- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Hiç tartılıpta moralimi bozamam.Ben 50 ye düşmek istiyorum, 7 kilo falan vermem lazım Tartılda yazalım.
Sen iyisin ya çok kilon yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç tartılıpta moralimi bozamam.Ben 50 ye düşmek istiyorum, 7 kilo falan vermem lazım Tartılda yazalım.
Yiyooom yiyoooommm .köfte niyetineeeeBen yoğurt olmadan asla yemek yiyemiyorum zaten
Bence daha fazla bunu konuşmayalım sen leblebini yemeye başla
Benim 1.66 -- 65 kiloyum
Canım benim ilginç bir yapım var kiloma kimse inanmazBen 10 kilo versem gıda yardımına başlarlarResimlerimi gördün mü bilmiyorum yazdan kalmaOrda 61-62 kiloyum40beden oldum nerdeyse miiiii? 10 kilo vermen lazim nevos kocaman olmussun benm boy 1.63 kilom 58. 50 olmam lazim
Patates kilo aldırıyormuş, onu da mı bıraksakKızlar hızınıza yetişemiyorum
Ben akşam yemeğinde ev yapımı kumpirimi yedim.
Uzun zamandır akşam yemeklerinde ekmeği kesmiştim zaten.
Porsiyonlarımı küçültmem lazım
Birazdan sporumu yapacağım
O zaman benim 4o kilo falan olmam lazım boy 1.55 olunca40beden oldum nerdeyse miiiii? 10 kilo vermen lazim nevos kocaman olmussun benm boy 1.63 kilom 58. 50 olmam lazim
bu güzeldi köfte niyetineYiyooom yiyoooommm .köfte niyetineeee
Çok uzun değilim ama idare ederooooo boy süper ben küçüğüm ya böyle oluncada kilo cok fena gözüküyor
Patateste nişasta var ya o yüzden diyetlere konmaz pek.Patates kilo aldırıyormuş, onu da mı bıraksak
Kilonu yazmışmıydın?
Ben de tartılmaktan ve kilomu öğrenmekten korkuyorum.57 kilo musunBoyun kaç pinkomBen kilomu yazmaktan korkuyorum
Değil miO zaman benim 4o kilo falan olmam lazım boy 1.55 olunca
Patatesi bırakmak mı? aman tanrımPatates kilo aldırıyormuş, onu da mı bıraksak
Kilonu yazmışmıydın?
O ne ya simitlerin mi?Tutma yerlerim var
Patates kilo yapar çok sık yememek lazımPatatesi bırakmak mı? aman tanrım
Kilom 55
Çok uzun değilim ama idare eder
He yaaaabu güzeldi köfte niyetine
Gördüm,şaşırdım diyete katilcam dediginde. Ya benmde yediğim içtiğim totoya gidiyo,tüm sermayem ordaCanım benim ilginç bir yapım var kiloma kimse inanmazBen 10 kilo versem gıda yardımına başlarlarResimlerimi gördün mü bilmiyorum yazdan kalmaOrda 61-62 kiloyum
Yok şekerim 45 olsan 10 numero olursunO zaman benim 4o kilo falan olmam lazım boy 1.55 olunca
O zaman yasaklarımıza onuda ekleyelim..Patateste nişasta var ya o yüzden diyetlere konmaz pek.
Ama ben diyet yapamıyorumPatateste nişasta var ya o yüzden diyetlere konmaz pek.