safınaz fotosunu da koymusbi redim atarsam gorursun bulent ersoyun patatesını
Tabi canım onlar süper. karnımızı salmamamız lazım.ama o gobek hareketı ıyı sankı .. bıde yolda yururken gobegınızı ıcıne cekın bırakmayın tabı , oyle yuruyun o da ıyı oluyomus
Hadi ordanxxl olan hanım nenem ben degılım
tabı kızaaam ne sandın hepınızı kılo veremeden kacırtıcam bu topıktensafınaz fotosunu da koymusçırpı bacak senı
evet canımmTabi canım onlar süper. karnımızı salmamamız lazım.
25 kişi falan var topicte 1 kişi mi kaçıracak bu kadar insanıtabı kızaaam ne sandın hepınızı kılo veremeden kacırtıcam bu topıkten
yedı bela husnutabı kızaaam ne sandın hepınızı kılo veremeden kacırtıcam bu topıkten
Senin basenler xxxxxs olamaztabı o xxxxxxxxxxxl ben xxxxxxxs yım
hangı cılgın benı dovecekmıs sasarımmmm25 kişi falan var topicte 1 kişi mi kaçıracak bu kadar insanıDayak yersen ne olacak
Dikkat et kendine de bizim gibi olmacık cık cık yaglı hatunlar sızıııı
buyrun benımmmyedı bela husnu
senınkılerden kucukya sen ona bakSenin basenler xxxxxs olamaz
Biraz zorhangı cılgın benı dovecekmıs sasarımmmm
kacırtcam hepınızın moralını bozucam goruceksinizzzzz
dıkkat etmeme gerek yok yıyıp yıyıp kılo almıyorum benDikkat et kendine de bizim gibi olma
Benim 3 çocuk var olacak o kadarbuyrun benımmm
senınkılerden kucukya sen ona bak
pınk sana dedı bu topıgı ac dıye ama hıc anca olanı boz senbuyrun benımmm
senınkılerden kucukya sen ona bak
zaten senı topıkten degıl komple sıteden atıcamBiraz zorBen kilo vermeden gitmem
tabı kızaaaam ondan ben acmadım zaten yoksa ben acsaydım kendı topıgımı bozamazdımpınk sana dedı bu topıgı ac dıye ama hıc anca olanı boz sen
uyumsuztabı kızaaaam ondan ben acmadım zaten yoksa ben acsaydım kendı topıgımı bozamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?