK53:Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.:KK70:Selülite de yarar.
Ay adraaaaa:KK70: nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu:KK70:

Ay adraaaaa:KK70: nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu:KK70:
Benim kendime has hareketlerim meşhurdur.:KK70:Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.:-)Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.:KK70:

Benim kendime has hareketlerim meşhurdur.:KK70:Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.:-)Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.:KK70:
Allah razı olsun :D peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü :KK53:

yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayım

Allah razı olsun :KK70: peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü :KK53:
Gördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki.:KK53: Ebru Şallı`nın platesini ben yıllar önce keşfettim de hatun benden akıllı çıktı.:KK70:

Kim bilir neler yiyosun:63:
Akşam sadece salata yedim üzerine de fazla su içtim..
Midem gurul gurul ediyordu..
Meğerse mideyi bozmuşum..

İçim dışıma çıktı, ama olsun iyi oldu hızlı kilo vermeme yardımcı oldu o guruldama..

Şuan kendimi iyi hissediyorum :21:

Birazda sporumu da yaparım sonra sabahlarım :oops:

Bugün spor yaparken bu parçayı dinleyeceğim..

Müzik dinleyerek spor yapmaya bayılıyorum..

Ah bir de şu kasık ağrılarım olmasa..

Back