- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Yeterki o tostu sokma gozumeohaaa sen ne gusel aplasın oyle yaaa ben hıcbıseyımı vermem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterki o tostu sokma gozumeohaaa sen ne gusel aplasın oyle yaaa ben hıcbıseyımı vermem
Yeşil lastigi diyon dimi kiz
Kanki ben bunu hic yapmadm kaldirdim kilerde duruyo bu da
Bunu diyorum. Kac set yapmam lazim acaba? Sen bu işleri biliyon kanki
Çabuk kilerden kap gek,spor yapcizzzKanki ben bunu hic yapmadm kaldirdim kilerde duruyo bu da
Nevos tolin senle gurur duyuyo haberin var mı nevosun içinden canavar çıkardım,ayni bana benzedi nihahah diyo
SagolsunNevos tolin senle gurur duyuyo haberin var mı nevosun içinden canavar çıkardım,ayni bana benzedi nihahah diyo
Yarn yapark otr oturdugun yerde smdiÇabuk kilerden kap gek,spor yapcizzz
Bugün cok.yogunum zaten hiç yapamamYarn yapark otr oturdugun yerde smdi
50 kere yap gitsin mi işe yariyo mu kizSelam kizlar.
Harbi 50 kere yap gitsin. Plates lastiğiyle yapıyorum ben o hareketi.
Evet ne olacak atla deve mi.Kolları çalıştırıyor.Düzenli yaparsan işe yarar tabiki.Bugün cok.yogunum zaten hiç yapamam
50 kere yap gitsin mi işe yariyo mu kiz
Ben toto calistircam bunla azcik ama mini minnacik selülit var onun içün bacak da çalışırım eliptik bisikletimde var onla da tepiniyorum,bakalim hayirlisiEvet ne olacak atla deve mi.Kolları çalıştırıyor.Düzenli yaparsan işe yarar tabiki.
Hayirdir niye yogunsunBugün cok.yogunum zaten hiç yapamam
50 kere yap gitsin mi işe yariyo mu kiz
senin boy kaç kilo kaç canımanam bı de yenı dogum yapmıssın ve zayıfsın masallah ..
olay mı var nerdeBdv hareketli bugün yine
Yorgunum olcekti o hemen ağzın gözün kaymasınHayirdir niye yogunsun
Tamam hadi yedim bu seferlik he tamam hadi hadiYorgunum olcekti o hemen ağzın gözün kaymasın
Bir üye hamileyim şiddet gördüm diye konu açmış başka konulara kocam bana bağırmaz yazmış.olay mı var nerde