Günaydın arkadaşlar
Kahvaltı:
Tere yağında 1 yumurta
Küçük bir dilim peynir
1 bardak süt
İş yerine geldim 1 bardak şekersiz çay içtim.
Yarım litre su içtim.
( Su içmek için plan yaptım sabah yarım litre, öğle yarım litre, öğleden sonra ve akşam da 1 litre su içiyorum)
Öğlene yarım kase mercimek çorbası ve yoğurt,
Akşama da haşlanmış tavuk ve salata yiyeceğim.
belli olmaz o üç gün volta atıyolar içinde ,ama ben spor yapmadım
GünaydınnGünaydın
TatlımGünaydınn
Öğünü boş geçmemek için, zorla Gevrek yedim
Teşekkür ederiz canımcanim pinkim ve sevgili arkadaslarim,
maratonunuz hayirli olsun, basarilar dilerim
pink, diyet simdi yapmayacagim ama sanirim egzersizleri yapacagim, cok hosuma gitti : )
Hiç sevmiyorum Efserim kahvaltı yapmayı. Hele sabah çok uykum vardı, gözüm yataktaydı ama kalktım, zevk almadan yedimTatlım
İyi yapmışsın metobolizmayı harekete geçirmek için sabah yemen lazım onuda uyandıralım
GünaydınGünaydınlar,hanımlar şu gevreği sütsüz leblebi nşyetine yesem olurmu..
ben ilkinde 2. ayda tutturmuştum ama devam etmedi...bu ay ilk oldu ya tutarsa diye bekliyom ..nasipİnşallah atıyorlardır10 aydır bi sonuç alamadık ama
Günaydın :)günaydın kızlar
Ben bitki cayımı içtimHiç sevmiyorum Efserim kahvaltı yapmayı. Hele sabah çok uykum vardı, gözüm yataktaydı ama kalktım, zevk almadan yedim
Sen yaptın mı kahvaltını?
GünaydınMısır gevreğini yersin, tadı güzel. Ben kurabiyeye koymuştum ya onu :))
At ağzına bi tane bakalım beğenecek misin
Karnım bi şiş bi şiş, Hasta olmama az kaldı ondan herhalBen bitki cayımı içtimbirazdan kahvaltıya geçeceğim kızımı bekledim ama uyanmadı
Canım kilo vermek istiyorsan öğün ve özellikle kahvaltıyı atlamamak olsun canım zorlada olsa ye zamanla alışırsın kendiliğinden istersin
Hoşgeldin abalaGünaydınlar,hanımlar şu gevreği sütsüz leblebi nşyetine yesem olurmu..
Ben unutuyorum bi süre sonra kafama dikip, kana kana içiyorum :))Gevreği yerim onda sorun yok severim de zaten,sorun sütün olması ağzıma bile sürmem sütü..
bende bir ara çok oluyordum canım üşütmekten ve suyu az içmekten yani ben ondan oluyordum ayağını sıcak tutKarnım bi şiş bi şiş, Hasta olmama az kaldı ondan herhal
Ya ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bıktım bıktım
Niye oluyor bu ya, dikkat ediyorum kendime de ama
Abla senin süte ihtiyacın varGevreği yerim onda sorun yok severim de zaten,sorun sütün olması ağzıma bile sürmem sütü..
Amin inşallah.ben ilkinde 2. ayda tutturmuştum ama devam etmedi...bu ay ilk oldu ya tutarsa diye bekliyom ..nasip
kuenimde hiç sorun yok 6 yıldır olmuyor..Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin.
mutlaka ödem olmuşturKarnım bi şiş bi şiş, Hasta olmama az kaldı ondan herhal
Ya ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bıktım bıktım
Niye oluyor bu ya, dikkat ediyorum kendime de ama
Az su içiyorum, daha doğrusu çok çay içtiğimden su aklıma gelmiyorbende bir ara çok oluyordum canım üşütmekten ve suyu az içmekten yani ben ondan oluyordum ayağını sıcak tut
Hoşgeldin abaladiyete bir el alt bizlerde çıtır olalım senin nefesin küvvetli bizlere diyet duası oku
Ben unutuyorum bi süre sonra kafama dikip, kana kana içiyorum :))
Süt güzel yaaa
Başlıycan mı diyete, dünden beri soruyorum cevap vermedin, yazayım mı listeye?
Abla senin süte ihtiyacın varkalsüyüm tabletlerinden kullanıyormusun
Hamile kalında bebişlere de diyet yaptıralımAmin inşallah.
Su şart diyorsunmutlaka ödem olmuşturbol su iç bökreklerin temizlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?