- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Vallahi çok açim yaaaanapıyonuz yaa aç aç de gidin uyuyun hadi
Ütü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Ben toto calistircam bunlaazcik ama mini minnacik selülit var onun içün bacak da çalışırım eliptik bisikletimde var onla da tepiniyorum,bakalim hayirlisi
Ay adraaaaaÜtü masasına kollarını koy.Bacaklarını da arkadan popona kaldır.Al sana popo hareketi.Kalçanı yukarı kaldırır.Biraz tembel işi ama işlevi önemli dimi. Selülite de yarar.
Kim bilir neler yiyosunKiloları veriyorum çatlayında patlatın kıskançlıktan !
Benim kendime has hareketlerim meşhurdur.Ay adraaaaanasıl keşfettin bu hareketi çok merak ettim dogrusu
Allah razı olsunBenim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı. Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.
çikolatamdan vereyim miVallahi çok açim yaaaa
yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayımBenim kendime has hareketlerim meşhurdur.Bir gün ütü yaparken deneyeyim dedim doğaçlama ortaya çıktı. Hem senin orada ütü masası boldur.Kişiye özel spor hareketleri veriyorum daha ne istiyorsun kıymetini bil.
Gördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki.Allah razı olsunpeki doğaçlama hareketinde ıstikrarli oldun mu,faydasını gördün mü
antep fıstıklı kocaman bi tablet yeni açtımYa hayir yaaaa
Tolin 2 mi oldunantep fıstıklı kocaman bi tablet yeni açtım
Dene dene işe yarar emin ol :))yarın ki planlarım arasında ütü yapmak var bi deneyeyim bakayım
ne münasebet önce ben geldimTolin 2 mi oldun
uyumak bile istemiyorum yarın olmasın diyeDene dene işe yarar emin ol :))
Az mı yedin?Vallahi çok açim yaaaa
Akşam sadece salata yedim üzerine de fazla su içtim..Kim bilir neler yiyosun
HahahaGördüm tabi ama yemeyi kesmeyince işe yaramıyor tabiki.Ebru Şallı`nın platesini ben yıllar önce keşfettim de hatun benden akıllı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?