Evet öyle yapsak daha iyi olur. Çalışanlarda var, millet toplansın saatleri kesinleştirelimBugun basliyor muyuz sporlara
Aksam da menumuzu mu paylasicaz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle yapsak daha iyi olur. Çalışanlarda var, millet toplansın saatleri kesinleştirelimBugun basliyor muyuz sporlara
Aksam da menumuzu mu paylasicaz?
Aferim kız sanaYa ben spora basladim son haftalarda dört kilom gitmiş 55 olmuşum geri Çok mutluyum ama vermeliyim 3 kilo daha , ağır spor yapmaya korkuyorum biliyosun Hafif spor yapabilirim ama
Tamamdır, hoşgeldinHayırlı olsun canımm oh oh ben varımm ne yapcaz söyleyin hazırım 69 kiloyum 60 inmem lazımm..Haydin başlayalımm..
Sen ona göre yaparsın kuzucum, sonuçta zayıf olman da lazım :))Ya ben spora basladim son haftalarda dört kilom gitmiş 55 olmuşum geri Çok mutluyum ama vermeliyim 3 kilo daha , ağır spor yapmaya korkuyorum biliyosun Hafif spor yapabilirim ama
hayırlı olsun pinkimmmSporu sabah yapıp, akşam menüyü paylaşıp, gece de kopsak süper olur aslında.. Bakalım çoğunluğa uyacak mı
azmettim sorma hatun Şu üç kilo da gitse süperrrr ..Aferim kız sana
Aynen pinkocum Yavaş yavaş vercem artık arada gelirim konuna müjde veririm zatıflamışsamSen ona göre yaparsın kuzucum, sonuçta zayıf olman da lazım :))
Teşekkür ederim şekerim Hani sen kilonu yazmamışsınhayırlı olsun pinkimmm
Sağol canım Bende olmak üzereyim aslında ama olsun bitince kilo verdik diye sevinirizHayırlı olsun topiğin kuzum:)
bende katılıyorum aranıza boyum 1.72 kilomda 71 diyelim:)
ama daha hasta olmadım regl olduktan sonra ölçmek en iyisi:)
Bizde azmetçez burada yaz geliyor. yaa aslında 6 ayda oldum 69 aikidoyu bıraktım ee tabi gelsin tatlılar (pek dayanamamda tatlıya)6 7 ayda aldım 10 kilo ..azmettim sorma hatun Şu üç kilo da gitse süperrrr ..
Aynen pinkocum Yavaş yavaş vercem artık arada gelirim konuna müjde veririm zatıflamışsam
Başlayana kadar hazır hissetmeyiz zaten, bi cesaret başla bakalım bizimleBen de katılmak isterdim ama kendime güvenemiyorum.hala diyet-spor psikolojisinde değilim.
Tabiki, hoş geldinBende katılabilir miyim?
Ovv hedef büyük.. Kolay gesinbenim boy: 156
başlangıç kilo:63,5
şuanki kilo:61,6
hedef kilom 48
Hoş geldin.. Kesinlikle katılmalısın :))Merhaba
Ben de katılsam mı ki? Diyet yapamam ama yediklerime dikkat etmeye çalışırım
Sporu da çalıştığım için akşamları yapabilirim
Boyum: 1,55
Kilom: 55
Hedef: 48
HoşbuldummHoş geldin.. Kesinlikle katılmalısın :))
Aşağı yukarı aynı şeyi istiyoruz sanırım ben senden 2 3 kilo fazlayım
Sporu İstediğin saatte yapabilirsin. Önemli olan yapmış olman