evet çayla suyun yeri ayrı cnm çay vücuttakı suyu emiyormuş suyu ihmal etmeAz su içiyorum, daha doğrusu çok çay içtiğimden su aklıma gelmiyor
Ayağıma da çorap giymem ama terlik var sürekli
Dikkat etmiyormuşum kendime demek ki
Biraz önce verdiğin kiloya baktımdaiyi vermişsin
Arkadaşlar da söylemiş idrar yolunun çaresi bol su içmek. Bir de eczanelerde toz şeklinde antiseptik ilaçlar var iyi geliyor.Karnım bi şiş bi şiş, Hasta olmama az kaldı ondan herhal
Ya ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bıktım bıktım
Niye oluyor bu ya, dikkat ediyorum kendime de ama
Yok canım ablam daha çıtırsın senHoş gördümmm efsercim sağolo dua banada lazım artık
Görmedim pinkocan yok yazma boşver,ben arada takılırım sizlere.
Süt ııykkkkkkk istemem
Ağzıma sürmem sütü,peynir ve yoğurtla karşılıyorum ama kalsiyum olarak
Yok canım ablam daha çıtırsın sentamam ama hasas dönemdesin bence bir kemik taraması iste ablam dokturundan
Tabii alışsınlarHamile kalında bebişlere de diyet yaptıralım
Su şart diyorsun
Ben sürahiyi doldurup alayım bari yanıma
Faydamız dokunursa ne mutluevet çayla suyun yeri ayrı cnm çay vücuttakı suyu emiyormuş suyu ihmal etme
sagol cnm teşekkürler hedefe az kaldı faydalı bilgilerinizi takipteyim
H işte aradaşlar nasıl geçeceğini söylememişti, canımın acısına uykudan uyandımArkadaşlar da söylemiş idrar yolunun çaresi bol su içmek. Bir de eczanelerde toz şeklinde antiseptik ilaçlar var iyi geliyor.
Al canım içine 1 limon dilimle aroması güzel oluyorHamile kalında bebişlere de diyet yaptıralım
Su şart diyorsun
yakalayabildiğimi kapıyorum hemen canımFaydamız dokunursa ne mutlu
Çok konuşuyoruz :)) Normalde akşam süper bilgiler veriliyor da, sayfalar hızlı ilerliyor
H işte aradaşlar nasıl geçeceğini söylememişti, canımın acısına uykudan uyandım
Geçsin istemiyorum ben bu illetiGidip alayım hemen, teşekkür ederim canım
A, C, E, K, B6 vitaminlerinin hepsi varmış muzda. Ama günde de o kadar muz yenir mi ya, midesi almaz insanınTabii alışsınlar
Dün bir haber okudum kadının biri hamileliği boyunca günde 20 muz yiyerek formda kalmış
Acıdım bebeğe
Abla hemen git lütfen bu konuda erken teşis çok önemliKemik ölçümü yapılmadı daha ,tembelliğimden gidip yaptırtmadım daha
İçemezsem onu deneyeyimAl canım içine 1 limon dilimle aroması güzel oluyoriçimi kolay oluyor
bak şeyda coşkuna 9 aylık göbek yok kadında..Hamile kalında bebişlere de diyet yaptıralım
Su şart diyorsun
Abla hemen git lütfen bu konuda erken teşis çok önemli
Ben kahvaltıya geçiyorum kızlar
Ama muz dışında hiç bir şey yememiş. Baya da zayıflamışA, C, E, K, B6 vitaminlerinin hepsi varmış muzda. Ama günde de o kadar muz yenir mi ya, midesi almaz insanın
Canım o sporunu yapıyor, Ben onun kadar spor yapsam tüy gibi olurumbak şeyda coşkuna 9 aylık göbek yok kadında..
Vayy.. Aklımı çeliyorsun şu andaAma muz dışında hiç bir şey yememiş. Baya da zayıflamış
O sayfalarda pek birşey yok okuma boş verKiz ne çene varmis yaaa
Daha 20sayfam var okumam gereken
Benim göbek bile daha büyükbak şeyda coşkuna 9 aylık göbek yok kadında..
HahahaVayy.. Aklımı çeliyorsun şu anda
O sayfalarda pek birşey yok okuma boş ver
Hadi yine iyisiniz, gece sizinle ilgili bilgi vermedim kocama
Yapabilir misin? Ben açlıktan ölürüm herhaldeVayy.. Aklımı çeliyorsun şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?