• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Az su içiyorum, daha doğrusu çok çay içtiğimden su aklıma gelmiyoro_O
Ayağıma da çorap giymem ama terlik var sürekli:KK23:
Dikkat etmiyormuşum kendime demek ki:p
Biraz önce verdiğin kiloya baktımda :nazar: iyi vermişsin
evet çayla suyun yeri ayrı cnm çay vücuttakı suyu emiyormuş suyu ihmal etme:KK66:
sagol cnm teşekkürler hedefe az kaldı faydalı bilgilerinizi takipteyim:KK59::KK59:

Karnım bi şiş bi şiş, Hasta olmama az kaldı ondan herhal:KK51:
Ya ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bıktım bıktım:mad:
Niye oluyor bu ya, dikkat ediyorum kendime de ama:cry:
Arkadaşlar da söylemiş idrar yolunun çaresi bol su içmek. Bir de eczanelerde toz şeklinde antiseptik ilaçlar var iyi geliyor.

Hoş gördümmm efsercim sağol :KK60: o dua banada lazım artık

Görmedim pinkocan yok yazma boşver,ben arada takılırım sizlere.
Süt ııykkkkkkk istemem :KK53:

Ağzıma sürmem sütü,peynir ve yoğurtla karşılıyorum ama kalsiyum olarak
Yok canım ablam daha çıtırsın sen :KK19:tamam ama hasas dönemdesin bence bir kemik taraması iste ablam dokturundan :KK66:

evet çayla suyun yeri ayrı cnm çay vücuttakı suyu emiyormuş suyu ihmal etme:KK66:
sagol cnm teşekkürler hedefe az kaldı faydalı bilgilerinizi takipteyim:KK59::KK59:
Faydamız dokunursa ne mutlu:KK28:
Çok konuşuyoruz :)) Normalde akşam süper bilgiler veriliyor da, sayfalar hızlı ilerliyor :-)

Arkadaşlar da söylemiş idrar yolunun çaresi bol su içmek. Bir de eczanelerde toz şeklinde antiseptik ilaçlar var iyi geliyor.
H işte aradaşlar nasıl geçeceğini söylememişti, canımın acısına uykudan uyandım:KK42:
Geçsin istemiyorum ben bu illeti:63: Gidip alayım hemen, teşekkür ederim canım:KK60:

Faydamız dokunursa ne mutlu:KK28:
Çok konuşuyoruz :)) Normalde akşam süper bilgiler veriliyor da, sayfalar hızlı ilerliyor :-)

H işte aradaşlar nasıl geçeceğini söylememişti, canımın acısına uykudan uyandım:KK42:
Geçsin istemiyorum ben bu illeti:63: Gidip alayım hemen, teşekkür ederim canım:KK60:
yakalayabildiğimi kapıyorum hemen canım :KK52:

Back