1 buçuk aylık üyeyim eski sayılır mıSen eski üyemisin?
kız 5 dk bakta kaldırayım
Bende de vardı, inciri küçük doğrayıp, zeytin yağında 1 gece beklettim. Sabah aç karına yeyip, 1 bardak su içtim. Bittiikisinide kullanıyom kayısının pek faydası olmadı ama ılık limon suyu fena değil. davul gibi şiştim kız
Sizinde üstte sorun yok altta çok hafif benimde öyle üstte sorun yok
Ben alıştım su gibi içiyorum.Akşamdan bir bardak suya iki kayısı koy.Sabah suyunu iç.Kardeşim yaptı çok iyi geldi.ay elma sirkesini denedim canım ama ne kokusuna nede tadına dayanabildim çok kötüydü
Ayrıntılı düzenle deyip sileceksınsildim niye kalmıyor ayol bu foto tühh
Değil mi yani, hem ben çikolata da paylaşmıyorumAynen o bide, gelip neler söylüyorda, bunlar yokken geliyo
Fazladan yiyerek dengelerim onuTamam bizimle takıl ama kilo verirsen sopa var
Karnım, boynum her bir yerim ağrıdıBenim boynum ağrıdı
Beni örnek alın zayıfken bile spor yapıyorum(kaçıyorum)Vuslat gözüm üstünde haberin olsun.
bak bunu denememiştim bide bunu deneyeyim bakalım bi faydası olur belki çok mağdurumBende de vardı, inciri küçük doğrayıp, zeytin yağında 1 gece beklettim. Sabah aç karına yeyip, 1 bardak su içtim. Bitti
Oo tam da acinin yerindeyim bencanım söylemeyide unuttum arkadaşlara bol acı yıyın bak bendede sorun vardı ilk bir hafta kabızlıktan sonra inanılmaz bi rahatlama oldu eşim çok sever onun zoruyla yedim zaten bı süre sonra acı çekirdek gibi geliyor insana isal bi olursun emin ol :)
Dimi nevoş birebirBu doğru
Anacim zorla kendini accik o zemandenedim len onuda denedim şekersiz kahveyle bi gün işe yarıyo iki gün yaramıyoböyle böyle başlayacam farkında olmadan
Bel problemi benimde var aldığım tüm kıyafetlerin belleri sorunlu hep yaptırıyorumaynen hele bel incecik olunca kalça göze batıyor
Yemedim kiŞeker ve çikolatayı tamamen çıkartıyoruz sakın gizli gizli yeme
Birebir canımOo tam da acinin yerindeyim ben
Dimi nevoş birebir
Anacim zorla kendini accik o zeman
anaaaammmm :) maşallah kız valla hiç çocuğun varmış gibi durmuyor ben 56 olayım razıyım
ben ona alışamam galiba çk eskin bi kokusu var nasıl alıştın kız. kayısı yiyorum hergün suya koymayı deneyeyim bideBen alıştım su gibi içiyorum.Akşamdan bir bardak suya iki kayısı koy.Sabah suyunu iç.Kardeşim yaptı çok iyi geldi.
Alışırsın Pinkom düğüne kadar incecik olacağızYemedim ki
Şekeri de bıraktımTabi böyle çayı soğutup içiyorum :))
Çok fena.bak bunu denememiştim bide bunu deneyeyim bakalım bi faydası olur belki çok mağdurumiki hafta çıkmadıgım oluyor
Ayrıntılı düzenle deyip sileceksın
Allah bağışlasın oğlunu :) kaç yaşındasın? inşallah ya şimdillik hedefim 7 8 kilo bakalım umutluyumsağol zaten oğlumu kardeşim sana çok annemin sanıyorlar
olur inşallah neden olmasın yeter ki azim olsun
verirsin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?