2 Aylık Zayıflama Maratonu

Ben toto calistircam bunla azcik ama mini minnacik selülit var onun içün bacak da çalışırım eliptik bisikletimde var onla da tepiniyorum,bakalim hayirlisi
Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.Selülite de yarar.

Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi.Selülite de yarar.
Ay adraaaaa nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu

Ay adraaaaa nasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu
Benim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı.Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.

Allah razı olsun peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü

yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayım

Allah razı olsun peki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü
Gördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki. Ebru Şallı`nın platesini ben yıllar önce keşfettim de hatun benden akıllı çıktı.

Kim bilir neler yiyosun
Akşam sadece salata yedim üzerine de fazla su içtim..
Midem gurul gurul ediyordu..
Meğerse mideyi bozmuşum..

İçim dışıma çıktı, ama olsun iyi oldu hızlı kilo vermeme yardımcı oldu o guruldama..

Şuan kendimi iyi hissediyorum

Birazda sporumu da yaparım sonra sabahlarım

Bugün spor yaparken bu parçayı dinleyeceğim..

Müzik dinleyerek spor yapmaya bayılıyorum..

Ah bir de şu kasık ağrılarım olmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…