- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
salata yiyorum zaten ama işte kaç kez hastaneye de gittim bunun için düzelmedi . yememe dikkat ediyorumda sporu aksatıyorum artık yarın tam anlamıyla başlayayımDiyet yapınca oluyorYeşillik ve sebze yiyebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salata yiyorum zaten ama işte kaç kez hastaneye de gittim bunun için düzelmedi . yememe dikkat ediyorumda sporu aksatıyorum artık yarın tam anlamıyla başlayayımDiyet yapınca oluyorYeşillik ve sebze yiyebilirsin.
Yatmadan önce bir büyük bardağa iki kaşık sirke atıp içebilirsin.İyi geliyor.su içeyim ben bari zaten başka şansımda yok metabolizmamın hızlı çalışması için ne yapabilirim? tuvalete çıkamıyom
Su iç bol bol umarım düzelirsalata yiyorum zaten ama işte kaç kez hastaneye de gittim bunun için düzelmedi . yememe dikkat ediyorumda sporu aksatıyorum artık yarın tam anlamıyla başlayayım
Ben onu sevmiyorum siz onu yiyin bende 1 tane kucucuk cikolataBizde biraz verelim arada ödül olur.Çiğköfte karataya uygun ama geç saatlerde olmaz
Tahmin edeblyorumNefesi ağzından almıyordu diyeyim sen anla
ay ne güzel valla ööyle bünyem olsa keşke benimde
ay elma sirkesini denedim canım ama ne kokusuna nede tadına dayanabildim çok kötüydüYatmadan önce bir büyük bardağa iki kaşık sirke atıp içebilirsin.İyi geliyor.
Çikolata yokBen onu sevmiyorum siz onu yiyin bende 1 tane kucucuk cikolata
umarıııım, teşekkürler efeniiimSu iç bol bol umarım düzelir
İyi geceleriyi geceler benim incecik ruhlu arkidaşlarım
Sigarasu içeyim ben bari zaten başka şansımda yok metabolizmamın hızlı çalışması için ne yapabilirim? tuvalete çıkamıyom
Sizinde üstte sorun yok altta çok hafif benimde öyle üstte sorun yokkız 5 dk bakta kaldırayım
anaaaammmm :) maşallah kız valla hiç çocuğun varmış gibi durmuyor ben 56 olayım razıyım
Iyi tamam yaÇikolata yok
salata yiyorum zaten ama işte kaç kez hastaneye de gittim bunun için düzelmedi . yememe dikkat ediyorumda sporu aksatıyorum artık yarın tam anlamıyla başlayayım
Bu doğruSigara
Sen eski üyemisin?anaaaammmm :) maşallah kız valla hiç çocuğun varmış gibi durmuyor ben 56 olayım razıyım
denedim len onuda denedim şekersiz kahveyle bi gün işe yarıyo iki gün yaramıyo böyle böyle başlayacam farkında olmadanSigara
Şeker ve çikolatayı tamamen çıkartıyoruz sakın gizli gizli yemeIyi tamam ya