Saat bayağı ilerledi Afiyet olsun
Yemeklerden bahsettik yaa, acıktım bakk
gideyim mutfağa da sarısından beyazından bir leblebi koyup tabağa, yiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat bayağı ilerledi Afiyet olsun
Yemeklerden bahsettik yaa, acıktım bakk
gideyim mutfağa da sarısından beyazından bir leblebi koyup tabağa, yiyim
Bilmiyorum çoktandır tartılmadım.Kaç kilosun?
aynen ya benımde ah bu tatlılardan cektıgım yemek bende cok yemem ama gözüm dönüyor tatlı deyınceAz yiye yiye mide küçüldü sanırım
Ben tatlıdan alıyorum kiloyu, yemegi az yiyorum ama dünyanın çikolatasını yiyordum diyeyim, diyet boyunca yemiycem
57 kilo musunBoyun kaç pinkomBen kilomu yazmaktan korkuyorumBen 50 ye düşmek istiyorum, 7 kilo falan vermem lazım Tartılda yazalım.
57 kilo musunBoyun kaç pinkomBen kilomu yazmaktan korkuyorum
Sporları da aksatmazsan emin ol faydasını görürsünaynen ya benımde ah bu tatlılardan cektıgım yemek bende cok yemem ama gözüm dönüyor tatlı deyınce
benım bacak basen sıkıntım var bakalım ınceltebilirsem
Neredeyse 1 aydır tartılmıyorum, o kiloda hissediyorum kendimi :)57 kilo musunBoyun kaç pinkomBen kilomu yazmaktan korkuyorum
Merakla bekliyorum57 kilo musunBoyun kaç pinkomBen kilomu yazmaktan korkuyorum
Sporları da aksatmazsan emin ol faydasını görürsün
2 ay sık dişini bakalım ne kadar fark edecek.
Neredeyse 1 aydır tartılmıyorum, o kiloda hissediyorum kendimi :)
1.62
Ama söylemen lazım
Yaz bakalım kilonı boyununevoş ayy benden kısa olan yoktur heralde
Tartıl sonra konuşalım o zamanSporları da aksatmazsan emin ol faydasını görürsün
2 ay sık dişini bakalım ne kadar fark edecek.
Neredeyse 1 aydır tartılmıyorum, o kiloda hissediyorum kendimi :)
1.62
Ama söylemen lazım
1.66 65 kiloyum5-6 kilo vermem lazım 40 beden oldum nerdeyseMerakla bekliyorum
Evet güzel menün.Yoğurt yemek lazım her gün.İdeal değil mi Adra'cımBugün böyle oldu bakalım nasıl devam edeceğim
Ayyy sağol.içli köfte deyince biri aklıma çiğ köfte geldi .şöyleee sıcak sıcak içli köfte, limonlu limonlu bol acılı çiğ köfteee yerineeeee sarı leblebiiiSaat bayağı ilerledi Afiyet olsun
Yaz bakalım kilonı boyunu
Ben yoğurt olmadan asla yemek yiyemiyorum zatenEvet güzel menün.Yoğurt yemek lazım her gün.
Bence daha fazla bunu konuşmayalım sen leblebini yemeye başlaAyyy sağol.içli köfte deyince biri aklıma çiğ köfte geldi .şöyleee sıcak sıcak içli köfte, limonlu limonlu bol acılı çiğ köfteee yerineeeee sarı leblebiii
Benim 1.66 -- 65 kiloyumyapma bunu en kritik soru yanı
boy 1.58 kilo kılo 56 küsürlerde ..tam tartılamadım bıkac gündür
senın nasıl durumlar
40beden oldum nerdeyse miiiii? 10 kilo vermen lazim nevos kocaman olmussun benm boy 1.63 kilom 58. 50 olmam lazim1.66 65 kiloyum5-6 kilo vermem lazım 40 beden oldum nerdeyse
1.66 65 kiloyum5-6 kilo vermem lazım 40 beden oldum nerdeyse