- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
boy kilo kaç
boy 1.70 kilo dün tartıldım 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boy kilo kaç
Ben 8 yıldır falan şeker kullanmıyorumMısır kilo yapıyor mesela karatay diyetinde mısır yasakçayı kahveti şekersiz içmeye alıştım 1 senedir şekersiz içiyorum ama ekmeksiz yaşamak çok zor geliyor ya patlamış mısır kilo yapar mı peki onan yiyebilirmiyim
kız yok valla bak fazlam var benim sana fotografımı göstersin ufaklık hak verirsin 7 8 kilo versem azıcık sıkılaşsam yeterBilmiyoz sanki seni senin ufaklik da oyle diyo gebertecem bi gun sizi ama ne zaman
Battı balık yan gider, sende gel katıl
ay bide oğlun var senin ne güzel yahu darısı bizeeboy 1.70 kilo dün tartıldım 52
Aaa üstüme iyilik sağlık Sağlıklı yaşam ve sıkılaşmak için spor yapıyorum işteVuslat git şurdan dayak yiyeceksin
Almıştım onu nerelerde kim bilir.Dukan diyetinin ekmeğini yapıp yicez, yulaftan. Krep gibi
Tamam tamam yap bakalım ama abartmaAaa üstüme iyilik sağlık Sağlıklı yaşam ve sıkılaşmak için spor yapıyorum işte
Var var, ilk sayfada sporlarımız var buna alışalım, yeni spor ekliycem sonrakalça nasıl eritiliyor formülü var mı
şekersiz hayata alıştıysam ekmeksiz hayatada alışabilirim dimi hadi ya bende tam patlatıp yiyecektim neyse artık başka baharaBen 8 yıldır falan şeker kullanmıyorumMısır kilo yapıyor mesela karatay diyetinde mısır yasak
ay bide oğlun var senin ne güzel yahu darısı bizee
Ben gostercem ona selami direk ara ben dedi yuregime indi bisey oldu diyeHerkesin işi vardı bana kaldı
Marganın sana Selamı var, sevgilerini yolladı
Bu saatte hiçbirşey yemiyoruzBitki çayı içiyorum şuan sizde su ve bitki çayı içinşekersiz hayata alıştıysam ekmeksiz hayatada alışabilirim dimi hadi ya bende tam patlatıp yiyecektim neyse artık başka bahara
Katılıyorum.Onun yerinde olsam bir elim yağda,bir elim börekte olurdu.Vuslat kaşınmıyor mu siz syleyin birde bize katılmak için spor yapıyorTaş bağlayacağız uçmasın diye
Nefesi ağzından almıyordu diyeyim sen anlaBen gostercem ona selami direk ara ben dedi yuregime indi bisey oldu diye
Var var, ilk sayfada sporlarımız var buna alışalım, yeni spor ekliycem sonra
Tamam boşlamayız.
Vuslat uçacaksın yavaşla.
Patron şu kızlara birşey de taktılar bana Birkibirki daha zayıf ona çullanınVuslat kaşınmıyor mu siz syleyin birde bize katılmak için spor yapıyorTaş bağlayacağız uçmasın diye