- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
öyl e tabihahhahaöyle mi dersin kız sevgilin var mı
hahaha olabilirBen zor kalktım yataktan da belki Nevoş da öyledir dedim
20 kilo verdim tatlımhadi yaaa etkisi oldu mu bari
orası neresi
Listen güzel ayarlanırsa hani kalori hesaplaman güzel yapılırsa ekmek yağ yakımına faydası varneden yiyosun ki biz ekmeği bırakmaya çalışıyoruzgelirim valla benim menümde yoğurt var sadece
azıcık azıcık ekmek yiyeyim bende o zaman tamamen hayatımda çıkarmaya niyetlenmiştim20 kilo verdim tatlımmalatya
Listen güzel ayarlanırsa hani kalori hesaplaman güzel yapılırsa ekmek yağ yakımına faydası var
Diyedisyen listesimi öyle ayarlıyor hata gün içinde tamamlaması için leblebi verdi yanı oda ekmek yerine geçiyor
Aman boşverin sevgiliyi hayatın tadını çıkarın
öyl e tabi
yoksenin
20 kilo verdim tatlımmalatya
Listen güzel ayarlanırsa hani kalori hesaplaman güzel yapılırsa ekmek yağ yakımına faydası var
Diyedisyen listesimi öyle ayarlıyor hata gün içinde tamamlaması için leblebi verdi yanı oda ekmek yerine geçiyor
hii allah tamamına erdirsin
sağol canım
hadi yaa kaçtın kaç oldun spor a gittn mi
hii allah tamamına erdirsin
öyle yapıyorumAman boşverin sevgiliyi hayatın tadını çıkarın
MaşaAllah Efsercim20 kilo verdim tatlımmalatya
Hiç 68 görünmüyorsun ama sen
68 im55 olmak istiyorum
Hiç bir şey tek başına zayıflatmaz bunu unutmayın,olaya zayıflama diye bakmayın bakışaçınız sağlıklı beslenme olsun öyle olunca herşey çorap söküğü gibi çözülüyor sağlıklı olmak için hayatınızı baştan aşağı yenileyinazıcık azıcık ekmek yiyeyim bende o zaman tamamen hayatımda çıkarmaya niyetlenmiştim
evet tek avantajım o canım göstermiyrum şükür ama karın bölgesi sorunHiç 68 görünmüyorsun ama sen
ben 62 den birden 68 oldum hiç anlamadım bende pko var ama ondan6465e çıkmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?