Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 Aylık Zayıflama Maratonu
- Konu Sahibi pinkstrap
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
ay yok canım görmedim valla link atsana bakayım ben çocukta dogursam duba gibi olurum. kaç kilo aldın hamilelikte? bi arkadasım 20den fazla almıştıevet var da çok şükür doğumda pek kilo almadım yapım gereği
ve oğlanın peşinde koşmaktan eridi
tarz yarışmasında vardı komple resmim görmedin miydi
Aynen o bide, gelip neler söylüyorda, bunlar yokken geliyoPatron şu kızlara birşey de taktılar bana Birkibirki daha zayıf ona çullanın
Tamam bizimle takıl ama kilo verirsen sopa varPatron şu kızlara birşey de taktılar bana Birkibirki daha zayıf ona çullanın
Çiğköfte ve çikolata yiyormuşAynen o bide, gelip neler söylüyorda, bunlar yokken geliyo
- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
su içeyim ben bari zaten başka şansımda yok metabolizmamın hızlı çalışması için ne yapabilirim? tuvalete çıkamıyomBu saatte hiçbirşey yemiyoruzBitki çayı içiyorum şuan sizde su ve bitki çayı için
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
ay yok canım görmedim valla link atsana bakayım ben çocukta dogursam duba gibi olurum. kaç kilo aldın hamilelikte? bi arkadasım 20den fazla almıştı
12,13 filandı sanırım millet 6,7 aya kadar ayva göbeği sandı bebeği
hamile olduğum anlaşılsın diye hamile tişörtü giyiyordum
Kayısı yiyebilirsin birde limonlu su iyi geliyor.su içeyim ben bari zaten başka şansımda yok metabolizmamın hızlı çalışması için ne yapabilirim? tuvalete çıkamıyom
o zamn ben bu sabah itibari ile başlıyorum diyete listemi veriyim yorumları alayım kaçayım eşim yarın izinli sık giremem belki hiç giremem :)
sabah
1 dilim ekmek (belki)
bir kase tarçınlı yogurt
1 saat yürüyüs benim kızlar ve eşim anca kallkar
sonra da nlarla 1 iki bardak çay içerim
öglen
yine aperatifle geçiştiririm
akşam
bir kase çorba ve ne yemk varsa 1 tabak ondan
50 mekik
60+60 sopa
30+30+30 dambıl
50+50 de kalça v e arka bacak hareketi yaparım kesin
sabah
1 dilim ekmek (belki)
bir kase tarçınlı yogurt
öglen
akşam
50 mekik
60+60 sopa
30+30+30 dambıl
- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
ay ne güzel valla ööyle bünyem olsa keşke benimde12,13 filandı sanırım millet 6,7 aya kadar ayva göbeği sandı bebeği
hamile olduğum anlaşılsın diye hamile tişörtü giyiyordum
Tarçınlı yoğurttta iyi oluyor diye duymuştum listeni görünce hatırladım bizde deneyelimo zamn ben bu sabah itibari ile başlıyorum diyete listemi veriyim yorumları alayım kaçayım eşim yarın izinli sık giremem belki hiç giremem :)
sabah
1 dilim ekmek (belki)
bir kase tarçınlı yogurt
öglen
akşam
50 mekik
60+60 sopa
30+30+30 dambıl
- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Yok abartmam 15er dakikacık yaptımTamam tamam yap bakalım ama abartma
2 ayda sımsıkı olucam Ama ilk olduğu için karnım çok acıdı
- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
ikisinide kullanıyom kayısının pek faydası olmadı ama ılık limon suyu fena değil. davul gibi şiştim kızKayısı yiyebilirsin birde limonlu su iyi geliyor.
Benim boynum ağrıdıYok abartmam 15er dakikacık yaptım
2 ayda sımsıkı olucam Ama ilk olduğu için karnım çok acıdı
Bazıları şanslı nevoşum napcanÇiğköfte ve çikolata yiyormuş
Diyet yapınca oluyorYeşillik ve sebze yiyebilirsin.ikisinide kullanıyom kayısının pek faydası olmadı ama ılık limon suyu fena değil. davul gibi şiştim kız
Süper :) öğleni yoğurtla geçiştirebilrsino zamn ben bu sabah itibari ile başlıyorum diyete listemi veriyim yorumları alayım kaçayım eşim yarın izinli sık giremem belki hiç giremem :)
sabah
1 dilim ekmek (belki)
bir kase tarçınlı yogurt
öglen
akşam
50 mekik
60+60 sopa
30+30+30 dambıl
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Vuslat gözüm üstünde haberin olsun.Patron şu kızlara birşey de taktılar bana Birkibirki daha zayıf ona çullanın
Bizde biraz verelim arada ödül olur.Çiğköfte karataya uygun ama geç saatlerde olmazBazıları şanslı nevoşum napcan
Öğlen rendelenmiş havuç ve yoğurttta iyi oluyor.Havuç pişmeyecekKaratayda pişmiş havuç yenmiyorSüper :) öğleni yoğurtla geçiştirebilrsin