Abartmadan yiyebilirizYanına çorba salataayyy içli köfte olsa da yesek ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartmadan yiyebilirizYanına çorba salataayyy içli köfte olsa da yesek ama
akşam taze fasulye, bulgur pilavı, az yoğurt, çok az turşu.sporumu ise 3 mil yaptım.Sonuçta iyi bir amaç uğrüna fırça yicen :))
Akşam ne yedin?
Sporunu ne zaman yapcan?
Uzak duracaklarımız: ekmek,tatlı,pirinç,şeker ,makarna, kızartma.Dr a gittim.mööhüm işlerim vardı.
sana zahmet bir özet geçsene yapılacakları, yapılmayacakları
Afiyet olsunTurşu ödem yapar aman dikkatakşam taze fasulye, bulgur pilavı, az yoğurt, çok az turşu.sporumu ise 3 mil yaptım.
ben 2 tanesiyle doyuyorum şimdi 4 tane falan yerim heralde salata yeter çorbaya gerek yokAbartmadan yiyebilirizYanına çorba salata
Çorba içli köfte sayısını azaltabilir diye söyledimben 2 tanesiyle doyuyorum şimdi 4 tane falan yerim heralde salata yeter çorbaya gerek yok
Sagol canım.doğru diyorsun ama bulgur pilaviyla ve makarnayla turşu, kuru fasulyeyle soğan yemezsem o yemekten tad alamıyorum.o yüzden nefsimi köreltecek kadar yedimm.Afiyet olsunTurşu ödem yapar aman dikkat
Benimde kahvaltı yok
Öğlen 1 kase bulgur köftesi-1 kase yoğurtlu közlenmiş patlıcan 1 tane küçücük ama çok küçük börekMisafirim vardı bir daha yemiyeceğim
Afiyet olsun canımÇok haklısınızSagol canım.doğru diyorsun ama bulgur pilaviyla ve makarnayla turşu, kuru fasulyeyle soğan yemezsem o yemekten tad alamıyorum.o yüzden nefsimi köreltecek kadar yedimm.
Sen de benim ihtiyacım yok diye gezmeseydinİyi olmuş
Afiyet olsunBen tatlı olayını kafada bitirdim
Harbi`ninkine benziyor.Sormaya korkuyorum
Birde akşam çorba ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedimAyy cok az yemissiniz nasil dayanabildiniz
Ben de 4 kilo versem süper olur
Ben verdiğim kilolarla cevap vereceğim
Aklima bu sahneler geldi şener şen de sıcağı kafasında bitiriyodu ya hani
Bi de iyi olmuş diyo
Kusura bakma burda değildim, tabi ki memnun oluruz
Kilonu da bildirirsen süper olur.
Afiyet olsun canımÇok haklısınız
Az yiye yiye mide küçüldü sanırımKilom 56 küsür .4 kilo versem süper olucak.
siz çok az yiyoruz yaDayanabiliyo musunuz
Menü ideal Nevoş.Birde akşam çorba ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim
Bakalım daha yeni başladık